{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Folkehøgskole

Skoleturer og linjeturer for Folkehøgskolen

På folkehøgskole får man muligheten til å oppdage sin store lidenskap, møte sin sjelevenn, vokse til å bli en selvsikker person og ikke minst, oppleve verden! Det er disse store opplevelsene vi ønsker å skape. En skoletur eller linjetur består hovedsaklig av spennende innhold og opplevelser for elevene. Men, for å sette sammen den perfekte turen kreves først og fremst god planlegging, slik at alt er på plass før avreise. 

Spør oss om linjeturer

Dette kan vi bidra med

Vår jobb er å spare dere for tid, ved å ta oss av det praktiske. Dere vet akkurat hva som skal til for å sette sammen spennende reiser for elevene. Dere er eksperter på deres felt og har sikkert organisert mange lignende turer tidligere. Kanskje dere til og med har lokale kontakter og prosjekter som dere besøker igjen og igjen? Vi gleder oss til å høre hva dere planlegger for neste tur!

En ganske ålreit gjeng

Vi er 6 reisespesialister som har organisert og planlagt gruppeturer for fornøyde kunder i mange år. En av oss vil ta ansvar for turen deres, og sørge for at den blir alt dere ønsker og mere til. 

Rundreiser og kombinasjonsbilletter

Kanskje dere skal reise gjennom et land, eller krysse flere grenser på samme tur? Vi setter sammen reiseruta deres og finner rimelige billettkombinasjoner. Dermed slipper dere å bruke tid på å sette sammen en rimelig rute, og bestille billetter fra forskjellige selskaper. 

Gode vilkår gir ekstra trygghet

I tillegg har vi veldig gode vilkår for flybilletter og overnatting over hele verden. Det følger en ekstra trygghet i å bestille flybilletter og opphold på samme sted, dersom noe skulle oppstå før avreise eller underveis på reisen.

Derfor tror vi på et godt samarbeid med folkehøgskoler

Vi mener at en reise er mye mer enn bare å forlate hjemmet. Det handler om å møte verden. Nye mennesker, nye steder, nye perspektiver. Det er en opplevelse!

Vi tror at å reise verden rundt og se forskjellige kulturer, gjør alle til bedre mennesker – og dermed en bedre verden. Erfaringer har lært oss at personen som kommer hjem fra en reise er en annen enn den som startet den. En reise kan skifte tankesett og gi oss et nytt syn på verden.

Derfor tror vi på kraften av å reise, og ønsker å bidra til at flere unge får oppleve dette før de tar fatt på studier, jobb og andre voksen-ting.

Og det er her vi ser et stort potensiale i å samarbeide med folkehøgskolene. Vi jobber mot samme mål, og med hver vår kompetanse kan vi sammen skape utrolige opplevelser for elevene.

Har dere spørsmål om folkehøgskole?

Spør oss om det dere lurer på eller fortell oss hva dere ønsker, så kommer vi tilbake til dere innen kort tid.

Få hjelp med planleggingen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...