Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tripmates: Thailand & Vietnam


Opplev Thailand og Vietnam med KILROY
Kart over reiseruten til Thailand og Vientam

Tripmates: Thailand & Vietnam

Reiserute: Oslo - Thailand - Vietnam - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Templer, tuk tuk & uteliv i Bangkok, Thailand

Bangkok Templer, tuk tuk & uteliv

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

Kultur i Mae Sot, Thailand

Mae Sot Eventyret fortsetter

Kvelden derpå setter du deg på bussen som skal ta deg til Mae Sot. Sett på en bra podcast, len deg tilbake og la landskapet suse fordi utenfor vinduet. Fremme i Mae Sot møter dere en guide som viser dere hvor dere kan slenge fra dere og slappe av før neste del av reiseventyret begynner!

Ville dyr og natur i Umphang Wildlife Sanctuary, Thailand

Umphang Wildlife Sanctuary Jungel, camping og fossefall

Er du gira på et ekte jungeleventyr? Da kommer du til å elske denne delen av fellesreisen! Etter frokost hopper du inn i en åpen bil som tar deg langt opp i fjellet. Det er en utrolig fin tur - men blir du lett bilsyk så bør du ta deg noen bilsyketabletter på forhånd! I Umphang er det mye som venter på deg! Prøv rafting (på lavt nivå) langs Mae Klong-elven, lag mat over åpen ild, svøm i naturlige fossefall og avslutt med en 3 timers fottur til Palatha- her venter det en bil for å ta deg tilbake til Umphang.

Sykkeltur, markeder og matlagingskurs i Chiang Mai, Thailand

Chiang Mai Sykkeltur, markeder og matlagingskurs

Neste stopp på reisen er Chiang Mai. Her har du tid til å oppleve byen på egenhånd før dere hopper på sykler og besøker alle de lokale nattmarkedene. Det blir også ett stopp innom et lokalt tempel hvor du kan lære mer om byens historie. Etter det kan du velge å dra på byen og sjekk ut Chiang Mais natteliv! Dagen etter venter et matlagingskurs hvor du får muligheten til å skaffe deg nye ferdigheter innen thailandsk matlagning. Lær å lage en ekte Pad Thai eller kanskje prøve deg på en Massaman curry?

Vakker natur i Khao Sok, Thailand

Khao Sok Nationalpark Vakker natur venter!

Dere hopper på flyet for å starte andre halvdel av reisen. Det venter en bil på dere i Surat Thani som tar dere med til overnattingsstedet utenfor Khao Sok Nasjonalpark og vi kan garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! Bruk ettermiddagen på å samle krefter eller padle kano på elven. Resten av kvelden tilbringer du med dine nye venner! Dagen etter fortsetter turen til Cheow Lan Lake der dere skal få overnatte i flytende bungalows. Förvänta dig ingen lyx direkt, men det är lite det som är charmen. Hopp på båten og finn skjulte steder å bade i det krystallklare vannet og utforske både grotter og de berømte kalksteinsklippene som du sikkert kjenner igjen fra bilder. Dere må stille klokkene deres ganske tidlig neste dag, for de...

Slapp av i Krabi, Thailand

Krabi Egentid

Det blir et lite stopp i Krabi! Sjekk in på hostellet i Krabi og bruk dagen på å oppdage på egenhånd. Allerede neste dag drar dere videre med ferje til Koh Phi Phi!

Slapp av på strendene i Koh Phi Phi, Thailand

Koh Phi Phi Beach time!

Velkommen til paradis! her har dere 3 hele dager på å gjøre akkurat det du vil. Etter alle inntrykkene så langt så fortjener du å kunne slappe av på stranden. Du bør også legge ut på en snorkletur og padle kajakk!

Utforsk Phuket, Thailand

Thailand Phuket

Det er på tide å hoppe på fergen til Phuket! En lokal guide vil møte deg ved brygga for å vise deg veien til hostellet. Bruk de neste 2 dagene på egenhånd før det er på tide å vende snuten mot Vietnam!

Utforsk vakre Hanoi, Vietnam

Hanoi Velkommen til Vietnam!

Når du lander i Hanoi, møter du din fantastiske guide som vil være din nye beste venn mens du reiser rundt i Vietnam! Sjekk inn på hostellet og gjør deg klar for en kveld med drinker og middag i byen. Men ikke vær ute for sent, for i morgen skal du utforske alle kriker og kroker som Hanoi har å tilby!

Vakker og vill natur i Sapa, Vietnam

Sapa Frodig jungel og homestays

Sett deg på bussen for å reise videre til den magisk vakre regionen Sapa. Etter lunsj besøker du en av de lokale landsbyene og får et innblikk i hvordan innbyggerne bor her. Deretter bærer det videre til Ta Van hvor du vil bli møtt av en lokal familie som du skal få lov til å bo hos for natten. Nyt tradisjonell mat og noen kalde øl før leggetid!

Neste stopp i Sapa er landsbyen Giang Ta Chai. Etter å ha tilbrakt et par timer med lokalbefolkningen her, fortsetter du å vandre til Ban Ho-dalen for å besøke de lokale bøndene som jobber i rismarkene før bussen returnerer til Hanoi.

Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay Opplev et av verdens 7 underverk!

Rise and shine! I dag kommer du til å oppleve et av Asias underverker - Ha Long Bay! I Tuan Chau Marina hopper du på en båt som vil vise deg dette fantastiske stedet fra sin beste side. Utforsk den utrolig vakre Surprising Cave, gå av på Titop Island og klatre til toppen av øya for å beundre utsikten. Når kvelden kommer blir det Sunset Party på soldekket. Heng med de andre backpackerne, spill brettspill, fisk eller bare ta det med ro og lad opp for morgendagen der du vil fortsette å utforske grotter og flytende landsbyer!

Fjellandskap i Ninh Binh, Vietnam

Ninh Binh Elvelandsbyer, høye fjelltopper og vakre landskap

Reisen fortsetter til Ninh Binh som ligger 92 km sør for Hanoi og er kjent for den gamle hovedstaden Hoa Lu og det fantastiske landskapet kjent som "Ha Long Bay on Land". Vi lover at du ikke vil bli skuffet! Utforsk frodige rismarker, templer og mystisk dype innsjøer ved Trang An Scenic Complex, et UNESCOs verdensarvsted.

Matlaging og vietnamesisk historie i Hue, Vietnam

Hue Matlaging og vietnamesisk historie på sitt beste

Dagen etter står en kort fottur til Mua Cave Mountain på agendaen før toget går videre til neste stopp. Få en god natts søvn på toget og våkn opp i keiserbyen Hue. Her venter en dag full av eventyr som begynner med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste av Vietnams kriger har blitt utkjempet og enda en UNESCO verdensarv du kan krysse av på listen.

Kveldens middag lager du selv! Under et tradisjonelt matlagingskurs vil du lære alt om vietnamesisk matlaging. Fortsett deretter ut for et par drinker på byen eller ta det med ro på hotellet!

Historie, kultur og shopping i Hoi An, Vietnam

Hoi An Historie, kultur og shopping

Reise til neste stopp er et høydepunkt i seg selv! Hopp inn i åpne jeeper som har vært brukt siden krigstiden og begynn den 5-timers reisen mot Hoi An. Nyt lunsj på stranden og utsikten fra toppen av Hai Van-fjellpasset på veien. Sørg for å lade mobilen før turen starter, for dette er et øyeblikk du ikke vil glemme!

Dagen etter kan du utforske Hoi An på egenhånd. Ta en spasertur for å sjekke ut alle de vakre bygningene, besøk noen av de lokale håndverksbutikkene og andre historiske steder rundt i byen. Smak på lokale retter som Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring deretter kvelden i gamlebyen, spør guiden din om tips om gode steder!

Templer og vakre strender i Nha Trang, Vietnam

Nha Trang Kombiner templer med vakre strender

Dagen etter får du tid til å fortsette å utforske Hoi An før du fortsetter turen videre på nattog til Nha Trang. Her kan du blant annet utforske templer, lokale markeder og vakre strender. Det er helt opp til deg hva du vil finne her, men vi kan anbefale en heldagsutflukt til fornøyelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Har du bare lyst til å slappe av på stranden? Det er opp til deg!

Krigshistorie og storbyliv i Ho Chi Minh, Vietnam

Ho Chi Minh Krigshistorie og storbyliv

Vi nærmer oss slutten på reisen og siste stopp er Ho Chi Minh City. Besøk War Remnants Museum for å lære mer om Vietnamkrigen, rusle rundt på Ben Thanh-markedet og dra ut på byen for å prøve nattelivet. Den siste dagen kan du bruke akkurat som du vil!

Hjemreise

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med reisegjengen din. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg!

Se som liste

Reiseperiode

Flere avreisedatoer

Reisemåte

Backpacking

Aldersgrense

18-26

Lommepenger

Ca. 8500kr

Pris fra*

49 495 NOK

Send forespørsel
Vil du oppleve sørøst Asia, men leter etter noen å reise med? På denne fellesreisen får du oppleve, smake og føle alt Thailand og Vietnam har å tilby, sammen med andre backpackere fra Norge, Sverige, Island og Danmark! Denne turen er den ultimate kombinasjonen av naturopplevelser, pulserende byliv, kritthvite strender og kultur. Høres det fristende ut? Da bør du lese videre og sikre deg din plass!

Tripmates turene våre er for deg mellom 18-26 år og passer perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med. På denne fellesreisen drar du sammen med andre unge fra Norge, Sverige, Island og Danmark til vakre Thailand og Vietnam. 

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise. Her kan du også stille spørsmål du har til reisen til deres egen Community Manager.

*Grunnet fly- og valutaendringer kan prisen øke. For å sikre deg best pris anbefaler vi at du booker så tidlig  som mulig.

Hva er inkludert?
 • Alla flybilletter (ikke fleksible)
 • Lokal transport
 • Din egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
 • Klimakompensasjon (MyClimate)
 • Gratis ISIC-kort

Thailand:

 • 21 dagers opplevelsesreise i Thailand
 • 20 overnattinger
 • 20x frokost, 7x lunsj & 7x middag
 • Guidet tur til Chao Phraya-elven og Grand Palace i Bangkok
 • Bangkok by- og mattur
 • Besøk Tee Lor Su-fossen
 • Trek til Palatha
 • Rolig rafting og guidet vandring i Umphang
 • Sykkeltur i Chiang Mai
 • Matlagingskurs i Chiang Mai
 • Kanopadling eller massasje i Khao Sok nasjonalpark
 • Safari i Khao Sok nasjonalpark

Vietnam:

 • 20 dagars opplevelsesreise i Vietnam
 • 19 overnattinger 
 • 5x frokost, 5x lunsj & 5x middag
 • Hanoi bytur
 • Besøk Sapa
 • Homestay
 • Ha Long Bay båtcruise
 • Besøk Trang An Scenic-komplekset
 • Trek til Mau Cave Mountain i Ninh Bin
 • Hue bytur
 • Matlagingskurs i Hue
 • Jeep-tur med åpen topp til Hoi An
 • Nha Trang bytur
 • Ho Chi Minh bytur
 • Ben Thanh-markedet i Ho Chi Minh
Hva er ikke inkludert?
 • Tilknytningsbilletter i Norge til Gardermoen
 • Måltider som ikke er inkludert på reisen er medregnet i lommepengene
 • Vaksiner
 • Reiseutstyr
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)

Hva sier kundene?

Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!

Kamilla,

Tripmates er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen.

Ane,

Kommende events

Ofte stilte spørsmål


Bestilling


Vår reisespesialist Stephanie kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris. Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med fly til og fra. Gi beskjed ved bestilling.


Snakk med Stephanie om denne reisen


Hvor mye lommepenger må jeg regne med?
Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 8.500 NOK i lommepenger. På hvert av stedene i denne fellesreisen kan du velge å legge til aktiviteter (utenom det som allerede er inkludert). Ønsker du å delta på alt, bør du regne med litt ekstra lommepenger. Det samme gjelder om du ønsker å shoppe.


Når må reisen betales?
Ved bestilling må du betale et depositum på 1.500 NOK. Resten av reisen må betales senest 60 dager før avreise. Dersom det fortsatt er ledige plasser på denne fellesreisen kan du melde deg på nærmere avreisedato dersom du betaler for hele reisen ved påmelding.

Tilbake til toppen

Tripmates: Thailand & Vietnam

Reiserute: Oslo - Thailand - Vietnam - Oslo

Fellesreisene har aldersgrense 18 - 26 år og det er 12 ledige plasser på turene. På disse fellesreisene reiser du men andre unge fra Norge Sverige og Danmark. Får du lyst til å fortsette reisen på egenhånd etter at fellesreisen er avsluttet, så er det også mulig. Snakk med oss om det er noe du kunne tenke deg! Klikk deg videre i galleriet for lese mer om denne fellesreisen og alle stoppene.

Bangkok Templer, tuk tuk & uteliv

Du starter denne fellesreisen i pulserende Bangkok og møter resten av gruppen din! Bli kjent med reisekameratene dine og gled deg til et hav av episke opplevelser i Thailand. I Bangkok får du utforsket de neonbelyste gatene, kjørt longtailbåt nedover kanalene til de flytende markedene og det lokale livet. Du får se noen av Bangkoks mest kjente templer, reise med tuk tuk og oppleve det ville nattelivet! Det høres vel ikke ut som en feil start på reisen?

Mae Sot Eventyret fortsetter

Kvelden derpå setter du deg på bussen som skal ta deg til Mae Sot. Sett på en bra podcast, len deg tilbake og la landskapet suse fordi utenfor vinduet. Fremme i Mae Sot møter dere en guide som viser dere hvor dere kan slenge fra dere og slappe av før neste del av reiseventyret begynner!

Umphang Wildlife Sanctuary Jungel, camping og fossefall

Er du gira på et ekte jungeleventyr? Da kommer du til å elske denne delen av fellesreisen! Etter frokost hopper du inn i en åpen bil som tar deg langt opp i fjellet. Det er en utrolig fin tur - men blir du lett bilsyk så bør du ta deg noen bilsyketabletter på forhånd! I Umphang er det mye som venter på deg! Prøv rafting (på lavt nivå) langs Mae Klong-elven, lag mat over åpen ild, svøm i naturlige fossefall og avslutt med en 3 timers fottur til Palatha- her venter det en bil for å ta deg tilbake til Umphang.

Chiang Mai Sykkeltur, markeder og matlagingskurs

Neste stopp på reisen er Chiang Mai. Her har du tid til å oppleve byen på egenhånd før dere hopper på sykler og besøker alle de lokale nattmarkedene. Det blir også ett stopp innom et lokalt tempel hvor du kan lære mer om byens historie. Etter det kan du velge å dra på byen og sjekk ut Chiang Mais natteliv! Dagen etter venter et matlagingskurs hvor du får muligheten til å skaffe deg nye ferdigheter innen thailandsk matlagning. Lær å lage en ekte Pad Thai eller kanskje prøve deg på en Massaman curry?

Khao Sok Nationalpark Vakker natur venter!

Dere hopper på flyet for å starte andre halvdel av reisen. Det venter en bil på dere i Surat Thani som tar dere med til overnattingsstedet utenfor Khao Sok Nasjonalpark og vi kan garantere at du vil bli bergtatt av den vakre naturen! Bruk ettermiddagen på å samle krefter eller padle kano på elven. Resten av kvelden tilbringer du med dine nye venner!

Dagen etter fortsetter turen til Cheow Lan Lake der dere skal få overnatte i flytende bungalows. Förvänta dig ingen lyx direkt, men det är lite det som är charmen. Hopp på båten og finn skjulte steder å bade i det krystallklare vannet og utforske både grotter og de berømte kalksteinsklippene som du sikkert kjenner igjen fra bilder. Dere må stille klokkene deres ganske tidlig neste dag, for dere skal hoppe ned i kanoer og legge ut på tur for å oppleve mer av den fantastiske jungelen og dyrelivet fra eleven. Pust inn den friske luften og ta til deg naturens skjønnhet før du vender nesa mot din neste destinasjon, Krabi!

Krabi Egentid

Det blir et lite stopp i Krabi! Sjekk in på hostellet i Krabi og bruk dagen på å oppdage på egenhånd. Allerede neste dag drar dere videre med ferje til Koh Phi Phi!

Koh Phi Phi Beach time!

Velkommen til paradis! her har dere 3 hele dager på å gjøre akkurat det du vil. Etter alle inntrykkene så langt så fortjener du å kunne slappe av på stranden. Du bør også legge ut på en snorkletur og padle kajakk!

Thailand Phuket

Det er på tide å hoppe på fergen til Phuket! En lokal guide vil møte deg ved brygga for å vise deg veien til hostellet. Bruk de neste 2 dagene på egenhånd før det er på tide å vende snuten mot Vietnam!

Hanoi Velkommen til Vietnam!

Når du lander i Hanoi, møter du din fantastiske guide som vil være din nye beste venn mens du reiser rundt i Vietnam! Sjekk inn på hostellet og gjør deg klar for en kveld med drinker og middag i byen. Men ikke vær ute for sent, for i morgen skal du utforske alle kriker og kroker som Hanoi har å tilby!

Sapa Frodig jungel og homestays

Sett deg på bussen for å reise videre til den magisk vakre regionen Sapa. Etter lunsj besøker du en av de lokale landsbyene og får et innblikk i hvordan innbyggerne bor her. Deretter bærer det videre til Ta Van hvor du vil bli møtt av en lokal familie som du skal få lov til å bo hos for natten. Nyt tradisjonell mat og noen kalde øl før leggetid!

Neste stopp i Sapa er landsbyen Giang Ta Chai. Etter å ha tilbrakt et par timer med lokalbefolkningen her, fortsetter du å vandre til Ban Ho-dalen for å besøke de lokale bøndene som jobber i rismarkene før bussen returnerer til Hanoi.

Ha Long Bay Opplev et av verdens 7 underverk!

Rise and shine! I dag kommer du til å oppleve et av Asias underverker - Ha Long Bay! I Tuan Chau Marina hopper du på en båt som vil vise deg dette fantastiske stedet fra sin beste side. Utforsk den utrolig vakre Surprising Cave, gå av på Titop Island og klatre til toppen av øya for å beundre utsikten. Når kvelden kommer blir det Sunset Party på soldekket. Heng med de andre backpackerne, spill brettspill, fisk eller bare ta det med ro og lad opp for morgendagen der du vil fortsette å utforske grotter og flytende landsbyer!

Ninh Binh Elvelandsbyer, høye fjelltopper og vakre landskap

Reisen fortsetter til Ninh Binh som ligger 92 km sør for Hanoi og er kjent for den gamle hovedstaden Hoa Lu og det fantastiske landskapet kjent som "Ha Long Bay on Land". Vi lover at du ikke vil bli skuffet! Utforsk frodige rismarker, templer og mystisk dype innsjøer ved Trang An Scenic Complex, et UNESCOs verdensarvsted.

Hue Matlaging og vietnamesisk historie på sitt beste

Dagen etter står en kort fottur til Mua Cave Mountain på agendaen før toget går videre til neste stopp. Få en god natts søvn på toget og våkn opp i keiserbyen Hue. Her venter en dag full av eventyr som begynner med en guidet tur i Den Forbudte By, hvor de fleste av Vietnams kriger har blitt utkjempet og enda en UNESCO verdensarv du kan krysse av på listen.

Kveldens middag lager du selv! Under et tradisjonelt matlagingskurs vil du lære alt om vietnamesisk matlaging. Fortsett deretter ut for et par drinker på byen eller ta det med ro på hotellet!

Hoi An Historie, kultur og shopping

Reise til neste stopp er et høydepunkt i seg selv! Hopp inn i åpne jeeper som har vært brukt siden krigstiden og begynn den 5-timers reisen mot Hoi An. Nyt lunsj på stranden og utsikten fra toppen av Hai Van-fjellpasset på veien. Sørg for å lade mobilen før turen starter, for dette er et øyeblikk du ikke vil glemme!

Dagen etter kan du utforske Hoi An på egenhånd. Ta en spasertur for å sjekke ut alle de vakre bygningene, besøk noen av de lokale håndverksbutikkene og andre historiske steder rundt i byen. Smak på lokale retter som Cao lau nudler, Mi Quang, Com ga eller Banh mi. Tilbring deretter kvelden i gamlebyen, spør guiden din om tips om gode steder!

Nha Trang Kombiner templer med vakre strender

Dagen etter får du tid til å fortsette å utforske Hoi An før du fortsetter turen videre på nattog til Nha Trang. Her kan du blant annet utforske templer, lokale markeder og vakre strender. Det er helt opp til deg hva du vil finne her, men vi kan anbefale en heldagsutflukt til fornøyelsesparken VinPearl eller Ninh Van Bay. Har du bare lyst til å slappe av på stranden? Det er opp til deg!

Ho Chi Minh Krigshistorie og storbyliv

Vi nærmer oss slutten på reisen og siste stopp er Ho Chi Minh City. Besøk War Remnants Museum for å lære mer om Vietnamkrigen, rusle rundt på Ben Thanh-markedet og dra ut på byen for å prøve nattelivet. Den siste dagen kan du bruke akkurat som du vil!

Hjemreise

Fellesreisen er over for denne gang og det er på tide å ta farvel med reisegjengen din. Men hvem sier at dere ikke kan planlegge en ny tur sammen? Bare ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å planlegge nye eventyr, så hjelper vi deg!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...