{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Om oss

NIGA KNL Indonesia Bromosunrise2

Vi er en sosial gjeng med reiseglade folk som ELSKER å hjelpe unge nysgjerrige mennesker ut i verden på det vi kaller «life-defining adventures».

Om det er backpacking, studier i utlandet, frivillig arbeid, lære noe nytt eller om du planlegger den store drømmereisen din etter videregående, så er vi her for å skreddersy opplevelsen din – slik at den blir enda bedre enn du hadde sett for deg. Vi tror at det å møte verden, med alle dens mennesker og kulturer, har en dyp og positiv innvirkning på deg og din fremtid.

Vårt manifest
En reise er ikke bare en ferie. Det er en opplevelse. Vi tror at det å reise verden rundt og oppleve forskjellige kulturer gjør deg til en bedre person, og dermed også en bedre verden. Erfaring har lært oss at personen som avslutter en reise, er annerledes enn den som startet den. Reising er mye mer enn å komme seg vekk. Det handler om å møte verden, med dens nye mennesker, nye steder, nye perspektiver. For oss så er dette viktig for å endre tankesett og gi oss et nytt syn på verden. Derfor tror vi på; «the power of travel».

"We believe in The power of travel"

Vi jobber hele tiden for å gjøre de store reiseeventyrene enklere ved å tilby skreddersydde ekspert råd og gunstige priser for unge reisende.

Vi er spesialister på å skreddersy unike reiser og studieopphold, full av spennende opplevelser, som vil bidra til at du vokser som menneske. Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å reise ut i verden - enten det innbefatter uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper. 

KILROYs reisekonsepter strekker seg fra skole- og studieturer, friår etter videregående, studier i utlandet og meningsfulle ferier for de nysgjerrige. Vi gjør vårt aller beste hver eneste dag for å hjelpe reisende som deg selv til å utforske verden.

Kilroy Swaters Mountains

KILROY, who?

 • Etablert i 1991 og er i dag det største ungdoms- og student reisebyrået i Norden.

 • Finnes i 8 markeder i Norden, Benelux og UK.

 • 100 lidenskapelige reisespesialister med LANG reiseerfaring blant våre destinasjoner.

 • Hjelper 180.000 reisende hvert år med deres drømmereiser (pre-covid).

 • Et internasjonalt arbeidsmiljø med ansatte fra 15 nasjonaliteter.
Microsoftteams Image (49)

Hvordan fungerer det?

Det er faktisk ganske enkelt - det første steget er opp til deg å ta!

 1. Du har sikkert en bucketliste over steder du ønsker å besøke og ting du vil oppleve. Send den til oss!
 2. Når vi har din bucketliste, vil vi sette i gang med å skreddersy en unik reise for deg. Vi vil samarbeide med deg og justere på reiseplanen til vi er sikre på at vi har satt sammen din drømmereise.
 3. Vi holder kontakten med deg både før og under din reise. Vi sender deg våre beste tips og triks, og gjør alt vi kan for å sikre at reisen din ikke blir noe annet enn fantastisk!
Ansvar & klima
De siste årene har reiselivsbransjen havnet litt på villspor. Det er for mange helgeflyvninger til New York og altomfattende ferier uten interaksjon med de lokale samfunnene. KILROY er på en reise. Vi erkjenner vårt ansvar for å gjøre verden til et bedre sted gjennom reiser. Å være ansvarlig handler om mer enn bare å unngå flyreiser. Det handler like mye om å sørge for at pengene blir i de lokale samfunnene, beskytte og respektere stedene vi besøker, forhindre overbelastede turistbyer og ivareta dyrevelferd. Det handler om å reflektere mer over HVORFOR vi reiser og HVORDAN pengene våre kan gagne i stedet for å skade. Vi bør tillate oss selv å gå litt på villspor på reisene våre, både mentalt og fysisk. Komme ut på veien, snakke med lokalbefolkningen og oppleve landene i lengre tid enn bare den gjennomsnittlige ukesferien og gi rom for fleksibilitet og å komme seg ut av komfortsonen. Vi er ikke perfekte, og det er kanskje ikke du heller. Men hvis vi fortsetter å prøve og gjøre en innsats, kan vi sammen gjøre en forskjell og endre verden til det bedre.

Hvorfor velge oss?

 • Ekte mennesker, ekte råd: Vi har stor tro på menneskelige forbindelser, også når det kommer til planlegging av din neste drømmereise. Snakk heller med en reisespesialist som har vært akkurat der du vil dra, i stedet for å bruke massevis av tid på de endeløse Google-søkene.

 • Et selskap moren din kan stole på: Vi har eksistert lenge og det er ikke uten grunn. Vi tar var på deg dersom noe skulle skje. Folk har stolt på oss og anerkjent oss for den jobben vi gjør i mer enn tre tiår - og vi planlegger å fortsatt være her de neste tiårene også.

 • Få mer, betal mindre: Vi samarbeider med de beste flyselskapene, togoperatørene, surfecampene, opplevelsesoperatører og NGOs fra hele verden for å sikre at du får mest valuta for pengene dine. 

 • Reis med andre unge backpackere: De beste reiseminnene er de du deler med andre. På våre fellesreiser og små gruppereiser treffer du andre reisende som deg selv. Du trenger ikke lenger bekymre deg for å oppleve verden alene.
 • The KILROY Way: Vi lager ikke standard pakkereiser til "Syden". Alle våre reiseforslag er satt sammen av våre reisespesialister og består av noen «spesielle ingredienser» som sikrer at du får en reiseopplevelse som "gjør noe med deg", er mer bærekraftige og samtidig gir deg mest mulig valuta for pengene!
Kilroy Travels Logo 1992
Visste du?
Historien til Kilroy strekker seg helt tilbake til 1946. Etter grusomhetene som skjedde under 2. verdenskrig var det flere elementer å ta tak i. Det hele begynte med en tanke om at reising fungerer som en motgift til intoleranse og flere studentorganisasjoner startet derfor opp sin egne små reisebyråer.

Legenden bak navnet

James Kilroy jobbet som bryggearbeider i Boston på 1940-tallet. Jobben hans var å laste de store dampskipene med kasser som skulle av gårde til hvert hjørne av verden.

En november morgen var det skikkelig dårlig vær og Kilroy følte for å holde seg innendørs og under tak. «Hei Kilroy,» ropte sjefen hans, «driver du og dagdrømmer igjen. Kan du ikke se å få gjort noe?"

Kilroy var vant til sjefen og fornærmelsene hans. Og dessverre så ventet lastekassene på å bli lastet.

Det var ingen vei utenom: Det måtte gjøres. Men da Kilroy bøyde seg for å plukke opp en av trekassene, fikk han en god idé.

Med et stykke kritt skrev han med store, fete bokstaver på hver kassene: «KILROY WAS HERE». Etter hvert så dukket disse kassene opp i utenlandske havner over hele verden, og med det så ble en liten bit av Kilroy også spredt rundt over hele verden - en veldig effektiv måte å komme seg rundt på!

Fra det øyeblikket, hver gang sjefen ropte på Kilroy om at han ikke gjorde noe, smilte han bare. Han visste bedre. I forskjellige havner over hele verden fikk de daglige påminnelser om at sjefen tok feil. Kilroy visste at det er mer enn én måte å krysse grenser på og bryte gjennom alle slags barrierer for å være fri og uavhengig!

Nyttige linker

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...