{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Vingården ligger i middelalderlandsbyen Torre i Pietra, mellom åser i Roma Doc-området, hvor eksistensen av vingårder er dokumentert siden det sekstende århundre.
Gården dekker 150 hektar, vinmarkene strekker seg over 52 hektar, 8 hektar er beplantet med oliventrær og 80 hektar er dedikert til dyrking av korn.
Vingårdene ligger i en høyde på 50 meter over havet, og nyter et temperert middelhavsklima og sørvestlig eksponering, noe som beskytter druene mot mugg og sykdom, og sikrer druer av utmerket kvalitet.
Vingården lager vin utelukkende av sine egne druer. De røde variantene er Sangiovese, Montepulciano, Cesanese, Syrah og Merlot, mens de hvite variantene er Vermentino, Fiano, Malvasia Puntinata, Chardonnay og Trebbiano.
Vingården slik den fremstår i dag ble renovert i 1999. Den drives av Christian, som er dansk/italiener med mange års erfaring med å produsere vin.
Siden begynnelsen av 2000 har vingården gått over til økologisk dyrking av druer. Dette betyr at de ikke endrer den organoleptiske strukturen til vinen og får fordelene i form av kvalitet for vinen de produserer.
De dyrker sine druer uten bruk av genmodifiserte organismer eller kjemiske tilsetningsstoffer og er forpliktet til å begrense bruken av svoveldioksid så mye som mulig.
Gruppen vil få en omvisning på dansk og se hvordan vinen produseres fra druen til flaskeproduktet. Etter omvisningen vil det bli servert lunsj bestående av følgende: forrett med brød og pølser, pastarett, dessert, inkl. vann.
Bussleie maks 24 personer: EUR 770
Bussleie maks 36 personer: EUR 838
Bussleie maks 54 personer: EUR 883
Få et uforpliktende tilbud
vingrd_i_frascati__vingrd_inkl_frokost

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...