{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Afrika

Reiser til Afrika | Backpacking i Afrika med KILROY
Reiser til Afrika | Backpacking i Afrika med KILROY

Reiser til Afrika – Opplev safari, badeferie og eksotisk dyreliv!

Får du muligheten bør du absolutt reise til Afrika. Her kan du blant annet oppleve safari og eksotisk dyreliv, fantastiske fjellturer eller bare nyte en solfylt badeferie. Afrika er et kontinent med store kontraster. På den ene siden finner du det frodige Afrika som du kanskje har lest om i bøkene Out Of Africa eller Hemmingways Greens Hills Of Africa, mens du på den andre siden finner de endeløse ørkenene i nord. Vi tilbyr billige reiser til Afrika, og er klare for å hjelpe deg med planleggingen av ditt neste eventyr!

Spør oss om reiser til Afrika

Verdensdelen byr på et imponerende og unikt mangfold - dype jungler med sjeldne dyrearter, savanner perfekt for safari, nomader på ferd med sine kameler, og tørre, varme ørkener. Afrika er i tillegg stedet for dykking, hvalsafari, vingårder og flotte strender. Og blir det for varmt kan du kjøle deg ned med et snøbad på toppen av Kilimanjaro! En reise til Afrika er en reise du vil huske for livet.

Afrikas høydepunkter

Det er mange høydepunkter å få med seg dersom du skal reise til Afrika, alt kommer an på hva som interesserer nettopp deg. På safari i Kenya, Tanzania eller Sør-Afrika kan du få med deg alle de kjente dyreartene som giraff, løver, leopard, sebra og neshorn.

For deg som liker å være aktiv kan trekking på Kilimanjaro eller i Atlasfjellene, for ikke å glemme dykking, surfing og fitness camp være et godt alternativ. Kritthvite strender på krydderøya Zanzibar eller vakre Victoria Falls, med fossefall på over 100 meter er også verdt å få med seg!

Er du mer interessert i historie bør du ta turen til Egypt for å utforske pyramidene i Giza og Luxor. I vest kan Marokko friste med eksotiske dufter og spennende lyder på sine fargerike markeder. Har du lyst til å bli værende i en lengre periode kan frivillig arbeid være en god idé. For eksempel kan du delta på frivillig arbeid med kattedyr i Sør-Afrika.

Backpacking i Afrika

En fin og trygg måte å komme seg rundt på er skreddersydde opplevelsesreiser, eller "off the beaten track" overlandturer. Når det gjelder offentlig transport er avgangene langt fra så pålitelige som vi er vant med hjemmefra, og sammen med begrensede togruter kan de være en utfordring å mestre. Foreløpig er det ikke så mange lavpris flyselskaper i Afrika, men det finnes noen i Sør-Afrika som f.eks. Kulua eller Mango. Billeie er en mulighet for de som vil bevege seg på egenhånd, spesielt i land som Sør-Afrika, Namibia og Egypt.

Overnatting i Afrika

De fleste av Afrikas land kan tilby gode hoteller ettersom høy standard blir mer og mer populært. For de med strammere budsjett er hosteller et godt alternativ. Sør-Afrika er spesielt kjent for sine Bed & Breakfasts, hvor du både får god valuta for pengene og muligheten til å mingle med de lokale.
Vi anbefaler å booke de første nettene av din reise på forhånd, slik at du ikke blir svindlet eller kaster bort unødig tid ved ankomst.

Prisnivå i Afrika

Å spise ute i Afrika er generelt billig, og flere steder kan man klare seg for ca. 75 kr om dagen. Man skal likevel huske på at dårlig infrastruktur og mangel på gode transportmuligheter betyr at du som reisende må benytte deg av private transportformer, noe som har stor innflytelse på prisnivået. Snakk med en av våre reisespesialister, så kan dere sammen sette opp et forventet budsjett for din kommende reise til Afrika.

Er du interessert i en reise til Afrika?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om reiser til Afrika? Book et møte med oss! Våre reisespesialister har lang erfaring med reiser til og i Afrika og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om reiser til Afrika og vi kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Afrika

Afrika er et ekte drømmekontinent. Et kontinent som konstant forfører og fasinerer. Her finnes noen av de største natur- og dyreopplevelser man kan forestille seg. Det er mange høydepunkter å velge mellom i Afrika, og kontrastene er store fra hvitkledde fjelltopper på Kilimanjaro i Tanzania, massive fossefall ved Victoria Falls i Zimbabwe og langstrakte sletter på Masai Mara i Kenya. Dykking på Seychellene, kryddermarkeder i Marokko og gorillasafari i Uganda har alle sin sjarm og vil være en opplevelse for livet!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AFRIKA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din reise

Opplevelsesreiser i Afrika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...