{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

India

Reis til India med KILROY
Reis til India med KILROY

Reiser til India - Ta del i et fargerikt eventyr!

Et mylder av mennesker med vennlige smil, gylne strender, en ufattelig spennende kultur, vakre templer og autentiske, indiske retter er en kort oppsummering av hva som venter deg på en reise til India. Et eneste stort kaos av kuer som rusler fritt rundt, både på landsbygda, i byene og midt i trafikken må også nevnes. Gammel og nytt eksisterer side om side. India er et lands om kommer til å ta pusten fra deg.

Hvis du reiser for å oppleve noe helt nytt og spennende, kan vi garantere at forventningene dine vil bli innfridd på backpacking i India. Kontrastene er store fra snøkledte Himalaya og New Delhi i nord, til gylne strender og kokospalmer i sør. Hvis du melder deg på vår rundreise fra Delhi til Goa på 15 dager, sørger du for å oppleve alt dette og vi tror at du også vil øke dine toleranse for andre kulturer og livssyn.

Skriv til oss og kom i kontakt med vår reisespesialist Mari som selv har reist på denne turen, og få svar på alt du lurer på om eksotiske India! PS: Kombinerer du denne rundreisen med en flybillett videre til Maldivene, vil du få god tid til å fordøye alle inntrykkene fra et av verdens mest spennende land. Det høres kanskje ikke helt feil ut å fylle ut reisedagboken fra en hengekøye på en øygruppe med vaiende palmer og kritthvite strender heller?

Et godt reisetips når du ankommer India er å senke skuldrene og la deg fascinere av alt rundt deg; menneskene, dyrene, trafikken og gatene. Aksepter de kulturelle forskjellene og alt som hører med, så tror vi at du får et større utbytte av oppholdet ditt. Ja, du vil nok måtte betale dobbelt så mye som de lokale for de solbrillene som du glemte igjen hjemme, og den taxi-turen fra flyplassen til hotellet som skulle ta 15 minutter tar plutselig 1 time, og når du først trodde du skulle få en god natt med søvn våkner du til lyden av rautende kuer klokken 5 på morgenen. Spør du oss, er dette India på sitt aller beste - embrace it!

Vi vet av erfaring at mange dropper å inkludere India på sin Jorden Rundt-reise. Kanskje har man foreldre eller venner som sier at det ikke er anbefalt å reise alene, eller at sjansen for å bli lurt trill rundt er skyhøy. Vi kan ikke nekte for dette, men vi tror at alle som har reist og opplevd det ekte India aldri vil glemme dette landet. For vår del kan vi i alle fall si at India aldri slutter å imponere – og er man ute etter et minneverdig eventyr som er med på å utvide ditt perspektiv på verden, så vil vi anbefale backpacking i India på det varmeste.

Opplevelser og attraksjoner på reisen i India

Det er de små tingene som gjør India til et land som virkelig er verdt å besøke: Vær vitne til kaoset som råder på en yrende togstasjon, se kuer fungere som rundkjøringer i rushtrafikken, kjenn den sterke duften av krydder fra markedene. Det er dette som er India! Men India har naturligvis også et rikt antall av flotte turistattraksjoner, hvor Taj Mahal er definitivt den mest populære. Taj Mahal som er listet som et av verdens 7 underverker, og ligger i byen Agra, et stykke unna hovedstaden Delhi og er et must å besøke. Andre store turistattraksjoner i India inkluderer de frodige lagunene rundt Kerala Backwaters, det enestående Maharaja-palasset i Rajasthan, gulltempelet i Amritsar, de vakre strendene i Goa og hippiemarkedene i Anjuna. 

Backpacking i India

Planlegger du å reise rundt i India bør du ha god tid og en god porsjon tålmodighet. Indias nettverk av togruter er utmerket og dekker mesteparten av landet, men togene i seg selv er ikke spesielt raske. De går ikke alltid helt etter rutetabellen og det kan være ganske tidkrevende bare det å kjøpe billetter. Billettprisene varierer avhengig av togets hastighet, hvilken tid på døgnet du reiser, og hvilken klasse du reiser på. Billettprisene er uansett lave for oss nordmenn, så vi anbefaler deg å gå for de raskere togene. Buss er også veldig rimelig, men kjøretøyene er gamle og føles ikke spesielt trygge.

Et annet populært alternativt er å leie egen bil med sjåfør. Det er perfekt hvis du har kort tid og ønsker litt mer komfort enn det du får på de lokale bussene og togene. Vær forberedt på at de kjører som gale og ofte på feil side av veien - som forøvrig deles med elefanter, kameler og kyr. Et generelt råd er at du alltid bør avtale pris før du gjennomfører handelen. Sjekk også om sjåføren krever at du betaler mat og overnatting for han underveis.

Når er det best å reise til India?

India er såpass stort at det er store variasjoner i klimaet mellom de ulike regionene. India har i hovedsak 3 årstider: varm, kjølig og våt. De indiske somrene er uutholdelig varme med temperaturer opptil 45 grader, så med mindre du skal til høylandet i nord bør du unngå å reise til India i perioden april - juni.

Monsunsesongen starter i juni/juli og varer til oktober. Da blir det vått, men det er fremdeldes veldig varmt. I Sør-India er det varmt året rundt, så det er mest behagelig å reise hit om vinteren. Fra Delhi og nordover er det best å reise om sommeren ettersom vintermånedene kan bli temmelig kalde. Om reisen din inkluderer både Nord- og Sør-India bør du reise i oktober/november.

Våre reisetips til India

Det du har smakt av indisk mat her hjemme er ingenting sammenlignet med hva du kan vente deg i India. Hver eneste region har sine egne lokale spesialiteter av fargerik, smakfull og sterkt krydret mat. Vær likevel oppmerksom på at matsikkerheten varierer, og det finnes flere magebakterier som lett kan påvirke sarte turistmager. Derfor er det er viktig å ta de nødvendige vaksinene før du reiser. Selv med vaksinene i orden bør du like fullt forberede deg på at du kommer til å få en eller annen form for magesyke mens du er i India.

Vil du reise til India?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til India og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...