{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vinn ett av to gavekort på €500 til en episk reise til Thailand

Se for deg at du ligger på en fantastisk fin strand med krystallklart vann rundt deg, du utforsker gatemarkeder fylt med fristende mat eller at du vandrer gjennom frodige jungler for å sjekke ut skjulte templer. Dette er kun noe av det Thailand har å by på -  og det kan bli ditt!

I samarbeid med Amazing Thailand gir vi ikke bare bort én, men TO gavekort til en verdi av €500 som kan brukes på en uforglemmelig reise til Thailand. Hva vil vi ha ut av det lurer du kanskje på? Vi vil rett og slett vite hvordan din perfekte reise til Thailand ser ut! Hvor kunne du tenkt deg å reise, hva kunne du tenkt deg å finne på og hvem ville du dratt med?! Om du er en foodie, av den eventyrlystne typen eller om du kun vil ha deg en tropisk ferie, så har Thailand noe for deg.

Bli med i konkurransen og sjekk ut hvordan det er å reise rundt i en av verdens beste destinasjoner for backpacking!

 

Bli med i trekningen

 

 

Slik deltar du

 

 

Slik deltar du

Fyll ut konkurranseskjemaet og svar på spørsmålene om Thailand - det går ikke an å svare feil! Husk å mlede deg på nyhetsbrevet vårt! Det er ikke en betingelse for å bli med i konkurransen, men vi kan love deg masse deilig reiseinspirasjon i tillegg til at du blir en av de første som får med seg nye konkurranser eller give aways!

 

Når får jeg høre om jeg har vunnet?

Vi tra kontakt med vinneren i løpet av august 2024. Hvis du ikke har hørt fra oss innen 31. august, så har du dessverre ikke blitt trukket som vinner. 

 

Om vi tar kontakt med deg så er det viktig at du godtar premien så fort som mulig, senest innen 7 dager etter at vi har kontaktet deg. Dersom du ikke svarer oss, er vi nødt til å trekke en ny vinner.

 

 

Om du vinner så får du ...

 

Ett av to gavekort på €500 som kan brukes på en KILROY-reise til Thailand. Mulighetene er mange - fra dyreliv og øyhopping, til frivillig arbeid eller kanskje dykking? En av våre reisespesialister hjelper deg med å bruke gavekortet og bestille reisen.

 

Premien må være booket innen 31. desember 2024.
Selve reisen må være gjennomført innen 31. desember 2025. 

 

 

 

Logo for the Tourism Authority of Thailand

 

 

Betingelser

Vilkår & betingelser for konkurransen

Konkurransen er åpen for personer som er 18 år eller eldre og som bor i  Belgia, Nederland, Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Storbritannia, unntatt ansatte i Kilroy, deres familier og alle andre som er tilknyttet selskapet eller konkurransen.

Kilroy forbeholder seg retten til å verifisere vinnerens alder og diskvalifisere eventuelle vinnere under 18 år eller hvis oppførsel er i strid med konkurransens ånd eller intensjon. Personer som sender inn en påmelding, samtykker i disse vilkårene og betingelsene.

 

Slik deltar du

Vi tar imot søknader fra åpningsdatoen: 01/07/24 til den endelige søknadsdatoen: 31/07/2024. Ved å delta i konkurransen samtykker du i å melde deg på KILROYs nyhetsbrev og motta kommunikasjon fra KILROY.

For å være kvalifisert til å vinne konkurransen, må du fylle ut skjemaet vi lenker til på denne siden og svare på spørsmål om Thailand. Det er valgfritt å melde seg på nyhetsbrevet vårt. Ved å melde deg på KILROYs nyhetsbrev gir du oss samtykke til å sende deg kommunikasjon via e-post, samt kontakte deg hvis du har vunnet konkurransen.

 

Premiene

 1. Deltakere i konkurransen har sjansen til å vinne en av de to gavekortene på €500 som vinneren kan bruke på en reise til Thailand sammen med KILROY. Hvert deltakende KILROY-marked (Sverige, Norge, Danmark og Finland) kommer til å gi bort to gavekort, så totalt blir det åtte vinnere!

Planleggingen og varigheten av turen er helt opp til deg, så lenge turen ikke strekker seg utover 31. desember 2025. En av KILROYs reisespesialister hjelper deg med bestillingsprosessen og håndteringen av gavekortet.

 1. Alle premier vil bli levert av Kilroy International i samarbeid med Turistmyndigheten i Thailand (Amazing Thailand). Deltakere er selv ansvarlige for å ha gyldig foto-ID, pass og annen nødvendig dokumentasjon, som visum, reiseforsikring og/eller bevis på vaksinasjon, før avreise, og er ansvarlige for alle tilknyttede kostnader.

 2. Premier og reiseopplegg må bestilles innen 31/12/2024 for reise før 31/12/2025.

 3. Premiene er underlagt Kilroys standardbestillingsvilkår og -betingelser, som du finner her.

 4. Premiene er avhengig av tilgjengelighet. Kilroy forbeholder seg retten til å erstatte premien eller deler av premien med en premie av lik eller større verdi.

 5. Å bytte eller returnere premier er ikke mulig. Premien er personlig og kan ikke overføres eller byttes mot penger.

 

Vinnere

For denne konkurransen vil det bli trukket to vinnere fra alle innsendte bidrag fra hvert deltakende KILROY-område. Bidragene med de mest inspirerende svarene har sjansen til å vinne en av kupongene. Vinnerne vil bli varslet før 31. august 2024 og har frem til 07/09/2024 for å akseptere premien. Manglende aksept kan føre til at en annen deltaker blir tildelt premien i stedet.

 1. Kilroys beslutning er endelig, og det vil ikke bli ført noen korrespondanse eller diskusjon.

 2. Hvis vinnerne ikke klarer å bestille premien innen 31/12/2024, vil premien bli annullert, og en ny vinner blir valgt.


Ansvar

 1. Vinneren erkjenner og samtykker i at de er utelukkende ansvarlige for eventuelle skattekonsekvenser, inkludert, men ikke begrenset til, inntektsskatt, knyttet til mottak av premien.

 2. Deltakeres data vil bli behandlet av Kilroy og er underlagt Kilroys personvernpolicy, som du finner her.


Generelt

 1. Kilroy forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å utelukke deltakere fra kampanjen dersom Kilroy har grunn til å tro at deltakeren har brutt disse vilkårene og betingelsene.

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...