{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jobb hos KILROY

Vil du jobbe i et energisk, ungt og internasjonalt selskap? Da bør du søke jobb hos KILROY!

KILROY er alltid på utkikk etter engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi forventer at du er engasjert av natur og at du er klar for å bidra med din kompetanse, aktivt lære mer og være delaktig i vårt positive og høyt verdsatte arbeidsmiljø.

Å jobbe for KILROY betyr at du får utviklet deg selv og din karriere

Vi er en ung og dynamisk organisasjon med et sterkt internasjonalt fokus. Vi som jobber her deler nysgjerrighet og er åpne for å lære mer om oss selv og verden rundt oss. Mange av oss er unge av alder, alle er unge til sinns. Som kollega hos oss er det viktig at du kan forstå og relatere til kundene våre. Det er derfor viktig at du har reist, studert eller jobbet i utlandet - uavhengig av hvilken avdeling hos oss du kunne tenke deg å jobbe i.  

Vi utvikler kontinuerlig våre ansattes kompetanse gjennom intern opplæring, kurs, studieturer og oppdateringer fra våre samarbeidspartnere fra alle verdenshjørner. Vi jobber aktivt med mål og stiller høye krav til alles bidrag samtidig som vi gir masse støtte og fokuserer på å ha det gøy på jobben.

Ettersom vi er et internasjonalt selskap foregår det meste av opplæringen og den interne kommunikasjonen vår på engelsk. Gode engelskkunnskaper er derfor et krav i alle roller.

Ledige stillinger

Under kan du se en oversikt over ledige stillinger hos oss akkurat nå. Trykk på den aktuelle stillingen for å lese mer om hva jobben innebærer og hvilke egenskaper vi er på utkikk etter, kanskje er det match med nettopp deg.

Av og til rekrutterer vi flere ganger i året, så hvis vi ikke har noen ledige stillinger for øyeblikket anbefaler vi at du laster opp en åpen søknad. Se hvordan nedenfor.

 

Slik behandler vi søknaden din

Vi leser alle søknader! Dersom du søker på en ledig stilling, bekrefter vi alltid at vi har mottatt søknaden din. Etter søknadsfristen - og når vi har fått gått gjennom alle søknader - vil du motta svar på søknaden din og informasjon om prosessen videre.

Hvis det ikke er ledige stillinger innenfor området du er interessert i, ikke nøl med å laste opp en uoppfordret søknad. Når vi har rekruttert, vil vi alltid gå gjennom uønskede søknader.

We read all applications! If you apply for an open position, we will always confirm that we’ve received your application. After the application deadline, and once we’ve been able to go through all applications, you will receive an answer to your application and information about the further process.

Åpne søknader

Hvis det ikke er ledige stillinger innenfor området du er interessert i, ikke nøl med å laste opp en åpen søknad. Når vi har rekruttert, vil vi alltid gå gjennom de åpne søknadene.

Åpen søknad
Studieveileder
Reisespesialist

Vil du jobbe som reisespesialist eller studieveileder?

Drømmer du om å jobbe som reisespesialist er solid reiseerfaring avgjørende. Gjerne i forskjellige lengder og fra forskjellige kontinenter.

Jobben som reisespesialist er en salgsjobb, og ved siden av en lidenskap for å reise, er det en forutsetning at du er vel vitende om at jobben er en salgsjobb, der fokuset ligger på å forstå kundenes mål og drømmer og å oppfylle disse.

Det er mye å holde styr på som reisespesialist! Å være strukturert og god til å koordinere er en fordel.

Ønsker du å jobbe som studieveileder er det et krav om at du må ha studert minimum ett semester i utlandet. Dette er del av vår filosofi om riktig kompetanse og troverdighet ovenfor våre kunder. Vi er spesialister på det vi jobber med!

Rollene som reisespesialist og studieveileder er utadvendte roller og vi møter våre kunder på mange måter og på ulike plattformer. Derfor er det en fordel å være en sterk kommunikator

Deltidsstillinger

Vi tilbyr dessverre ikke nye deltidsstillinger.

Praksisplass og trainee-stillinger

Er du nyutdannet eller under utdanning og på jakt etter praksisplass eller trainee-jobb så har vi fra tid til annen muligheten til å tilby det. Slik jobberfaring ønsker vi at skal være verdifull, nyttig og med mening for deg, og vi er derfor i gang med å utarbeide et nytt opplegg for praksis og trainee-stillinger hos oss.

Oppgaveskriving og research

Vi får mange henvendelser vedrørende oppgaveskriving, bachelor-/hovedoppgave, research etc. innen ulike relevante og spennende temaer. Dessverre har vi for tiden ikke mulighet til å bistå med dette. Vi målsetter å være på banen igjen for dette snarlig. Inntil da ønsker vi deg lykke til med å finne oppgavehjelp andre steder!

Ledige stillinger i KILROY International

Dersom du er interessert i mulige stillinger ved vårt hovedkontor i Danmark eller hos KILROY i andre land, kan du ta en titt på KILROYs internasjonale hjemmeside.

 

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...