{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Om oss

IMG 6835 (1)
Sports Field Santa Barbara City College Usa
Gratis veiledning gjennom hele prosessen
Vi vet at det kan være overveldende å søke skoler i utlandet. Derfor hjelper vi deg gratis gjennom søknadsprosessen og sørger for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Alle våre studieveiledere har studert i utlandet selv og jobber tett med skolene vi samarbeider med.
celine-railway-surfboard-nz
Lånekassen
De aller fleste studier i utlandet er dekket helt eller delvis av Lånekassen, og flere skoler tilbyr stipender til utenlandsstudenter. Vi hjelper deg med all informasjon du trenger om finansiering av ditt opphold - samt søknad til Lånekassen.
university-of-the-sunshine-coast-campus-lawn-kangaroos
ANSA-godkjent
Vi følger ANSAs etiske retningslinjer og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet. Det betyr rett og slett bare mer trygghet for deg som skal søke deg inn på studier i utlandet!

Vi er Education Abroad - powered by Kilroy

Kunne du tenke deg å studere samtidig som du surfer og går episke fjellturer på Hawaii, lever the Aussie life i Sydney, eller blir i ett med naturen i New Zealand? 

Education Abroad tilbyr ekspertveiledning og støtte til deg som ønsker å studere eller ta et internship i utlandet. Våre rådgivere har alle studert i utlandet og vil gi personlig rådgiving og asisstanse helt fra valg av studie og by til finansiering, visumsøknader og flybilletter - helt kostnadsfritt! 

Vi har sterke partnerskap med anerkjente universiteter i flere av de mest ettertraktede landene som USA og Australia. Dette sikrer et bredt spekter av høykvalitets akademiske programmer, som dekker ulike studieretninger og karriereambisjoner - slik at vi sammen finner det perfekte studiet og den perfekte desitnasjonen for deg! 

Et semester, en hel grad eller hva med et internship?

Ønsker du å ta hele bachelor- eller mastergraden i utlandet, eller kun deler av den? Kanskje du vil bruke deler av friåret ditt på å bo i et annet land, mens du tester ut ulike fag og finner ut av hva du vil videre? Hva med et internship i utlandet hvor du sikrer deg verdifull arbeidserfaring og internasjonale kontakter?

Mulighetene er hvertfall mange når du søker studier eller internships gjenom oss. Er du usikker på hva du vil, kan vi veilede deg til det som passer deg best! 

Jeremy Bishop B6garfdbnp8 Unsplash (1)

"Jeg er mye tryggere som person i dag. Du forandrer deg virkelig som person underveis, men til det bedre."

Å studere i utlandet handler ikke bare om å forlate hjemmet og samle studiepoeng. Det handler om å fordype seg i et helt nytt sted  og en ny kultur - bli kjent med nye mennesker og få helt nye perspektiver. Vi ser igjen og igjen at en person som avslutter et opphold i utlandet er en annen enn den som startet det.

Cathrine-Two_Girls_View

"Allerede på videregående visste jeg at jeg ville studere utenlands fordi det lot meg kombinere studier og min kjærlighet for å reise og det å utforske nye steder. "

Nyttige linker

Personvern | Presse | Jobb hos KILROY

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...