Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Sør-Afrika


Opplev Sør-Afrika på fellesreise
Kart over reiserute i Sør-Afrika

Tripmates: Sør-Afrika

Reiserute: ✈️ Oslo - Sør-Afrika - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Johannesburg, Sør-Afrika

Johannesburg Dag 1-3

Reisen starter i Johannesburg der du møter resten av gruppa, før dere sjekker inn på hostellet. Eventyret begynner med en heldagstur til Soweto som har vært hjemsted for flere kjente personer, inkludert Nelson Mandela og Mahatma Gandhi. Her vil du blant annet besøke Apartheidmuseet og lære mer om landets historie. Du kan også glede deg til en guidet tur i Maboneng-distriktet, som betyr «lysets sted» og har blitt et senter for Johannesburgs urbane kunstnere.

Safari i Sør-Afrika

Addo Elephant National Park Dag 4-5

Hopp på flyet til Port Elizabeth for å ta fatt på neste del av eventyret ditt i Addo Elephant National Park! Legg igjen sekken i campen og gjør deg klar for safari ved solnedgang. Parken er hjem til mer enn 600 elefanter, samt bøfler, løver, svart neshorn, vortesvin, sebra og mange flere dyr. Sjansen er med andre ord STOR for å se alle disse dyrene ute i naturen! Neste morgen kan du velge å dra på morgensafari i parken eller slappe av på overnattingsstedet hvor du har tilgang til både basseng og kanoer. Velger du det andre alternativet, venter tross alt flere safarier samme ettermiddag hvor du igjen får sjansen til å se et stort utvalg av arter, inkludert løver, neshorn, flodhester og krokodiller. Når kvelden nærmer seg kan du også se natt...

Tsitsikamma nasjonalpark, Sør-Afrika

Tsitsikamma National Park Dag 6-7

Idag starter reisen langs Garden Route, med start i Tsitsikamma nasjonalpark. Her finnes det et stort utvalg av opplevelsesaktiviteter å velge mellom. Har du alltid ønsket å prøve strikkhopping, ziplining eller snorkling? Her er sjansen din! Dagen etter kan du velge mellom å bli med på et skikkelig kult kajakkeventyr i Storms River eller tilbringe dagen på egenhånd ved å gå langs de naturskjønne stiene i parken.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Sedgefield, Sør-Afrika

Sedgefield Dag 8-9

Du er nå i hjertet av Garden Route, ved Knysna og Plettenberg Bay. Her kan du igjen velge å hoppe strikkhopp, eller besøke Birds of Eden eller Monkeyland før du drar til Knysna på ettermiddagen sammen med resten av gruppa. Dagen etter er det mulighet for å utforske Wilderness National Park i kano (valgfritt). Padle langs Touw-elven omgitt av skog og dyreliv, før dere fortsetter eventyret langs promenaden som tar deg til en vakker foss og naturlige steinbassenger.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Adrenalin i Mossel Bay, Sør-Afrika

Mossel Bay Dag 10

I dag går ferden videre til Mossel Bay, hvor de som føler seg ekstra eventyrlystne får muligheten til å prøve fallskjermhopping eller sandboarding nedover de lengste sanddynene i hele Sør-Afrika. Dette er en valgfri aktivitet, men vi lover at det vil være verdt det og at du kommer til å ha det dødsgøy!

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Vilt dyreliv i Cape Aghuilas, Sør-Afrika

Cape Agulhas till Hermanus Dag 11-12

Kan man få for mye av dyr? Det tror vi neppe! Denne morgenen venter enda flere safarier ved Botlierskop Private Game Reserve hvor du kan se frem til å se neshorn, løver, bøfler, geparder, sjiraffer og andre spennende dyr på nært hold! På ettermiddagen drar dere videre til Cape Agulhas - den sørligste spissen av Afrika - for å besøke utkikkspunktet der Det indiske hav og Atlanterhavet møtes! Her har du også mulighet til å dra på ridetur eller en "bush walk". Dagen etter fortsetter reisen til Hermanus som med sine naturlige underverk er det ultimate stedet for uforglemmelige eventyr. Besøk pingvinene ved Betty's Bay, og hvis du virkelig er modig kan du bli med på Cage Diving for å se flotte hvithaier på nært hold i deres naturlige habitat. ...

Cape Town, Sør-Afrika

Cape Town Dag 13-18

Reisen nærmer seg slutten, men før du setter deg på flyet tilbake til Norge, venter det et par herlige dager i Cape Town, som du kan tilbringe akkurat som du ønsker. Men hvis vi kan komme med noen tips: taubanen opp til Taffelberget, en motorsykkeltur langs kysten, snorkling med sel, en 14-retters tradisjonell middag eller de utallige turstiaktivitene er alle uforglemmelige opplevelser som vi anbefaler på det sterkeste! Spør oss så forteller vi deg gjerne mer.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Hjemreise

Hjemreise Dag 19

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

8.000 NOK

Pris fra*

36 345 NOK

Send forespørsel
Står Sør-Afrika høyt på bucketlisten din, men du savner noen å reise med? Da er denne fellesreisen til Sør-Afrika noe for deg! Start i Johannesburg og begi deg deretter ut på spennende eventyr langs den berømte "The Garden Route". Safari står på timeplanen og sjansen er stor for at du vil se ville dyr som neshorn, sjiraffer, sebraer og elefanter i deres naturlige habitat. Sleng deg med, utforsk Sør-Afrika og nyt!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Danmark og Island til vakre Sør-Afrika. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter (kan ikke endres)
 • 12 dagers opplevelsesreise i Sør-Afrika
 • 7 dager i Cape Town, inklusiv opphold
 • 14x frokost & 2x middag
 • Heldags Soweto-tur
 • Maboneng walking tour
 • Gamesafari i Addo Elephant National Park
 • 2 viltsafari i åpen bil på privat viltreservat
 • Tsitsikamma nasjonalpark
 • Kajakk og Lilo eventyr
 • Robberg naturreservat
 • Wilderness nasjonalpark
 • Afrikansk pingvinkoloni i Betties Bay
 • Besøk det sørligste punktet i Afrika i Agulhas nasjonalpark
 • Lokal transport
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • Serviceavgift
 • Gratis ISIC kort
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Hva er ikke inkludert?
 • Tilknytningsbilletter i Norge til Gardermoen, Oslo
 • Måltider som ikke er inkludert på turen er medregnet som lommepenger
 • Valgfrie aktiviteter 
 • Utstyr til turen 
 • Vaksinasjoner
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!) 

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Kommende events

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Vår reisespesialist Stephanie kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med fly til og fra. Gi beskjed ved bestilling.


Snakk med Stephanie om denne reisen


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 8.000 NOK i lommepenger. På hvert av stedene i denne fellesreisen kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Tripmates: Sør-Afrika

Reiserute: ✈️ Oslo - Sør-Afrika - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge, Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Johannesburg Dag 1-3

Reisen starter i Johannesburg der du møter resten av gruppa, før dere sjekker inn på hostellet. Eventyret begynner med en heldagstur til Soweto som har vært hjemsted for flere kjente personer, inkludert Nelson Mandela og Mahatma Gandhi. Her vil du blant annet besøke Apartheidmuseet og lære mer om landets historie. Du kan også glede deg til en guidet tur i Maboneng-distriktet, som betyr «lysets sted» og har blitt et senter for Johannesburgs urbane kunstnere.

Addo Elephant National Park Dag 4-5

Hopp på flyet til Port Elizabeth for å ta fatt på neste del av eventyret ditt i Addo Elephant National Park! Legg igjen sekken i campen og gjør deg klar for safari ved solnedgang. Parken er hjem til mer enn 600 elefanter, samt bøfler, løver, svart neshorn, vortesvin, sebra og mange flere dyr. Sjansen er med andre ord STOR for å se alle disse dyrene ute i naturen!

Neste morgen kan du velge å dra på morgensafari i parken eller slappe av på overnattingsstedet hvor du har tilgang til både basseng og kanoer. Velger du det andre alternativet, venter tross alt flere safarier samme ettermiddag hvor du igjen får sjansen til å se et stort utvalg av arter, inkludert løver, neshorn, flodhester og krokodiller. Når kvelden nærmer seg kan du også se nattaktive dyr før det er tid for middag over åpen ild tilbake i campen.

Tsitsikamma National Park Dag 6-7

Idag starter reisen langs Garden Route, med start i Tsitsikamma nasjonalpark. Her finnes det et stort utvalg av opplevelsesaktiviteter å velge mellom. Har du alltid ønsket å prøve strikkhopping, ziplining eller snorkling? Her er sjansen din! Dagen etter kan du velge mellom å bli med på et skikkelig kult kajakkeventyr i Storms River eller tilbringe dagen på egenhånd ved å gå langs de naturskjønne stiene i parken.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Sedgefield Dag 8-9

Du er nå i hjertet av Garden Route, ved Knysna og Plettenberg Bay. Her kan du igjen velge å hoppe strikkhopp, eller besøke Birds of Eden eller Monkeyland før du drar til Knysna på ettermiddagen sammen med resten av gruppa. Dagen etter er det mulighet for å utforske Wilderness National Park i kano (valgfritt). Padle langs Touw-elven omgitt av skog og dyreliv, før dere fortsetter eventyret langs promenaden som tar deg til en vakker foss og naturlige steinbassenger.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Mossel Bay Dag 10

I dag går ferden videre til Mossel Bay, hvor de som føler seg ekstra eventyrlystne får muligheten til å prøve fallskjermhopping eller sandboarding nedover de lengste sanddynene i hele Sør-Afrika. Dette er en valgfri aktivitet, men vi lover at det vil være verdt det og at du kommer til å ha det dødsgøy!

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Cape Agulhas till Hermanus Dag 11-12

Kan man få for mye av dyr? Det tror vi neppe! Denne morgenen venter enda flere safarier ved Botlierskop Private Game Reserve hvor du kan se frem til å se neshorn, løver, bøfler, geparder, sjiraffer og andre spennende dyr på nært hold! På ettermiddagen drar dere videre til Cape Agulhas - den sørligste spissen av Afrika - for å besøke utkikkspunktet der Det indiske hav og Atlanterhavet møtes! Her har du også mulighet til å dra på ridetur eller en "bush walk".

Dagen etter fortsetter reisen til Hermanus som med sine naturlige underverk er det ultimate stedet for uforglemmelige eventyr. Besøk pingvinene ved Betty's Bay, og hvis du virkelig er modig kan du bli med på Cage Diving for å se flotte hvithaier på nært hold i deres naturlige habitat.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Cape Town Dag 13-18

Reisen nærmer seg slutten, men før du setter deg på flyet tilbake til Norge, venter det et par herlige dager i Cape Town, som du kan tilbringe akkurat som du ønsker. Men hvis vi kan komme med noen tips: taubanen opp til Taffelberget, en motorsykkeltur langs kysten, snorkling med sel, en 14-retters tradisjonell middag eller de utallige turstiaktivitene er alle uforglemmelige opplevelser som vi anbefaler på det sterkeste! Spør oss så forteller vi deg gjerne mer.

Inneholder valgfrie aktiviteter som ikke er inkludert i prisen.

Hjemreise Dag 19

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med gruppa og de nye vennene dine. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg gjerne!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...