{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

KILROY Tripmates - Små gruppereiser skreddersydd for deg

BF4DF97B 3390 4981 8AB1 F59DE08FA84D

Er du ung, eventyrlysten og har lyst til å oppleve verden på din egen måte - men er på jakt etter noen å reise sammen med? Da har du kommet til riktig sted! Vi har gjort det enkelt for deg å oppleve verden og har samlet alle skjulte perler, must-visits osv. som internett har å tilby og skapt to unike måter for deg å reise sammen med andre unge folk på: KILROY Tripmates 18-24 og KILROY Tripmates 23-31.

Tripmates 18 til 24         Tripmates 23 til 31


Dette er små gruppereiser skreddersydd for alder, interesser, budsjett og ønsket reisemåte. Møt din nye bestekompis, besøk episke destinasjoner, opplev utrolige aktiviteter og ha det gøy med alle de spennende menneskene du kommer til å møte underveis på reisen. Enten du nylig ble ferdig på skolen, er en førstegangsbackpacker eller har startet i arbeidslivet, så har vi en reisestil som passer dine behov og budsjett. Sjekk ut våre KILROY Tripmates-turer nedenfor eller les videre for å få litt mer informasjon konseptene!

Two girls and one guy jumping into a bright blue ocean from big rocks

TRIPMATES 18-24

Ble du nylig ferdig på skolen eller er det kanskje første gang du skal på backpacking? Vil du reise alene, men på samme tid oppleve alt det spennende sammen med noen? Da er du kommet til riktig sted!

Kanskje du er spent på å utforske nye steder, men usikker på om du vil gjøre det på egen hånd? Eller kanskje du er ivrig etter å reise i en gruppe, men redd for at budsjettet blir sprengt på kun festing og turistfeller? Hvis du svarte ja på noen av disse, er Tripmates 18-24 for deg! Våre skreddersydde fellesreiser er spesielt laget for unge nordiske reisende som deg selv og byr på en perfekt blanding av opplevelser, nye venner og uforglemmelige opplevelser på episke destinasjoner - alt til en god valuta for pengene.

 

Hva du kan forvente:

 • Unike gruppeturer for unge nordiske reisende: Kryss av ting på bucketlisten din samtidig som du blir kjent med andre folk på en av våre opplevelsesrike reiser rundt om i verden Se hvor enkelt det er å knytte bånd over en felles lidenskap for reising og opplevelser – vi kan så og si garantere at du vil få en haug med nye venner underveis.


 • Bygg reiseselvtillit: Er du nervøs for å reise alene? Det forstår vi! Å skulle reise alene halvveis rundt jorden kan virke skremmende. Når du blir med på en Tripmates 18-24-tur, viser vi deg hvordan du kan reise verden rundt med selvtillit. Slik gjør vi det: Hver Tripmates-tur starter trygt med et fastsatt program av aktiviteter og deretter introduserer vi mer og mer fritid for å utforske på egenhånd. Til slutt kommer du til å være klar for å reise videre rundt i verden.

 • Morsomme aktiviteter på episke destinasjoner: Selv om det er de fine menneskene i gruppa som ofte definerer en Tripmates reise, så ligger vi ikke på latsiden når det kommer til aktiviteter heller - fra adrenalinpumpende opplevelser til kulttur og sightseeing. Tripmates-reiserutene er laget for å utfordre deg, for at du skal kunne skape et sterkere bånd med de du reiser sammen med og for å lage minner for livet så klart! 

Alle Tripmates 18-24

A small group of travellers chilling in hammocks in front of a waterfall
Tripmates 23 31 Nepal

TRIPMATES 23-31

Leter du etter en pause fra hverdagen, men trenger mer enn bare en vanlig ferie? Da er Tripmates 23-31 reisene våre designet for nettopp deg!

Lei av å koordinere med venner som ikke kan reise samtidig eller ikke vil oppleve de samme tingene som deg? Våre Tripmates 23-31 reiser er skreddersydde små gruppereiser som er satt sammen med fokus på at det skal være rimelig, men at du fremdeles skal få se og oppleve utrolige ting! Reis med likesinnede unge voksne fra hele Europa på turer spekket med natur, opplevelser og avslapning – hopp over de vanlige turiststedene til fordel for unike opplevelser du sent vil glemme.

 

Hva du kan forvente:

 • Ekstraordinære opplevelser og destinasjoner: Lei av å kun oppleve det alle andre turister opplever? Tripmates lar deg ta et dypere dykk i hver fantastiske destinasjon du besøker, ved å sakte ned måten du reiser på. Reis kortere, men opplev mer - bli kjent med lokalbefolkningen og få dypere perspektiver på livet og reisen, enten du er på fottur gjennom Himalaya eller klatrer i de albanske alpene.


 • Du får mye for pengene og fete folk å reise med (på kjøpet): Reisene våre består av en blanding av kule aktiviteter men den viktigste delen av reisen er selvfølgelig de fantastiske menneskene du reiser med. Reiserutene våre for Tripmates 23-31 er fulle av opplevelser som kan være for utfordrende eller dyre til å gjennomføre alene.


 • Utfordre deg selv og reflekter: Et av hovedelementene i Tripmates 23-31 er å booste kropp og sinn og gi deg en ekte pause fra hverdagen. Tripmates er ikke bare en annerledes måte å feriere på; det er en mulighet til å utfordre deg selv, oppdage nye steder og vokse som en person med aktiviteter og opplevelser som presser deg til å utvikle nye ferdigheter, praktisere mindfulness og finne en bedre balanse i hverdagen.


Alle Tripmates 23-31

Tripmates 23 31 Jungle Trek

Gruppeturer - The KILROY Way

Våre gruppeturer er laget på måten vi kaller «The KILROY Way», som inneholder alle elementene vi mener er essensielle for at du skal få en reiseopplevelse som gjør noe med deg, og som blir en reise du vil huske for livet. De fem hovedelementene i The KILROY Way er Lokal, Sakte, Personlig utvikling, Opplevelser og Bærekraft.

 

 • Lokal

Lokale opplevelser lar deg bli en aktiv deltaker i et lokalsamfunn eller på en destinasjon – i stedet for bare være en tilskuer. Å reise lokalt handler om å oppsøke de opplevelsene som gir deg innsikt i kulturen og menneskene som kaller destinasjonen for sitt hjem. Velg en lokal overnattingsmulighet som et «homestay», overnatt i en lokal landsby eller velg et hostell som er lokalt eid og drevet. Delta i aktiviteter som er ledet av lokalsamfunnet for å få en historisk og kulturell innsikt, spis maten din på autentiske små familiedrevne restauranter, boder og benytt deg av de lokale transportalternativene.

 • Sakte

Selv om det å ta det med ro og reise sakte ofte er det mer bærekraftige alternativet når det gjelder transport, så vil det å senke tempoet også berike den totale opplevelsen din der “less is more”. De valgene du tar når det kommer til transport på reisen kan ta deg nærmere kulturene du besøker, noe du lett hadde gått glipp av hvis du valgte en kjapp flytur for å komme deg fra A til B. Prøv offentlig transport, tog, lokale busser – listen fortsetter – og få en ekte følelse av destinasjonen mens du opplever ting du ellers ikke ville ha gjort. Å senke tempoet på reisen din er et bevisst valg for å gi rom for nysgjerrighet og spontane beslutninger. Dette er øyeblikkene der autentiske møter vil vise seg for deg, og det er nettopp her det ukjente kan føre til noen uventede høydepunkter på turen.

 • Personlig utvikling

En reise gir deg den ultimate muligheten til å komme ut av komfortsonen din og introdusere deg for nye steder, kulturer, ideer og opplevelser. Det er i disse øyeblikkene du er mye mer åpen for ulike perspektiver, som fører til økt selvbevissthet og personlig utvikling. Ofte kommer reisende hjem litt forandret av opplevelsene de har hatt i utlandet. Det kan være å knytte bånd med “fremmede”, lære et nytt språk eller rett og slett prøve nye ting du aldri har forsøkt før.

 

 • Opplevelser

Reising er generelt sett en spennende og adrenalinfylt opplevelse som også kan åpne dører til en helt ny verden for deg. Selv om en episk reise i utlandet kan være utfordrende, er den også fylt med utforskning og selvfølgelig mye moro! Enten det er å delta på en matlagingskurs, strikkhopping eller å feste hele natten under stjernene – så gjelder det å være åpen for utforskning og spontanitet. Det er dette som gjør reisen tusen ganger bedre og til en opplevelse for livet!

 

 • Bærekraft

Vi erkjenner vårt ansvar for å gjøre verden til et bedre sted gjennom reise. Å være ansvarlig handler om mer enn bare å unngå flyreiser. Det handler like mye om å sørge for at pengene forblir i lokalsamfunnene, beskytte og respektere stedene vi besøker, forhindre overturisme og ivareta dyrevelferd. Det handler også om å informere KILROY-reisende om hvordan deres handlinger påvirker planeten og om å gi dem kunnskapen til å ta mer informerte valg før, under og etter reisen.

Selv om vi på ingen måte er perfekte, streber vi etter en bedre fremtid. Vi tror at små bevisste valg kan utgjøre en forskjell og virkelig etterlate et  inntrykk på stedene vi besøker, menneskene vi møter og for de levende vesenene som deler planeten med.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...