Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 years)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 years)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Om oss

Historien til Kilroy strekker seg helt tilbake til 1946, etter at 2. verdenskrig hadde tatt slutt og var verden fredfull igjen. Men etter grusomhetene som skjedde under 2. verdenskrig var det flere elementer å ta tak i. I Norden hadde en gruppe visjonære studenter funnet ut at det å reise utenfor landegrensene sine, var med på å utvide hvert menneskes perspektiv på verden og øke toleransen for andre kulturer og livssyn.

Det hele begynte med en tanke om at reising fungerer som en motgift til intoleranse og flere studentorganisasjoner startet derfor opp sin egne små reisebyråer. De kjøpte flybilletter i store kvantum som gjorde at prisene ble billigere. Dette gjorde at flere unge mennesker kunne få muligheten til å oppleve verden og andres kulturer. Etter mange års samarbeid, bestemte disse studentene seg i 1991 for å slå seg sammen og bli et samlet internasjonalt selskap: KILROY. I dag holder vi til i 8 land (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Polen og Island) og vi fortsetter arbeidet om å hjelpe unge mennesker oppleve verden.

"Vi tror at det å møte verden, med alle dens mennesker og kulturer, har en dyp og positiv innvirkning på deg og din fremtid. Vår erfaring er at den lærdommen og opplevelsene som en person høster i løpet av en reise har en tendens til å gjøre oss til bedre medmennesker. Det er derfor vår lidenskap til reising går så dypt, og hvorfor vi gjør vårt aller beste hver eneste dag for å hjelpe reisende som deg selv til å utforske verden". 

Våre verdier

Vi på KILROY er opptatt av å stå for og gjennomføre på våre nedfelte verdier. Du synes kanskje det høres svulstig ut, men hear us out:

Troverdig – Vi jobber for å sikre at du hele tiden får god og riktig informasjon om reisen og reisemål. Situasjoner som Coronavirus eller andre små og store kriser, utvikler seg raskt og det er mye å holde styr på. Vi hjelper deg med dette og holder deg oppdatert om hva som eventuelt kan påvirke turen din. Du kan såklart ta kontakt med oss når som helst, men vi har også rutiner på å kontakte våre kunder dersom noe skulle skje i forbindelse med leveransen av reisen, endringer i innreisebestemmelser eller reiseråd fra norske myndigheter.

Du skal også være trygg på at vi er i dialog med myndighetene og våre leverandører underveis. Vi jobber med pålitelige partnere som vi er stolte av å samarbeide med. Du kan ikke bare være trygg på at du får kvalitet og valuta for pengene dine, men det handler også om sikkerhet og trygghet på reisen. Våre reisespesialister har egen erfaring som gjør dem til bransjens (sannsynligvis!!) beste rådgivere.

Menneskelig – Apropos våre rådgivere, så er vi nettopp mennesker med egne reiseerfaringer og førstehåndskunnskap som jobber for at du skal få de aller beste reiseopplevelsene. Ikke bare kan vi inspirere, veilede og booke men du kan snakke med oss og få en personlig kontakt som vel ikke akkurat et nettside eller chatbot kan tilby. Å sette sammen en stor reise betyr ikke bare å finne de beste billettene eller prisene, men også å planlegge utifra klimasoner, opplevelser, lokal transport, visum, vaksiner osv. Du greier deg sjøl tur-retur Madrid, det skjønner vi – men mange stopp og garanterte eventyr tror vi starter med et møte hos oss.

Driv – Det er disse eventyrene, de lange, langsomme reisene som holder oss motivert fordi vi vet hva en slik tur kan bety for deg og de du møter underveis. Møter med nye mennesker og steder gir nye perspektiver som vi tror du har godt av og det driver oss videre. Vi mener derfor at vi ikke må slutte å reise, men reise mer og reise smartere og bærekraftig. Dette jobber vi aktivt med – se mer om det (insert link)

Optimisme – alt i alt så jobber i ut ifra en optimistisk overbevisning. Vi tror på en framtid der vi fortsetter og våger være nysgjerrige, og tror på det gode i vår verden. Vi vil at du skal møte den med et smil slik som vi ønsker deg velkommen til oss! Coronavirusets spredning vil på et eller annet tidspunkt stoppe, eller det blir en ny hverdag som får etablere seg. Uansett så vil verden ikke stoppe å spinne og vi vil ikke la oss stoppe fra å reise – trygt.

Vil du også oppfylle drømmen om å reise ut i verden?

Utfordre deg selv, tre ut av din komfortsone, og opplev alt det fantastiske som verden har å by på! Reis på safari i Sør-Afrika, dra på en Working Holiday i Australia, kjør langs Route 66 i USA, eller dra på trekking i Sør-Amerikas majestetiske fjellkjeder. Prøv dykking på Filippinene, lær deg å surfe på Bali, og lær deg spansk i Costa Rica. Eller kanskje du vil kombinere en reise til utlandet med en utdanning? Dra på et Study Abroad til California, London eller Shanghai!  Uansett hva du velger å gjøre, bare sørg for at du følger din lidenskap for å utforske verden!

Vi er spesialister på å skreddersy unike reiser og studieopphold, full av spennende opplevelser, som vil bidra til at du vokser som menneske. Ved å kombinere vår kunnskap med dine spesifikke ønsker og behov, hjelper vi deg med å reise ut i verden - enten det innbefatter uberørte strender, dype jungler, storbyer, støvete landsbyer eller hvite fjelltopper. 

For å få en bedre forståelse av hva vi kan gjøre for deg kan du sjekke ut våre jorden rundt-reiser. Vi vet nemlig at våre reisende har forskjellige ønsker, og det som er "mekka" for en reisende kan være totalt uinteressant for en annen. Men, det er derfor vi elsker jobben vår! Vi elsker utfordringen med å skulle skreddersy en reise som er unik og perfekt for nettopp deg.

Hvordan fungerer det?

Det er faktisk ganske enkelt - det første steget er opp til deg å ta!

  1. Du har sikkert en bucketliste over steder du ønsker å besøke og ting du vil oppleve. Send den til oss!

  2. Når vi har din bucketliste, vil vi sette i gang med å skreddersy en unik reise for deg. Vi vil samarbeide med deg og justere på reiseplanen til vi er sikre på at vi har satt sammen din drømmereise.

  3. Vi holder kontakten med deg både før og under din reise. Vi sender deg våre beste tips og triks, og gjør alt vi kan for å sikre at reisen din ikke blir noe annet enn fantastisk!

KILROY Foundation

KILROY Foundation er en ideell organisasjon som ble etablert i 2013 med formål om å forbedre utdanningsmulighetene til barn og unge over hele verden. Stiftelsen gjør dette gjennom bistandsprosjekter relatert til utdanning, samt tildelinger av stipend til unge mennesker som ønsker å studere i utlandet, ta internship i utlandet eller jobbe som frivillig i utlandet. Du kan lese mer om søknadsfrister og søke om støtte her.

Bærekraftig reiseliv

Kilroy hjelper unge til å realisere sine drømmereiser og studieopphold i utlandet. Det gir oss et stort ansvar i en verden preget av klimaendringer, masseturisme, truede dyreliv og sårbar natur. Les mer om hvordan vi i KILROY jobber for å fremme bærekraftig reiseliv.

Jobb hos KILROY

Hvis du kunne tenke deg å bli en del av teamet som hjelper ungdommer og studenter med å oppleve verden, kan du sjekke hvilke ledige stillinger vi har for øyeblikket. Kanskje er det en som passer for deg?

Årsrapporter

Detaljert økonomisk informasjon om vår virksomhet finner du i våre årsrapporter.

CSR og likestillingsprogram

The KILROY Group har definert våre ambisjoner og prosjekter knyttet til vårt samfunnsansvar. Les mer om vår CSR og likestillingsprogram

Betingelser

Almenne reisevilkår for KILROY Norway AS

Reisevilkår for kjøp online

Terms & conditions for online purchases

Personvern

Les mer om hvordan vi behandler personlig informasjon under personvern.

Brukergenerert innhold på sosiale medier

Les mer om våre retningslinjer for brukergenerert innhold på sosiale medier her.

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...