The KILROY Foundation – støtter utdanning for alle

The KILROY Foundation – støtter utdanning for alle
KILROY Foundation er en selvstendig non-profit organisasjon etablert i 2013 for å forbedre utdannelsesmuligheter for unge over hele verden. Dette skjer gjennom hjelpeprosjekter i utlandet relatert til utdannelse og i tillegg å dele ut stipender til studenter i Norden og Holland.

Hva går det ut på?

KILROY fokuserer på å hjelpe studenter og unge mennesker til å vokse som individer og utvikle sitt potensiale. Som bedrift gjør vi dette ved å tilby ulike reise- og utdanningstjenester i tillegg til egne tilbud for studenter. 

Det er ikke slik at alle i verden har de samme mulighetene til å utvikle og utforske sitt eget potensiale. Årsakene kan være fattigdom, et utilstrekkelig skolesystem eller andre sosiale barrierer. For å støtte initiativer for utdanning for alle har vi etablert the KILROY Foundation.

The KILROY Foundation er en selvstendig non-profit organisasjon med et mål om å bidra til utviklingen av internasjonal forståelse gjennom å støtte utdanningstiltak verden over.

KILROY Foundation er etablert med formålet om å gi økonomisk støtte til følgende:

  • Enkeltpersoner som ønsker å studere
  • Prosjekter som promoterer utdanningstiltak eller utdanningsmuligheter i utviklingsland
  • Organisasjoner med samme type mål

Første prosjekt

Det første prosjektet støttet av KILROY Foundation var etableringen og drift av Sunshine Educare - et førskoleinitiativ i et township utenfor Cape Town i Sør-Afrika. Andre hjelpeprosjekter vil følge etter i tiden framover.

KILROY Foundation deler også ut stipend til studenter som ønsker internasjonal erfaring, for å bidra til å skape interkulturell forståelse og engasjement.

Hvor kommer pengene fra?

KILROY Foundation er igangsatt og støttet utelukket av eierne av KILROY International A/S, en virksomhet som fokuserer på å gi ungdom og studenter internasjonal forståelse og opplevelser for livet gjennom reise, utdanning og praktisk arbeid i utlandet.

KILROY Foundations offisielle hjemmeside
kilroyfoundation.net

Video: Etableringen av Sunshine Educare 

 

Video: Hverdagen på Sunshine Educare

 

KILROY Foundation på Facebook
facebook.com/kilroyfoundation