{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fashion i New York


catwalk - studer fashion i new york
Se som liste

Studiestart

Januar & September

Beliggenhet

Manhattan, NY

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av Lånekassen?

Ja

Send forespørsel
Drømmer du om en karriere innen mote? Da kan et studieopphold ved Berkley College i New York være nøyaktig det du trenger for å kickstarte din karriere innen fashion!

Hvilket sted er vel bedre å studere mote enn i en av verdens aller største metropoler, New York! Som fashion-student ved Berkeley College vil du ha New York som klasserom og du vil finne tonnevis med inspirasjon til dine prosjekter. 

Studentlivet i New York

New York blir ofte betegnet som "the city that never sleeps" og med de mange mulighetene og spennende bydelene som skal utforskes er det ikke rart at man ikke ønsker å sløse bort tiden på søvn. I New York kan du shoppe 24 timer i døgnet, gå på disco kl 10:00 om morgenen, eller bare slappe av på en laidback gatekafè. Spaser gjennom de forskjellige nabolagene i jakt på den perfekte lille 'diner', den beste donuten eller den ekte 'newyorker' følelsen. Gi deg selv en uforglemmelig opplevelse og se et show på Broadway, eller dra på en sportsarrangement med et at New Yorks berømte sportslag i enten basketball, baseball, amerikans fotball eller ishockey. Stikk innom museum, kunstgallerier eller en av de mange nyåpnede mikrobryggeriene. I New York vil du aldri gå tom for ting å finne på!

Kort om Berkeley College

Campus til Berkeley College ligger sentralt i New York, like ved 5th avenue og Madison Avenue og i kort avstand til Grand Central Station. Campus ligger dessuten tett på utallige motebutikker og bedrifter, og du vil ha kort vei til områder som Central park, Soho og Broadway. Bedre plassering i New York finner du nesten ikke! Som student ved Berkeley College vil du ha fordelen av å studere i relativt små klasser (omtrent 15 studenter per klasse) som gir rom for god personlig oppfølging av lærerne. 

Din bachelorgrad på Berkeley College

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer Fashion på Berkeley College:

  • Trend Analysis and Product Development
  • Interactive Fashion Communication
  • Visual Merchandising
  • Product Lifecycle Management and Sustainability
  • Fashion Public Relations and Events
  • Fashion and the Media
  • Fashion Product and Knowledge
  • Merchandise Planning and Buying

Interessert i å kun ta enkeltemner innenfor fashion i New York? Kontakt oss for å høre mer om hvilke muligheter du har!

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på Fashion på Berkeley College, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig også rådgive deg over telefon. 

Book gratis studieveiledning

Studenthistorie

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...