{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Klasseturer og studieturer over hele verden

bakgate i kyoto japan

Er dere en større gjeng som ønsker å reise sammen eller planlegger dere en skoletur?

Hos oss får du gode tilbud på skoleturer til de gode gamle favorittene: Berlin, Krakow og Roma, men vi kan også hjelpe deg med mer eksotiske destinasjoner som USA, Cuba og Sør-Korea! Hva med å ta med klassen på en gravedigger tour, orienteringsløp om natten, omvisning i Europas Hollywood eller kanskje få dere en audiens med paven?

Vi har lang erfaring med planlegging av skoleturer, studieturer, linjeturer og andre reiser for større grupper, både i og utenfor Europa. Vi har samarbeidspartnere over hele verden og kan dermed tilby dere et bredt spekter av relevantene aktiviteter. Dere velger om dere vil ha et komplett og skreddersydd program for hele turen eller dere kun velger gå for transport og overnatting. Uansett så er vi her med både kunnskap og nettverket for å sikre at turen blir årets høydepunkt.

Vi tar imot grupper på 10 personer eller mer. 

Få et uforpliktende tilbud

 

Hva er inkludert når du bestiller hos oss?

  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur
  • Overnatting
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Forslag til faglig innhold og aktiviteter
  • Alle skatter og avgifter

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...