{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reis trygt

Føl deg trygg på reise med KILROY

Føl deg trygg på reise med KILROY

Det sier seg selv at man ikke kan fly rundt med kontanter for å dekke flere måneders utgifter. Heldigvis tilpasser verden seg slik at du sort sett overalt kan komme deg frem med kun kort eller andre former for betaling, og ikke bare cash.

Våre tips for en tryggere reise

Aldri oppbevar kredittkort og kontanter på samme sted. Da risikerer du å miste alt sammen dersom du skulle bli ranet eller frastjålet noe.

Bruk et pengebelte. De kommer i alle varianter og former, og er rett og slett fantastiske. Ha det tett på kroppen din slik at eventuelle lommetyver etc. ikke får fingrene i det. Oppbevar passet ditt, kredittkort og viktige dokumenter i pengebeltet ditt når du reiser. Pengebelter kan du f. eks. kjøpe hos Chillout Travel Centre.

Det er lurt å oppbevare litt penger i en lommebok eller løst på deg, men aldri mer enn du har råd til å miste. Om du skulle være så uheldig å bli ranet, kan det hende tyvene er fornøyde om du gir de disse lommepengene. I tillegg er det greit å ha litt penger lett tilgjengelig.

Det tryggeste stedet å oppbevare verdisakene dine på er uansett på hotellet eller hostellet der du bor. De fleste hoteller har en safe på rommet eller i resepsjonen, og de fleste hosteller har personlige skap du kan låse. Reis alltid med en liten hengelås til slike formål. Unngå å ta med deg alt for mye verdisaker når du skal på en lang reise.

Tyverier og ran skjer ute i den store verden, men det skal ikke mange forhåndsregler til for å gardere seg mot dette.

  • Ha alltid litt kontanter på deg i tilfelle du skulle være så uheldig å bli utsatt for et ran. På denne måten kan tyven bli tilfredsstilt uten at du mister en formue.
  • Skulle du blir ranet, ikke lek helt, men overgi det du har til tyven. Når alt kommer til alt er pengene mindre verdt enn livet ditt.
  • Hold et øye med verdisakene dine på transportetapper som buss, taxi, båt, tog etc. Om nødvendig, benytt ryggsekken din som hodepute.
  • Det er ikke bare de lokale som stjeler. Andre backpackere stjeler også, så ikke stol blind på andre selv om de også bærer rundt på en ryggsekk.
  • Vær på vakt om du merker at du blir oppsøkt av en haug av mennesker, også når det gjelder barn. Et vanlig triks er å snappe til seg tingene dine i alt maset som oppstår.
  • Vær forsiktig med å gå ned mørke side- og bakgater etter det har blitt mørkt. OK, dette sier seg kanskje selv!
  • Hvis du skulle bli frastjålet noe, husk alltid på å melde fra til lokalt politi. Du behøver som regel et skriv fra politiet for å få tilbake penger på forsikringen.

Men ta det med ro, som regel går det som smurt når du er ute og reiser. Det er bare viktig å være klar over at ikke alle har rent mel i posen sin!

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...