{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

re:discover - temabaserte gruppeturer

Re Img 5 (1)

Finn ditt drømme eventyr!

Re:discover gir de i alderen 25-35 tematiske gruppereiser for eventyrere som ønsker å utfordre seg selv, lære nye ferdigheter og møte likesinnede reisende. Vil du prøve deg på noe nytt og legge ut på et eventyr som tar ferien ditt til et helt nytt nivå? En re:discover-reise kan være akkurat det du trenger!

Dette sier kundene våre

Jeg elsket aktivitetene, menneskene og hele temaet for turen! Å kunne lære en ny ferdighet, samtidig som jeg lærte så mye om meg selv, var en fantastisk opplevelse. På toppen av det hele fikk jeg møte en fantastisk gruppe mennesker som jeg vil huske for alltid.

Andreas,

Danmark

Hvis du vurderer en re:discover-reise: hopp ut i det! Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente, og jeg kunne aldri ha forestilt meg den opplevelsen det viste seg å bli: et episk eventyr, en haug med nye venner, nye ferdigheter og tid til å reflektere og bare puste. Det er den beste investeringen du kan gjøre – å investere i nye opplevelser, minner og deg selv.

Arnhild,

Norge

Hva er re:discover?

En re:discover-tur innebærer tre hovedelementer fokusert på å forbedre opplevelsen din:

  • En sjanse til å utforske nye ferdigheter og utvikle deg mens du er på reisefot
  • Muligheten til å få kontakt med andre likesinnede 
  • Tid til å reflektere, slik at du kan komme hjem med nye perspektiver og vennskap

Hva slags type person bør reise på en re:discover tur?

Hver reisende tar med seg sine egne unike perspektiver og opplevelser. re:discover turene egner seg  hovedsakelig for de som leter etter en unik reiseopplevelse som tilbyr litt mer enn standardferien. Målgruppen er denne:

  • Du er mellom 25-35 år, men det handler mer om mindset enn alder!
  • Leter etter en fet opplevelse
  • Har interesse for å lære noe nytt
  • Ønsker å gå utenfor allfarvei - de som reiser på en re:discover ønsker å utforske mindre besøkte og oppdagede deler av verden
  • Søker etter å knytte bond med andre likesinnede

Hva er og hva er ikke inkludert?

Re:discover-turene sitt innhold varierer avhengig av hvilket eventyr du velger å dra på. Generelt kan du forvente at overnatting, transport i landet og alle aktiviteter rundt temaet for reisen din er inkludert i prisen. Du kan finne ut hva som er inkludert under hver tur. Siden reisende på re:discover-turene kommer fra forskjellige deler av verden er ikke flybilletter/transport inkludert. På denne måten kan du velge å ankomme tidligere, eller bli litt lengre for å fortsette å utforske området.

Hvor mange personer er det på hver tur? 

På re:discover-turene liker vi å holde gruppene små. Dette hjelper deg til å bli kjent med lokalsamfunnene du kommer til å besøke, og gir deg plass til å virkelig bli kjent med reisekompisene dine. Gruppestørrelsen vil variere, men forvent rundt 4 til 12 personer pluss dine lokale guider og instruktører.

 

Har du spørsmål angående turene våre eller er mer nysgjerrig på konseptet vårt, ta kontakt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...