Bestill flybillett

9 Kun valgte datoer

Dette feltet må fylles ut

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette feltet må fylles ut

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette feltet må fylles ut

 • Kun valgte datoer
 • -/+ 1 day
 • -/+ 3 days

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette feltet må fylles ut

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette feltet må fylles ut

 • Kun valgte datoer
 • -/+ 1 day
 • -/+ 3 days

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Søk etter fly
Slett avreise

Dette feltet må fylles ut

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette feltet må fylles ut

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Dette feltet må fylles ut

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Søk etter fly
Kontakt

Drømmer du om et eventyr i utlandet? Vet du hvor du vil hen, eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, drømmer og spørsmål, så hjelper vi deg med å oppfylle drømmene dine.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei!

Takk for din henvendelse. Du hører fra en av våre reisespesialister i løpet av kort tid. I høysesong beklager vi eventuell lang ventetid.

Hilsen

KILROY

Book et uforpliktende møte og få personlig hjelp og veiledning.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
 • {{officeOption}}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister.

Du vil motta en mail med den informasjonen du sendte til oss. Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig.

Mvh,
KILROY

Kontakt Chat
Kontakt Chat

Reiser til Irland - den grønne øya!

Irland byr på en blomstrende pubkultur og verdenskjent ølbrygging. Landet er hjem til berømte Guinness, og irsk folkemusikk sitter godt i hjertet når du først har hørt den. Øya er også et hjem til mange av gamle dagers myter og legender. Moderne Dublin og Guinness ølbryggeri er selvskrevne must når du reiser hit, og du vil uten tvil bli revet med av landets sjarmerende kystlandsbyer, lystige pubkultur og livlige musikkopptredener. Hos KILROY finner du billige reiser til Irland!

Grønne Irland er Europas tredje største øy og separeres fra Storbritannia med Irskehavet. Ulent slettelandskap med saueflokker, grønne enger, stupbratte kystklipper, fjell og nydelige strender - alt dette og mye mer vil du oppleve på din vei gjennom Irland.

Irland er berømt for sitt utmerkede øl og lystige pubkultur så vel som en spennende og blodig forhistorie med vikinger. De tidligere gnisningene mellom Nord-Irland og Vest-Irland er over og nå til dags tilhører Nord-Irland Storbritannia.

Selv om Irland har opplevd en raskt utviklende økonomisk vekst vil du fremdeles være omringet av urgamle myter, historier, fort og gamle dagers ånd. Irer har bena godt plantet på jorden og er svært vennlige mennesker - skulle du gå deg bort strekker de alltid ut en hjelpende hånd. Du merker raskt at irene er stolte av kulturarven sin, og spesielt pubkulturen som er i en klasse for seg selv. Det kan virke som pubene representerer et slags dagligdags oppholdsrom for hele familien, et varmt og avslappet sted å treffes med venner og nyte livet. Og tro oss - pubene finnes overalt! Irland er også kjent for en livlig musikk-kultur med flere verdensberømte artister som U2, The Cranberries, Sinèad O' Connor, Damien Rice og Ronan Keating. Den tradisjonelle folkemusikken og folkedansen er dessuten også verdt å få med seg.

Opplevelser i Dublin

Landets trendy hovedstad ligger på østkysten og kan skilte med høy popularitet blant turister når det kommer til storbyferier. Og det er ikke så rart ettersom Dublin er en behagelig og avslappet by det er enkelt å navigere seg rundt i. Ikke for stor, men heller ikke for liten. Ta deg en fisketur eller nyt byens mange spennende severdigheter og attraksjoner. Det finnes flere bra museer og kunstgallerier, og skulle du være av den tørste typen er det bare å kaste seg på en pub-til-pub runde. Live musikk er det også mye av her, og på f. eks Temple Bar Music Centre spilles det blant annet mye RnB og rap. Restaurantene i dette området er imidlertid noe dyrere enn gjennomsnittet, så det er best å ta middagen i andre deler av Dublin. Shopaholics har definitivt store sjanser for å gjøre gode funn blant den endeløse rekken av butikker, markeder, antikvariater og kjøpesentre. Det er morsomt å shoppe når utvalget består av f. eks håndlaget kosmetikk, keltiske smykker og sjeldne LP-plater!

Trinity College ble bygget i 1952 og er gjerne verdt en liten visitt. Skoleområdet kan utforskes både via guidede turer eller for deg selv. Denne anerkjente skolen har blant annet Nobelprisvinnende forskere som sine tidligere elever. Phoenix Park er et perfekt sted for en avslappet piknik innimellom alle opplevelsene.

Guinness ølbryggeri er et selvskrevet must under din reise i Irland! De stolte ansatte åpner gladelig dørene for deg så du kan få en omvisning og lære mer om dette verdenskjente ølet, samt selvfølgelig servere deg en smaksprøve eller to i Gravity Barin.

Andre byer

Belfast, Cork, Galway, Kilkenny og Knock er andre irske byer som alle har sine egne spesialiteter og atmosfære. I Kilkenny kan du enda føle vibbene fra middelalderen mens Belfast arrangerer flere supre festivaler gjennom året. Cork ligger mellom to kanaler og er en populær destinasjon blant turister. Bohemske Galway organiserer hvert år de berømte jazzfestivalene i oktober i tillegg til andre kulturelle begivenheter, og Knock er det perfekte utgangspunkt for å utforske Vest-Irland.

Idylliske småbyer, festninger og fotturer på landet

Dublin er fantastisk - men det er langt mer å utforske på landsbygda! Leiebil, buss eller sykkel er bra metoder for å oppleve de grønne åsene, stupbratte klippene, koselige kystbyene og tidløse festningene. Halvøyen Dingle byr på fortryllende småbyer, 500 år gamle romantiske slott, ulent kystterreng og selvfølgelig selve Dingle. Byen er kjent for delfinen Fungi som lever i Dingle Bay, og folk kommer fra hele verden for å se den. Det går til og med båtturer ut i bukten hvor turistene kan dykke ned i det iskalde vannet for å få et nærglimt av delfinen. I vest ligger halvøyene Tralee og Kerry, samt glem ikke å ta turen innom Cork.

Kilkenny Castle ble bygget så langt tilbake som i 1192 og er en av Irlands mest gysende slott! På stedet ligger det også et galleri av interesse. Kilkenny National Park er perfekt for fotturer og sykling i et vakkert terreng. Fotturister vil også finne gode løyper på Aran-øyene. På landsbygda finner vi Cork og det imponerende Blarney Castle, bygget i 1446. De grønne og frodige omgivelsene gjør stedet perfekt for en liten piknik!

Landets høyeste fjelltopp Carrauntoohil rager 1041 meter over havets overflate. Mt Brandon, ligger i fylket Kerry og er spesielt populær blant fotturister ettersom du kan klatre til topps. Svette og slit blir erstattet med fantastiske utsikter når du kommer opp! Sørg for å sette av rundt 7 timer til dette.

Overnatting i Irland

I Dublin finnes det en rekke hosteller, men de kan ofte være fullbooket i helgene så vi anbefaler at du bestiller sengeplass god tid i forkant. Landet byr generelt på massevis av koselige og komfortable Bed & Breakfasts.

Når er det best å reise til Irland?

En god idé er å pakke regnfrakk og en varm genser uansett når på året du reiser hit, ettersom været ofte kan inkludere en del regn. Men - det er heldigvis aldri langt til nærmeste pub når regnværet starter! Juni er den beste måneden å reise til Irland på, da er det enda ikke altfor mange turister her og været er forholdsvis bra. Juli og august er varmere, dagene er lengre og det er festivaler hele tiden. Om høsten får du se en annen side av landet og da er det samtidig lite turister. Vintrene blir temmelig harske.

Reise rundt i Irland

Nettverket av offentlig transport fungerer bra i Irland så det er ikke nødvendig med leiebil, med mindre du ønsker å være din egen herre på veien. I Dublin kan trafikken imidlertid gi en aldri så liten hodepine, så det kan være greit å unngå kjøring her. Med sykkel kan du enkelt og fritt bevege deg rundt i landet - og det er både gode sykkelkart og sykkelløyper tilgjengelige. Noen av attraksjonene kan ikke nås med offentlig transport, så om du vil få med deg absolutt alt er det en god idé å leie bil med overnattingspakke. Buss er mye rimeligere enn taxi, sistnevnte er temmelig kostbart. I Dublin benyttes DART-busser og tog. Fra Dublin går det også transport videre til andre byer. 

Turister flyr vanligvis til Dublin, men det er også mulig å reise med buss og tog fra London som en pakketur. Turen tar rundt 12 timer.

KILROYs reisetips for Irland

Det holdes årlig massevis av kule festivaler og arrangement innenfor musikk og kunst. Sjekk ut denne siden for en oversikt!

Er dere mange som skal reise på tur sammen?

Er dere en gruppe på 9 personer eller flere som skal reise på tur til Irland sammen? Da kan dere ta kontakt med vår gruppeavdeling som kan hjelpe dere med grupperabatter og bestilling av alt fra flybilletter til opplevelser og overnatting.

Steder du bør oppleve i Irland

Besøk den kjente byen Dublin eller utforsk irske tradisjoner i Galway og Cork. Irland byr på så mangt, og nedenfor kan du lese mer om de ulike destinasjonene.

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.name }}

Velg måned

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
30000+
{{absoluteMinPrice}}

Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

Reisemuligheter

alt

Vil du ha mer informasjon om hvordan du kan få mest ut av reisen din til Irland?

Enten du planlegger en reise til Irland eller drømmer om en lengre tur hvor Irland er et av stoppene på din reiserute, så kan vi bidra med verdifulle reisetips!

Kontakt oss