Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Det beste av Indochina


Opplev det beste av indokina med andre backpackere
kart over reiseruten - the beste av indohina

Ruteforslag Det beste av Indochina

Reiserute: ✈️ Bangkok - Ho Chi Minh City- Dalat - Hanoi (velg å inkludere Laos) - Chiang Mai - Reis til Bangkok, Phuket eller Singapore på egenhånd før du vender nesa hjemover.

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

opplev de travle gatene i bangkok på reise gjennom sørsøst asia

Bangkok Start denne reisen med et "bang"

Du starter denne reisen med å fly til Bangkok! Du får litt tid til å utforske alene, se severdighetene og oppleve denne travle byen på egenhånd. Et bra tips er å ta elvebåt ekspressen! “Bangkok'ere” bruker elvebåten til pendling, men du bør bruke den for å utforske byen fra en litt annerledes side. PÅ den tradisjonelle "taxituren" sitter du veldig lavt og du får bare se hva som er rett foran deg. På ekspressbåten er du ute i det fri med vinden i håret, byen ligger foran deg og du får oppleve hvordan folk lever ved og med elven. Ekspressbåten er rask, men også veldig avslappende og gir deg muligheten til å bli en del av det dagliglivet! Det er også super billig ... Det du bør prøve å få deg en plass på baksiden av båten i det åpne området .....

 Ankor Wat i Kambodsja er en del av denne fantastiske opplevelsen i Indokina

Kambodsja Reis rundt i landet

Etter en god natts søvn er det på tide å krysse grensen inn til Kambodsja og Siem Reap. Neste morgen gjør deg klar for det utrolige tempelkomplekset Angkor Wat (noen mennesker bruker dager på å komme seg rundt for å se alt!). Du og dine reisekamerater reiser videre til Phnom Penh for å lære mer om Kambodsjas dystre historie. Du kan legge til aktiviteter for å lære mer om hva folket har gjennomgått med et besøk til Tuol Sleng fengsel og "the killing fields", eller dra ut til Silver Pagoda eller Royal Palace for en mer avslappende opplevelse. Dere vil selvfølgelig ha noen stopp på de fineste strendene i Kambodsja - så ta med deg badetøy! Du reiser til Sihanoukville og går ombord på en båt til din egen private strand på øya Koh Rong! Neste ...

reis gjennom vietnam på motorsykkel

Vietnam Hopp på en motorsykkel til Dalat

Fra Chombok reiser du over grensen og inn i fantastiske Vietnam! Du har et par dager på deg til å utforske byen med de nye vennene dine. Denne delen av gruppeturen er over, men det er et nytt eventyr som venter på deg i Ho Chi Minh City. De neste 6 dagene kjører du i stil med Easy Riders (motorsykler) til Dalat! Du reiser ned gjennom de sørlige delene av landet og får oppleve det virkelige Vietnam. Du vil møte lokale fjellstammer, utforske Truong Son-fjellkjeden (Ho Chi Minh-stien) og føle friheten på den åpne veien. Du har en erfaren sjåfør, så det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og bare nyte turen mens du får de beste insider-historiene.

Hanoi er en ung by og den kryr av studenter fra hele Vietnam

Vietnam Reis tilbake til Hanoi på egenhånd

Når motorsykkelturen til Dalat er ferdig har du fritid til å reise tilbake til Hanoi på egenhånd. Hanoi er en ung by og den kryr av studenter fra hele Vietnam. Når kvelden kommer, blir de små, smale gatene fullpakket med fargerrike plaststoler - det er der de unge samles, spiser solsikkefrø og drikker lokalt fatøl og prater mens de ser på folk som går forbi. Sett deg ned og bli med i gjengen! De kan være litt sjenerte i begynnelsen, men det er den beste måten å få nye lokale venner på.

Sapa er kanskje et av de vakreste områdene i Vietnam

Vietnam Sapa Village Trek

Fra Hanoi dra du videre ut på en landsbyvandring gjennom Sapa, som vi mener er et av de vakreste områdene i Vietnam. Vietnam har 54 etniske grupper og hver gruppe har sin egen distinkte farge og klesstil. Du reiser med tog til Sapa og får besøke flere familier i Sapa-dalen før du returnerer til Hanoi.

I dette turforslaget er det Sapa Village Trek som er inkludert i prisen, men hvis du ikke er så interessert i trekking, kan du endre det til en mer avslappende båttur og cruise til Halong Bay! Bare nevner det...

opplev solnedgangen over fjellene i Chiang Mai på reisen gjennom indokina

Vietnam til Thailand Reis fra Hanoi til Chiang Mai

Det er opp til deg hvordan du ønsker å komme deg til Thailand, men i dette reiseforslaget har vi lagt opp til flyreiser fra Hanoi til Chiang Mai. Så du kan hoppe på et fly fra Hanoi til Chiang Mai ELLER du kan legge til noen dager og reise fra Hanoi til Luang Prabang og fortsette reisen gjennom Laos for å komme til Chiang Mai på egen hånd. Hvis du bestemmer deg for å reise gjennom Laos, foreslår vi at du besøker Saffron Café i Luang Prabang, hvor du mest sannsynlig vil møte mange andre backpackere. Du bør også ta litt frokost på Létranger Books! De er kjent for sin deilige frokost og det er en flott måte å starte dagen i Luang Prabang!

Opplev livet oppe i fjellene med landsbyboerne i Karen Hill Tribe

Thailand Start reisen din i Chiang Mai

I Chiang Mai venter et campingeventyr på deg! Opplev livet oppe i fjellene med landsbyboerne i Karen Hill Tribe. Besøk lokalsamfunn og fjerntliggende, sjeldent besøkte templer før du setter opp teltet ditt for natten. Å sovne under stjernene til lyden av jungelen virker fantastisk hvis du spør oss!

I dette forslaget er det campingeventyret som er inkludert, men hvis du ikke er så opptatt av jungler og tretopper og heller vil nyte late dager ved vannet så kan du for eksempel reise direkte fra Hanoi til Phuket for å bli med på en seiltur. På seilturen besøker Phang Nga Bay, Railay Beach, Ko Ha Yai, Ko Phi Phi, Ko Racha Noi og Ko Yao Yai før du returnerer til Phuket.

nyt late dager på stranden i thailand

Thailand Kom deg til Bangkok, Phuket eller Singapore på egenhånd

Det er opp til deg hvor lenge du vil reise, men vi foreslår at du reiser tilbake til enten Bangkok, Phuket eller Singapore for å fly hjem senere. Hvis du planlegger å forlenge oppholdet ditt i Thailand, kan du legge til flere aktiviteter. Hva med frivillig arbeid på et Elephant Rescue Center? Lære deg å dykke på Koh Tao? Eller kanskje du er mer interessert i å feste på en av de berømte "full moon parties"?Alternativene er uendelige!

Se som liste

Varighet

1-2 måneder

Antall Land

3

Reisetype

Gruppereise med andre / Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter og opplevelsesreiser

Pris fra*

25 998 NOK

Send forespørsel
Opplev det beste av Sørøst-Asia med andre backpackere på en uforglemmelig reise gjennom Kambodsja, Vietnam og Thailand. Dette er en organisert reise med mange avganger i løpet av året, så du finner garantert en tid som passer for deg!

Opplev historien, både gamle og moderne, imponerende monumenter, pulserende byer, frodige jungler og hvite sandstrender. På denne reisen får du litt av alt! Transporten din og noen opplevelsesreiser er inkludert, så du kan bare nyte turen. Dette er en gruppereise med andre unge reisende, så du kan være sikker på at denne rundreisen gjennom Indochina står til forventningene dine.

Du kan gjøre denne reisen til en del av en lengre backpacking tur, eller bare ta en måned fri for å utforske alt det vakre Sørøst-Asia har å by på.

 

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter
 • Ankomstpakke i Bangkok
 • Opplevelsesreise i Kambodsja
 • 2x opplevelsesreiser i Vietnam (Easy Rider & Sapa Trek)
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
 • ISIC-kort
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Det beste av Indochina

Reiserute: ✈️ Bangkok - Ho Chi Minh City- Dalat - Hanoi (velg å inkludere Laos) - Chiang Mai - Reis til Bangkok, Phuket eller Singapore på egenhånd før du vender nesa hjemover.

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Bangkok Start denne reisen med et "bang"

Du starter denne reisen med å fly til Bangkok! Du får litt tid til å utforske alene, se severdighetene og oppleve denne travle byen på egenhånd. Et bra tips er å ta elvebåt ekspressen! “Bangkok'ere” bruker elvebåten til pendling, men du bør bruke den for å utforske byen fra en litt annerledes side. PÅ den tradisjonelle "taxituren" sitter du veldig lavt og du får bare se hva som er rett foran deg. På ekspressbåten er du ute i det fri med vinden i håret, byen ligger foran deg og du får oppleve hvordan folk lever ved og med elven. Ekspressbåten er rask, men også veldig avslappende og gir deg muligheten til å bli en del av det dagliglivet! Det er også super billig ... Det du bør prøve å få deg en plass på baksiden av båten i det åpne området ...

Du møter resten av reisegjengen din i Bangkok før dere reiser videre til Kambodsja!

Kambodsja Reis rundt i landet

Etter en god natts søvn er det på tide å krysse grensen inn til Kambodsja og Siem Reap. Neste morgen gjør deg klar for det utrolige tempelkomplekset Angkor Wat (noen mennesker bruker dager på å komme seg rundt for å se alt!).

Du og dine reisekamerater reiser videre til Phnom Penh for å lære mer om Kambodsjas dystre historie. Du kan legge til aktiviteter for å lære mer om hva folket har gjennomgått med et besøk til Tuol Sleng fengsel og "the killing fields", eller dra ut til Silver Pagoda eller Royal Palace for en mer avslappende opplevelse.

Dere vil selvfølgelig ha noen stopp på de fineste strendene i Kambodsja - så ta med deg badetøy! Du reiser til Sihanoukville og går ombord på en båt til din egen private strand på øya Koh Rong!

Neste stop er et "homestay" i Chambok Village hvor du blir kjent med lokalbefolkningen over et deilig hjemmelaget måltid.

Vietnam Hopp på en motorsykkel til Dalat

Fra Chombok reiser du over grensen og inn i fantastiske Vietnam! Du har et par dager på deg til å utforske byen med de nye vennene dine. Denne delen av gruppeturen er over, men det er et nytt eventyr som venter på deg i Ho Chi Minh City. De neste 6 dagene kjører du i stil med Easy Riders (motorsykler) til Dalat! Du reiser ned gjennom de sørlige delene av landet og får oppleve det virkelige Vietnam. Du vil møte lokale fjellstammer, utforske Truong Son-fjellkjeden (Ho Chi Minh-stien) og føle friheten på den åpne veien. Du har en erfaren sjåfør, så det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og bare nyte turen mens du får de beste insider-historiene.

Vietnam Reis tilbake til Hanoi på egenhånd

Når motorsykkelturen til Dalat er ferdig har du fritid til å reise tilbake til Hanoi på egenhånd. Hanoi er en ung by og den kryr av studenter fra hele Vietnam. Når kvelden kommer, blir de små, smale gatene fullpakket med fargerrike plaststoler - det er der de unge samles, spiser solsikkefrø og drikker lokalt fatøl og prater mens de ser på folk som går forbi. Sett deg ned og bli med i gjengen! De kan være litt sjenerte i begynnelsen, men det er den beste måten å få nye lokale venner på.

Vietnam Sapa Village Trek

Fra Hanoi dra du videre ut på en landsbyvandring gjennom Sapa, som vi mener er et av de vakreste områdene i Vietnam. Vietnam har 54 etniske grupper og hver gruppe har sin egen distinkte farge og klesstil. Du reiser med tog til Sapa og får besøke flere familier i Sapa-dalen før du returnerer til Hanoi.

I dette turforslaget er det Sapa Village Trek som er inkludert i prisen, men hvis du ikke er så interessert i trekking, kan du endre det til en mer avslappende båttur og cruise til Halong Bay! Bare nevner det...

Vietnam til Thailand Reis fra Hanoi til Chiang Mai

Det er opp til deg hvordan du ønsker å komme deg til Thailand, men i dette reiseforslaget har vi lagt opp til flyreiser fra Hanoi til Chiang Mai. Så du kan hoppe på et fly fra Hanoi til Chiang Mai ELLER du kan legge til noen dager og reise fra Hanoi til Luang Prabang og fortsette reisen gjennom Laos for å komme til Chiang Mai på egen hånd. Hvis du bestemmer deg for å reise gjennom Laos, foreslår vi at du besøker Saffron Café i Luang Prabang, hvor du mest sannsynlig vil møte mange andre backpackere. Du bør også ta litt frokost på Létranger Books! De er kjent for sin deilige frokost og det er en flott måte å starte dagen i Luang Prabang!

Thailand Start reisen din i Chiang Mai

I Chiang Mai venter et campingeventyr på deg! Opplev livet oppe i fjellene med landsbyboerne i Karen Hill Tribe. Besøk lokalsamfunn og fjerntliggende, sjeldent besøkte templer før du setter opp teltet ditt for natten. Å sovne under stjernene til lyden av jungelen virker fantastisk hvis du spør oss!

I dette forslaget er det campingeventyret som er inkludert, men hvis du ikke er så opptatt av jungler og tretopper og heller vil nyte late dager ved vannet så kan du for eksempel reise direkte fra Hanoi til Phuket for å bli med på en seiltur. På seilturen besøker Phang Nga Bay, Railay Beach, Ko Ha Yai, Ko Phi Phi, Ko Racha Noi og Ko Yao Yai før du returnerer til Phuket.

Thailand Kom deg til Bangkok, Phuket eller Singapore på egenhånd

Det er opp til deg hvor lenge du vil reise, men vi foreslår at du reiser tilbake til enten Bangkok, Phuket eller Singapore for å fly hjem senere. Hvis du planlegger å forlenge oppholdet ditt i Thailand, kan du legge til flere aktiviteter. Hva med frivillig arbeid på et Elephant Rescue Center? Lære deg å dykke på Koh Tao? Eller kanskje du er mer interessert i å feste på en av de berømte "full moon parties"?Alternativene er uendelige!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...