{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Om oss

NIGA KNL Indonesia Bromosunrise2

Vi er en sosial gjeng med reiseglade folk om ELSKER å hjelpe unge nysgjerrige mennesker ut i verden på det vi kaller «life-defining adventures».

Om det er backpacking, studier i utlandet, frivillig arbeid, lære noe nytt eller om du planlegger den store drømmereisen din etter videregående, så er vi her for å skreddersy opplevelsen din – slik at den blir enda bedre enn du hadde sett for deg. Vi tror at det å møte verden, med alle dens mennesker og kulturer, har en dyp og positiv innvirkning på deg og din fremtid.

Our Manifesto
The impacts of traveling should not be underestimated.  A journey isn’t just “time off”. It’s an experience. We believe that traveling  the world and seeing different cultures makes for a better you, and thus, a better world.  Experience taught us that the person who ends a journey is different from the one who started it. So, traveling is much more than just leaving home. It’s meeting the world. New people, new places, new perspectives. To us, these elements can make for a powerful force for good. They can shift mindsets. And give us a new outlook on the world. That’s why we believe in the power of travel.

"We believe in The power of travel"

Helt siden begynnelsen har vi jobbet for å gjøre de store reiseeventyrene enklere ved å tilby skreddersydde ekspert råd og gunstige priser for unge reisende.

Vi er spesialister på å skreddersy unike reiser og studieopphold, full av spennende opplevelser, som vil bidra til at du vokser som menneske. Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å reise ut i verden - enten det innbefatter uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper. 

KILROYs reisekonsepter strekker seg fra skole- og studieturer, friår etter videregående, studier i utlandet og meningsfulle ferier for de nysgjerrige. Vi gjør vårt aller beste hver eneste dag for å hjelpe reisende som deg selv til å utforske verden.

Kilroy Swaters Mountains

KILROY, who?

 • Etablert i 1991 og er i dag det største ungdoms- og student reisebyrået i Norden.

 • 13 butikker fordelt på 7 markeder i Norden og Benelux.

 • 100 lidenskapelige reisespesialister med LANG reiseerfaring blant våre destinasjoner.

 • Hjelper 180.000 reisende hvert år med deres drømmereiser (pre-covid).

 • Et internasjonalt arbeidsmiljø med ansatte fra 15 nasjonaliteter.
Microsoftteams Image (49)

Hvordan fungerer det?

Det er faktisk ganske enkelt - det første steget er opp til deg å ta!

 1. Du har sikkert en bucketliste over steder du ønsker å besøke og ting du vil oppleve. Send den til oss!
 2. Når vi har din bucketliste, vil vi sette i gang med å skreddersy en unik reise for deg. Vi vil samarbeide med deg og justere på reiseplanen til vi er sikre på at vi har satt sammen din drømmereise.
 3. Vi holder kontakten med deg både før og under din reise. Vi sender deg våre beste tips og triks, og gjør alt vi kan for å sikre at reisen din ikke blir noe annet enn fantastisk!
Responsibility & Climate
In recent years the Travel Industry has gotten a little lost, but not in a good way. Too many weekend flights to New York and all-inclusive holidays with no interaction with the local communities. KILROY is on a journey. We acknowledge our responsibility in making the world a better place through travel. Being responsible is more than just skipping the flights. It's as much about making sure the money stays in the local communities, protecting and respecting the places we visit, preventing over touristed cities, and securing animal welfare. It's about reflecting more about WHY we travel and HOW our money can benefit instead of harm. We should allow ourselves to get lost in a good way on our travels, both mentally and physically. Getting out on the road talking to locals and experiencing countries for longer than just the average week vacation, leaving space for flexibility and to get out of our comfort zone. We are not perfect and neither are you (probably). But if we keep on trying and making an effort, together we can make a difference and change the world for the better.

Hvorfor velge oss?

 • Ekte mennesker, ekte råd: Vi har stor tro på menneskelige forbindelser, også når det kommer til planlegging av din neste drømmereise. Snakk heller med en reisespesialist som har vært akkurat der du vil dra, i stedet for å bruke massevis av tid på de endeløse Google-søkene.

 • Et selskap moren din kan stole på: Vi har eksistert lenge og det er ikke uten grunn. Vi tar var på deg dersom noe skulle skje. Folk har stolt på oss og anerkjent oss for den jobben vi gjør i mer enn tre tiår - og vi planlegger å fortsatt være her de neste tiårene også.

 • Få mer, betal mindre: Vi samarbeider med de beste flyselskapene, togoperatørene, surfecampene, opplevelsesoperatører og NGOs fra hele verden for å sikre at du får mest valuta for pengene dine. 

 • Reis med andre unge backpackere: De beste reiseminnene er de du deler med andre. På våre fellesreiser og små gruppereiser treffer du andre reisende som deg selv. Du trenger ikke lenger bekymre deg for å oppleve verden alene.
 • The KILROY Way: Vi lager ikke standard pakkereiser til "Syden". Alle våre reiseforslag er satt sammen av våre reisespesialister og består av noen «spesielle ingredienser» som sikrer at du får en reiseopplevelse som "gjør noe med deg", er mer bærekraftige og samtidig gir deg mest mulig valuta for pengene!
Kilroy Travels Logo 1992
Visste du?
Historien til Kilroy strekker seg helt tilbake til 1946. Etter grusomhetene som skjedde under 2. verdenskrig var det flere elementer å ta tak i. Det hele begynte med en tanke om at reising fungerer som en motgift til intoleranse og flere studentorganisasjoner startet derfor opp sin egne små reisebyråer.

Legenden bak navnet

James Kilroy jobbet som bryggearbeider i Boston på 1940-tallet. Jobben hans var å laste de store dampskipene med kasser som skulle av gårde til hvert hjørne av verden.

En november morgen var det skikkelig dårlig vær og Kilroy følte for å holde seg innendørs og under tak. «Hei Kilroy,» ropte sjefen hans, «driver du og dagdrømmer igjen. Kan du ikke se å få gjort noe?"

Kilroy var vant til sjefen og fornærmelsene hans. Og dessverre så ventet lastekassene på å bli lastet.

Det var ingen vei utenom: Det måtte gjøres. Men da Kilroy bøyde seg for å plukke opp en av trekassene, fikk han en god idé.

Med et stykke kritt skrev han med store, fete bokstaver på hver kassene: «KILROY WAS HERE». Etter hvert så dukket disse kassene opp i utenlandske havner over hele verden, og med det så ble en liten bit av Kilroy også spredt rundt over hele verden - en veldig effektiv måte å komme seg rundt på!

Fra det øyeblikket, hver gang sjefen ropte på Kilroy om at han ikke gjorde noe, smilte han bare. Han visste bedre. I forskjellige havner over hele verden fikk de daglige påminnelser om at sjefen tok feil. Kilroy visste at det er mer enn én måte å krysse grenser på og bryte gjennom alle slags barrierer for å være fri og uavhengig!

Nyttige linker

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...