Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene (vinter)


Slapp av på nydelige strender og nyt solnedgangen mens bølgene skyller inn mot land
Kart over reiseruten til Sri Lanka og Maldivene

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene

Reiserute: Oslo - Sri Lanka - Maldivene - Oslo

Tripmates turene våre har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne Tripmates turen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Negombo, Sri Lanka

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

På flyplassen vil en varm velkomst og transport ta deg gjennom gatene i Negombo til overnattingsstedet ditt. Sjekk inn på hostelet og bli kjent med de nye reisekompisene dine som du kommer til å dele dette fantastiske eventyret med!

Sigiriya, Sri Lanka

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidlig neste morgen setter du kursen mot Sigiriya Rock. Her blir du møtt av ruinene til et praktfullt palass som stikker opp av bakken og bare utsikten fra toppen er helt utrolig! Dagen etter får du besøke et annet verdensarvsted, Polonnaruwa, som er Sri Lankas første hovedstad og en av landets mest besøkte arkeologiske steder. På ettermiddagen er det tid for safari i Minneriya nasjonalpark. Hold utkikk etter elefanter og andre dyr som dovendyr og leoparder!

Kandy, Sri Lanka

Sri Lanka Kandy Dag 5-6

Det er på tide å reise videre sørover mot Sri Lankas nest største by, Kandy, som ligger gjemt mellom grønne åser. Utforsk dette hellige stedet hvor du blant annet finner Tannens tempel, landets viktigste religiøse helligdom, et kjempeflott perlemuseum og Botianian Gardens, som absolutt er verdt et besøk. Visste du forresten at regionen rundt produserer mesteparten av Sri Lankas te og ris?

Kitulgala og Adams Peak, Sri Lanka

Sri Lanka Kitulgala til Adams Peak Dag 7-8

Etter frokost neste dag fortsetter eventyret til Kitulgala hvor overnattingsstedet for natten er en kul Eco Lodge. Utforsk omgivelsene mens du padler i kano, og sørg for at du får en god natts søvn. Dagen etter får du prøve rafting og vandre opp til Adams Peak, Sri Lankas hellige fjell. Å se solen gå ned fra toppen vil få deg til å glemme de verkende musklene for en stund, vi lover deg at det er verdt å bli støl for!

Ella, Sri Lanka

Sri Lanka Ella Dag 9-10

Hopp på toget for å reise via den magisk vakre togstrekningen til Ella. Denne sjarmerende byen er omgitt av fjell, teplantasjer og grøntområder uansett hvor du går. Fra Ella Gap får du en flott utsikt over byen og på en klar kveld kan du se den svake gløden fra Great Basse-fyret på Sri Lankas sørkyst. Vi foreslår også å bestige Little Adams Peak for nok en spektakulær utsikt over det fantastiske landskapet. Her kan du bruke tiden din som du vil!

Vær oppmerksom på at togreisen til Ella er avhengig av tilgjengelighet. Billettene kan bestilles fra 30 dager før avreise og ved mangel på seter bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Yala, Sri Lanka

Sri Lanka Yala Dag 11

Yala er Sri Lankas største nasjonalpark og hjem til ville elefanter, villsvin, bøfler, leoparder, bjørner og krokodiller. Med andre ord venter en dag full av fantastiske dyreopplevelser! Overnatt i telt og fortsett deretter reisen til Mirissa dagen etter, hvor du skal tilbringe de siste dagene i Sri Lanka.

Mirissa, Sri Lanka

Sri Lanka Mirissa Dag 12-15

Eventyret på Sri Lanka ender i Mirissa, en sjarmerende liten by på sørkysten. Hvis du lengter etter litt strandavslapning etter alle de spennende eventyrene, har du kommet til rett sted. Ta en dagstur til Secret Beach og besøk Parrot Rock: fra toppen er det en flott utsikt over Mirissa Beach. Hvis du vil ta et episk bilde til Instagram, foreslår vi at du går til Coconut Tree Hill. Navnet avslører hva som venter her! Etter et par dager her er det på tide å hoppe på flyet til drømmedestinasjonen, Maldivene!

Male, Maldivene

Sri Lanka til Maldivene Malé Dag 16

Det er på tide å hoppe på flyet som tar deg til Maldivene. Når du ankommer Malé, blir du hentet på flyplassen for å dra direkte til øya Dhiffushi. Velkommen til paradis!

Diffushi, Maldivene

Maldivene Dhiffushi Dag 17-20

Velkommen til paradis! Tilbring tre dager på den lille øya Dhiffushi med å slappe av på stranden, bade i det krystallklare vannet, henge på lokale kafeer og snorkle på Turtle Point. Etter noen dager her vil du neppe reise hjem igjen!

Thulusdhoo, Maldivene

Maldivene Thulusdhoo Dag 21-24

Neste stopp på Maldivene er den relativt ukjente øya Thulusdhoo, som byr på magiske surfebølger og avslappende vibes. Etter å ha levert bagasjen på hostelet, er det på tide å utforske øya på egenhånd, en øy som er bittelitt større enn Dhiffushi. Lær deg å surfe, slapp av i hengekøyene med utsikt over Det indiske hav og kajakk ved solnedgang.

Benytt anledningen til å nyte de siste dagene av dette eventyret til det ytterste!

Hjemreise

Hjemreise Dag 25

Tripmates turen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

6.000kr

Pris fra*

36 995 NOK

Send forespørsel
Dette er reisen du har ventet lenge på! Bli med på dette magiske eventyret til Sri Lanka og Maldivene, den perfekte miksen av spennende opplevelser, dyreliv og late dager på stranda. Det er en vanskelig kombo å slå!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til Sri Lanka & Maldivene! 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reise venner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egne Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alle flybilletter
 • Alle overnattinger
 • Lokal transport
 • 16 dagers opplevelsesreise på Sri Lanka
 • 8 dagers øyhopping på Maldivene
 • 22 frokoster, 5 middager
 • Besøk til Sigiriya
 • Besøk Minneriya Natonal Park
 • Temple of Tooth
 • Besøk Polonnarua-ruinene
 • Rafting
 • Canyoning tur
 • Trek til Adam's Peak
 • Yala nasjonalpark
 • Beach days i Mirissa
 • Snorkle på Turtle Point
 • Total avslapping i Thulusdhoo
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Tilknytningsbilletter i Norge til Gardermoen
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Vaksiner
 • Reiseutstyr
 • Tilleggsaktiviteter
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Kommende events

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Ta kontakt dersom du har spørsmål angående denne reisen eller vil sikre deg en plass. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med tilknytningsbilletter. Det er også mulig å forlenge reisen etter at fellesreisen er over dersom du vil fortsette på egenhånd. Gi beskjed ved bestilling!


Spørsmål? Ta kontakt! 


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. På denne fellesreisen er all transport, aktiviteter og overnattinger inkludert. Vi beregner at du trenger ca. 6.000 NOK i lommepenger til aktiviteter og mat på denne fellesreisen. Dersom du vil shoppe eller forlenge reisen bør du medregne ekstra lommepenger til dette. 


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Tripmates: Sri Lanka & Maldivene

Reiserute: Oslo - Sri Lanka - Maldivene - Oslo

Tripmates turene våre har en aldersgrense på 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser per tur. Du reiser sammen med andre unge backpackere fra Norge, Sverige, Danmark og Island. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at denne fellesreisen er over er dette også mulig. Ta kontakt med oss ​​dersom det er noe spesielt du har lyst til å gjøre! Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om denne Tripmates turen. Vil du se hva som skjer dag for dag? Kontakt oss for en mer detaljert reiserute!

Sri Lanka Negombo Dag 1-2

På flyplassen vil en varm velkomst og transport ta deg gjennom gatene i Negombo til overnattingsstedet ditt. Sjekk inn på hostelet og bli kjent med de nye reisekompisene dine som du kommer til å dele dette fantastiske eventyret med!

Sri Lanka Sigiriya Dag 3-4

Tidlig neste morgen setter du kursen mot Sigiriya Rock. Her blir du møtt av ruinene til et praktfullt palass som stikker opp av bakken og bare utsikten fra toppen er helt utrolig! Dagen etter får du besøke et annet verdensarvsted, Polonnaruwa, som er Sri Lankas første hovedstad og en av landets mest besøkte arkeologiske steder. På ettermiddagen er det tid for safari i Minneriya nasjonalpark. Hold utkikk etter elefanter og andre dyr som dovendyr og leoparder!

Sri Lanka Kandy Dag 5-6

Det er på tide å reise videre sørover mot Sri Lankas nest største by, Kandy, som ligger gjemt mellom grønne åser. Utforsk dette hellige stedet hvor du blant annet finner Tannens tempel, landets viktigste religiøse helligdom, et kjempeflott perlemuseum og Botianian Gardens, som absolutt er verdt et besøk. Visste du forresten at regionen rundt produserer mesteparten av Sri Lankas te og ris?

Sri Lanka Kitulgala til Adams Peak Dag 7-8

Etter frokost neste dag fortsetter eventyret til Kitulgala hvor overnattingsstedet for natten er en kul Eco Lodge. Utforsk omgivelsene mens du padler i kano, og sørg for at du får en god natts søvn. Dagen etter får du prøve rafting og vandre opp til Adams Peak, Sri Lankas hellige fjell. Å se solen gå ned fra toppen vil få deg til å glemme de verkende musklene for en stund, vi lover deg at det er verdt å bli støl for!

Sri Lanka Ella Dag 9-10

Hopp på toget for å reise via den magisk vakre togstrekningen til Ella. Denne sjarmerende byen er omgitt av fjell, teplantasjer og grøntområder uansett hvor du går. Fra Ella Gap får du en flott utsikt over byen og på en klar kveld kan du se den svake gløden fra Great Basse-fyret på Sri Lankas sørkyst. Vi foreslår også å bestige Little Adams Peak for nok en spektakulær utsikt over det fantastiske landskapet. Her kan du bruke tiden din som du vil!

Vær oppmerksom på at togreisen til Ella er avhengig av tilgjengelighet. Billettene kan bestilles fra 30 dager før avreise og ved mangel på seter bestiller vi et alternativt transportmiddel.

Sri Lanka Yala Dag 11

Yala er Sri Lankas største nasjonalpark og hjem til ville elefanter, villsvin, bøfler, leoparder, bjørner og krokodiller. Med andre ord venter en dag full av fantastiske dyreopplevelser! Overnatt i telt og fortsett deretter reisen til Mirissa dagen etter, hvor du skal tilbringe de siste dagene i Sri Lanka.

Sri Lanka Mirissa Dag 12-15

Eventyret på Sri Lanka ender i Mirissa, en sjarmerende liten by på sørkysten. Hvis du lengter etter litt strandavslapning etter alle de spennende eventyrene, har du kommet til rett sted. Ta en dagstur til Secret Beach og besøk Parrot Rock: fra toppen er det en flott utsikt over Mirissa Beach. Hvis du vil ta et episk bilde til Instagram, foreslår vi at du går til Coconut Tree Hill. Navnet avslører hva som venter her! Etter et par dager her er det på tide å hoppe på flyet til drømmedestinasjonen, Maldivene!

Sri Lanka til Maldivene Malé Dag 16

Det er på tide å hoppe på flyet som tar deg til Maldivene. Når du ankommer Malé, blir du hentet på flyplassen for å dra direkte til øya Dhiffushi. Velkommen til paradis!

Maldivene Dhiffushi Dag 17-20

Velkommen til paradis! Tilbring tre dager på den lille øya Dhiffushi med å slappe av på stranden, bade i det krystallklare vannet, henge på lokale kafeer og snorkle på Turtle Point. Etter noen dager her vil du neppe reise hjem igjen!

Maldivene Thulusdhoo Dag 21-24

Neste stopp på Maldivene er den relativt ukjente øya Thulusdhoo, som byr på magiske surfebølger og avslappende vibes. Etter å ha levert bagasjen på hostelet, er det på tide å utforske øya på egenhånd, en øy som er bittelitt større enn Dhiffushi. Lær deg å surfe, slapp av i hengekøyene med utsikt over Det indiske hav og kajakk ved solnedgang.

Benytt anledningen til å nyte de siste dagene av dette eventyret til det ytterste!

Hjemreise Dag 25

Tripmates turen går mot slutten og det er på tide å ta farvel med de nye vennene dine. Er du ikke helt klar for å reise hjem enda? Fortsett å reise rundt i Asia eller til andre spennende destinasjoner. Fortell oss hva du har lyst til når du bestiller, så hjelper vi deg å forlenge reiseruten!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...