{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Solo Travel: Reis ut av komfortsonen din

Jente med ryggsekk på en scooter med fjell i bakgrunnen
Mann som reiser alene som går på togspor i Asia

Å reise alene - det aller mest grunnleggende

Jadda, vi vet at å reise sammen med venner er fett siden dere kan dele så mange ulike opplevelser sammen! MEN! Visste du at man er mye mer åpen for nye opplevelser og mennesker når man er på reise alene? Mye av eventyret og spenningen blir til i uventede øyeblikk som man ofte går glipp av når man reiser med mennesker man kjenner. Soloreiser, altså å reise alene, betyr ikke at du kommer til å streife rundt helt ensomt. Hele poenget er å få kontakt med folk underveis, inkludert andre folk som er ute og reiser. Når du er på en solo reise kommer du til å bli kjent med sykt mange nye folk som du kan dele ulike opplevelser med, samtidig som at du kan bestemme din egen rute. Du slår derfor to fluer i en smekk: du er den eneste som bestemmer hvor reisen går, samtidig som du kan dele reisen med noen andre!

Vil du vite mer? Sjekk ut vår Solo Travel FAQ her!

Vil du ha mer inspirasjon?

Se flere artikler

HVORFOR REISE ALENE MED KILROY

Ditt eget sikkerhetsnett
Vi har eksistert lenge, og det er ikke uten grunn. Vi er her i tilfelle noe skulle skje. Våre tjenester har vært anerkjent i mer enn tre tiår - og vi planlegger å fortsette de neste tiårene også.
En ekspert på store eventyr
Med over 30 års erfaring med å skape unike reiser, så vet vi hva vi holder på med. Vi er spesialister på å skreddersy drømmeturer, friår, opplevelser og lignende, og unngår one-size-fits-all pakkeferier som pesten. Alle reisene våre er basert på "The Kilroy Way", med fokus på mer oppslukende, eventyrlystne og bærekraftige reiser.
Personlige tips og hjelp
Våre reisespesialister forstår hva du ønsker deg og trenger, og har besøk de stedene du gjerne vil til. Ekte historier fra ekte reisende for å hjelpe deg på vei mot din drømmereise!

Hvorfor bør du vurdere å reise alene?


Vi mener alle bør prøve å reise på egenhånd minst en gang i løpet av livet, fordi det er en av de mest berikende måtene å reise på. Å reise alene handler om selvoppdagelse og personlig vekst, i tillegg får du all verdens frihet til å planlegge selve reisen og gjøre som du vil mens du er ute på reisefot. Når du reiser alene har du full kontroll over hva du gjør, hvor du drar og hvordan du kommer deg dit. Å reise med venner er selvfølgelig utrolig gøy, men man må ofte møtes på midten og bli enige om hvor man skal og hva man skal gjøre.


Det kan være vanskelig å oppleve ekte uavhengighet og frihet når man reise med folk man kjenner, men som en «solo traveler» har du sjansen til å oppdage noe nytt ved deg selv! Det er ikke til å legge under en stol at det å reise på egenhånd har sine egne utfordringer, som for eksempel det at du ikke har noen å falle tilbake på dersom noe skulle skje. Du får derimot sjansen til å bli bedre kjent med deg selv og hvordan du håndterer disse situasjonene når du blir tvunget til å gjøre det. Når du kommer hjem fra turen kommer du til å føle at du virkelig klarte deg selv på egenhånd og det føles utrolig digg! 


Å reise alene er ikke det samme som å være ensom på reise. På hostelene du besøker, og turene du drar på kommer du alltid til å kunne finne nye folk som du kan dele opplevelsene med. Men uansett hva du velger å gjøre, så kommer en slik reise til å være noe helt unikt. Et stort steg ut av komfortsonen din, men et utrolig givende et også. Du møter så mange fantastiske mennesker underveis og du kommer garantert til å få minner som du vil verdsette resten av livet.


Å reise alene - men ikke ensomt!


Det er mange som tar kontakt med oss som tror at det å reise alene er det samme som å være ensom - men det kunne faktisk ikke vært lenger fra sannheten! Du starter kanskje turen på egenhånd, men det er nesten umulig å ikke bli kjent med folk mens du er ute på reise. Dersom du fortsatt er litt bekymra for om du kommer til å bli kjent med folk, så kan vi hjelpe deg litt på veien. Har du for eksempel hørt om gruppereiser?


Våre gruppereiser er satt sammen for unge folk, og består av sinnsykt mange ulike destinasjoner og aktiviteter. Du reiser med folk på samme alder (nei, vi setter deg ikke i en gruppe med en gjeng med pensjonister og småbarnsforeldre), som er på jakt etter eventyr og opplevelser. Sjekk ut de ulike gruppereisene våre her.


Og du: om du er mellom 18-26 år kan du bli med på en av våre mange Tripmates turer. Og er du mellom 25-35? Join en av våre re:discover turer og lær deg en ny ferdighet samtidig som du opplever verden. 


Er det trygt å reise alene som kvinne?


Dette er nok det spørsmålet vi får aller mest når det kommer til å reise alene. La oss si det sånn: det er en stor forskjell mellom sikkerhet og komfort. Selv om et sted kan være helt trygt for deg å reise til, så betyr ikke det at det ikke kan oppstå situasjoner der du kan ende opp med å føle deg ukomfortabel på grunn av sosiale situasjoner eller kulturelle normer. Det betyr heller ikke at det ikke finnes kriminalitet, for kjipe mennesker finnes dessverre overalt. Sikkerhet for en som reiser alene - spesielt som kvinne, handler mer om å være på vakt og ta de rette forholdsreglene. Hvis du vil lese mer om dette, sjekk ut bloggen vår om kvinner som reiser alene.


Hvor er det best å reise alene?


Dette er et utrolig vanskelig spørsmål, det er som å spørre oss hva favorittstedet vårt er. Å velge ett eller noen få alternativer er nesten umulig! Så derfor sier vi heller: så lenge du føler deg trygg og er trygg på å reise dit selv, er det et bra sted å dra. Men hvis du leter etter steder som er ypperlig for folk som reiser alene for første gang, så har vi noen forslag til deg. I Asia er d.et Thailand, Vietnam og Sri Lanka, mens i Sør -Amerika er både Peru og Ecuador fantastiske destinasjoner for din første solo reise Australia og New Zealand er alltid gode alternativer og det finnes selvfølgelig mange andre alternativer også utenom disse. Hadde du noen andre destinasjoner i tankene? Ikke la det stoppe deg! La våre reisespesialister tipse deg om de destinasjonene de synes kunne passe.

Tilbake til toppen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...