Explore Life filosofien

"Explore life"-filosofien oppsummerer alt vi i KILROY står for. Enten du skal reise jorden rundt, jobbe som frivillig eller ta en utdannelse i utlandet, handler det i bunn og grunn om å utforske og utvikle ditt personlige potensial. Livet handler ikke om å finne seg selv, det handler om å forme seg selv.  

Explore life manifestet:

"Life is about exploring the moments that matter. Moments that no one can take away from you, that will stay with you forever.

Maybe it’s time to leave and discover what you always wanted to achieve, find the places you always dreamt of, but only vaguely imagined experiencing.

Perhaps you need to challenge yourself; realize who you are and embrace who you are becoming.

Perhaps you just have to get lost to find yourself.

There is something out there that will define you!"

Explore Life - Gjennom reising


KILROY er din dør ut til den store verden. Vi tilbyr tusenvis av forskjellig aktiviteter og opplevelser som garantert kommer til å sørge for at du blir bitt av reisebasillen. På veien kommer du til å møte nye venner og få muligheten til å dele dine opplevelser med likesinnede mennesker fra hele verden. Vi skreddersyr reisen for å inkludere de destinasjonene du drømmer om, og vi kombinere dem gjerne til en Jorden Rundt-reise av episke proporsjoner.

Lær deg å surfe, dykk etter skjulte skatter eller jobb som frivillig der hjelpen virkelig trengs. Dra på en uforglemmelig safari eller planlegg din egen road trip. Mulighetene er uendelige. Hvorfor ikke melde deg på et språkkurs for å kickstarte ditt backpackereventyr? Det vil gjøre det enklere å komme seg rundt, samtidig som det vil gjøre det enklere å bli kjent med de lokale.

Explore Life - Gjennom utdanning i utlandet


Vi har lyst til at du skal få oppfylt din drøm om å studere i utlandet! Ta et semester eller en hel bachelor- eller mastergrad i utlandet og få en uforglemmelig opplevelse for livet. Når du studerer i utlandet blir du kjent med nye mennesker fra hele verden, får venner for livet og blir kjent med deg selv på en helt annen måte. Gjennom oss har du dessuten muligheten til å ta et lærerikt internship i utlandet, eller søke om sportsstipend til skoler i USA for deg som har lyst til å kombinere sportslig utvikling med studier i utlandet.

Explore Life - Uten å gå konkurs!

Vi vet at backpacking ikke er en billig hobby å ha. Vi vet det kan være vanskelig å begrense seg når man er ute på reise, men hvorfor skulle du ville begrense deg uansett? Ta isteden en titt på våre budsjettips eller skaff deg et Working Holiday visa, så kan du tjene penger, mens du reiser!

Uansett hva du velger å gjøre bør du ta med deg ISIC-kortet ditt på tur, det vil gjøre reisen din enklere og billigere. Kortet gir deg tilgang til mer enn 40 000 rabatter verden over, på alt fra restauranter, museum, fornøyelsesparker, klær, bøker, elektronikk og mye mer. Ganske kult, ikke sant?

Hva venter du på?
Explore life - Kontakt oss nå!