{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietilbud i utlandet

skreddersydde studietilbud i utlandet med KILROY

Studietilbud på 1-2 semester i utlandet

Drømmer du om å ta et semester, eller kanskje to, i utlandet? Kanskje du allerede vet at du vil til California eller Australia, men du er ikke helt sikker på hva du vil og kan studere på disse stedene. For å gjøre det enda lettere for deg har vi satt sammen noen studiepakker som du kan bli inspirert av.  

Du kan selvfølgelig søke på våre studietilbud som de er, men hvis du ikke finner nøyaktig det som passer for deg, fortvil ikke! Vi hjelper deg med å finne og sette sammen det perfekte studietilbudet for deg. Og du - husk at vår studieveiledning er helt gratis, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål. 

Hvem kan søke på våre studietilbud?

Eneste krav for at du skal kunne søke på disse studietilbudene er at du har fullført VGS i forkant av studiestart. Studietilbudene våre passer perfekt for:

  • Deg som nettopp har fullført VGS og ønsker et 'gap year' før du starter din høyere utdanning. Du tar da 1 eller 2 semester med fag du synes er spennende, tjener studiepoeng, og samtidig får teste ut det å bo i utlandet for en kortere periode.
  • Deg som trenger studiepoeng for å komme inn på drømmestudiet hjemme i Norge - 1 semester i utlandet kan gi deg det antall studiepoeng du trenger for å nå opptakskravet. 

Selv om du ikke passer inn i en av disse situasjonene, er du selvfølgelig velkommen til å søke på våre studietilbud! 

Spør oss om våre studietilbud

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...