{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Togreiser i utlandet

Opplev verden med en togreise
Togreiser i utlandet med KILROY

Togreiser

På grunn av den nåværende situasjonen, har vi valgt å ikke tilby reiser til Russland i tiden fremover.

Tog er en legendarisk, udødelig måte å reise på. Len deg tilbake og nyt utsikten mens du krysser landegrenser og tilbakelegger enorme avstander!

På toppen av det hele er togreiser både miljøvennlig og sosialt, da du får nok av tid til å bli kjent med dine medpassasjerer mens toget suser gjennom landskapet.

Spør oss om togreiser

Opplev noen av verdens mest ikoniske togreiser

Mange drømmer om å reise med Den transsibirske jernbanen, som kan ta deg fra Moskva til Vladivostok, eller via Mongolia til Beijing, og det finnes også en rekke andre spennende togreiser verden rundt!

Følg for eksempel i fotsporene til Marko Polo og ta en togreise langs den berømte Silkeruten som blant annet tar deg gjennom Kina og Tibet.

Planlegger du å reise til Japan kan vi anbefale deg å kjøpe et Japan Rail Pass. Passet må kjøpes før avreise og gjør det enkelt å reise rundt på Japans sofistikerte tognett, der hurtigtog frakter deg lynraskt mellom de største byene.

Book gratis veiledning

Hvorfor dra på togreise med KILROY?

Sikkerhet
Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og kvalitetssikret slik at du skal føle deg trygg på at alt er i orden.
Alltid tilgjengelig
Vi er med deg hele veien. Hvis noe uforventet skulle skje kan du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg.
Planlegg på forhånd
Vi er helt for å være spontante, men enkelte ting er det en fordel å ha planlagt på forhånd for å unngå å bruke dyrebar reisetid på å løse praktiske ting.

Fant du ikke det du så etter?

Se alle våre opplevelsesreiser {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...