{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Topp 7 destinasjoner for reise i julen

bagan-myanmar-balloons-sunset

Har du vurdert å reise bort i julen?

Reise i julen høres kanskje fremmed ut for noen, men det kan faktisk være en kjempegod idé! Været er ofte kaldt og guffent på denne tiden her hjemme, og i år er en juleferie også gunstig med tanke på antall fridager man får. Slipp unna stresset førjulstiden ofte bringer med seg, si til familien at du ikke blir å finne ved julemiddagen i år, men heller ønsker å spinne av gårde på en av disse destinasjonene.

1. Myanmar

Myanmar var på første plass når vi listet opp årets reisemål, og ikke uten grunn. Landet er en virkelig drømmedestinasjon og er et svært spennende alternativ til sin nabo Thailand. Den beste tiden å reise til Myanmar på er mellom november og februar, så å legge juleferien sin hit er en perfekt mulighet! Vi garanterer at du ikke kommer til å bli skuffet. 

2. Sør-Afrika

Sør-Afrika er en herlig destinasjon som kan besøkes året rundt, men den absolutt beste sesongen er fra ca. midten av desember til tidlig februar. Det er også høysesong for sør-afrikanere, så ønsker du å reise til Sør-Afrika i jula må du være tidlig ute. Som destinasjon er Sør-Afrika et eventyr i seg selv, med muligheter for alt fra dykking med hvithai og safari til frivillig arbeid med dyr, surfekurs eller kitekurs. Landet er også et perfekt utgangspunkt for fantastiske overlandturer i sørlige Afrika!

3. Costa Rica

En velkjent destinasjon i Mellom-Amerika i mange år allerede, men ikke uten grunn! Costa Rica har alt det du har fantasert om når det gjelder reise. Her kan du jobbe som frivillig, ta et dykkerkurs, lære deg å surfe, gå lange turer i fantastisk natur eller bare chille på noen uvirkelige strender. Hvis du ikke har vært i Costa Rica enda, så er det sannelig på tide! Reiser til Costa Rica er generelt best mellom desember og april.

4. Brasil

Brasil er like fantastisk som det er enormt. Sør-Amerikas største land, og verdens 5. største land fortjener all den tid du kan sette av! VM er over, men Brasil er kanskje hetere enn aldri før. Landet har sin høysesong mellom desember og mars, så alene blir du ikke. Det gjør uansett ingenting, for her er det så enormt mye å oppleve! Ta bare en titt på noen av våre fantastiske muligheter i sambalandet her.

5. Filippinene

Filippinene er en langt kulere backpackerdestinasjon enn det mange tror; maten er god, transportsystemet er velutviklet, menneskene er hjelpsomme og det finnes mange vakre øyer som venter på deg. Filippinene har dessuten en interessant miks av kulturer og er mer vestlig enn hva man kanskje forventer. På tross av den vestlige påvirkningen og den økende turismen er Filippinene fortsatt et relativt billig land å reise i. Den beste årstiden å reise på er mellom desember og april, når tyfonene er over, været er tørt og det enda ikke er blitt for varmt.

manilla-philippines-makati-business-disctrict-cover

6. Colombia

I Colombia får du det beste fra den karibiske kyst til Stillehavet og store kontraster imellom. Her kan du oppleve hetebølger, dyp snø, frodige palmer, ville elvestryk, små landsbyer, travle storbyer, Mayaindianernes mystiske ruiner, spansk koloniarkitektur, fattigdom, rikdom, små salsabarer og store technoklubber. Selv om landet enda ikke har blitt offer for masseturisme finnes det likevel mange hosteller der du vil møte backpackere fra hele verden. Prisnivået er lavt, noe du raskt oppdager ved første innsjekk.

bogota-colombia-colorful-historic-buildings-in-los-martires-neighborhood-cover

7. Sri Lanka

Sri Lanka har blitt en svært populær destinasjon og landet har de siste årene virkelig blitt oppdaget av backpackere. Vakker og spektakulær natur, spennende kultur og fantastiske strender. Etter mange år med borgerkrig står Sri Lanka nå frem som et fantastisk alternativ i Asia. Sleng deg med på et surfekurs eller bli med på en av våre mange nye opplevelsesreiser! Den beste tiden å reise på er mellom desember og mars.

mirissa-sri-lanka-aerial-panorama

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...