{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Portugal


Studietur til Portugal | Gruppereise til Portugal

Finn oppskriften på det gode liv i Portugal! Her står tradisjonene sterkt og den som leter vil finne et mangfold av historiske steder og bygninger. Atlanterhavet ligger fristende til på varme dager og landets vakre omgivelser byr på mange fantastiske opplevelser.

4 grunner til å dra på studietur til Portugal

 • Portugals eldgamle historie og stolte tradisjon
 • Deilige strender på Algarvekysten
 • Portugal er generelt kjent for fantastisk mat
 • Et mangfold av etniske minoriteter og et rikt kulturliv

Vi arrangerer studieturer til alle byer i Portugal, blant annet studietur til Lisboa.

Spør oss om studietur til Portugal

Studietur til Portugal

Det er få land i Europa som kan skilte med en historie tilbake til 1000-tallet. Portugal har fått sin plass i historiebøkene. Dette er en grunn til å besøke landet, men det er mange flere! Fasjonable destinasjoner er Estoril og Cascais i disse dager har de alt sammen gått sammen og nås enkelt med tog fra Lisboa. Den sørlige kysten av Algarve er også veldig populær, og det er direktefly til Faro. Portugals eldgamle historie og stolte tradisjon blir vist i full prakt i Lisboa. Det er en av de vakreste byene i Europa og har et enormt antall gamle palasser og vakre områder; byen er bygget i et kupert terreng som gir Lisboa sin helt distinkte karakter. Taubaner, trikker og heiser er tilgjengelige for å hjelpe deg med å komme deg til alle de beste observasjonspunktene. Det er også monumenter for å feire den berømte oppdagelsesreisende som stammer fra Lisboa.

Det finnes mange spennende, og ikke minst vakre, byer i Portugal. Besøk Lisboa som i århundrer var sentrum for en evig ekspanderende sjøfartsnasjon, med kolonier over hele kloden. I dag er byen hjem til et mangfold av etniske minoriteter, primært fra de tidligere kolonistatene, som nå nyter livet i en vakker og kompakt storby. Her kan du besøke historiske palasser og monumenter, mens langs Algarvekysten kan du slappe av under solen på deilige strender. Portugal er generelt kjent for fantastisk mat og vin, så det er bare å glede seg!

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Castelo de Sao Jorge
 • Bairro Alto- og Alfama-kvarterene
 • Domkirken Se
 • Flora-klosteret
 • Belem
 • Mosteiro dos Jeronimos Museu da Marinha
 • Planetario Gulbenkian Tur med trikkene Gloria, Lavra og Bica
 • Tur med Tram no. 28
 • Sintra
 • Estoril

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Portugal

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...