{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 kule turer for vennegjengen

Kule venneturer

Kule venneturer

Er dere 10 eller flere personer som skal reise sammen? Glem charter og masseproduserte pakkereiser! Vi hjelper dere med å sette opp en drømmereise med kule aktiviteter, flybilletter og overnatting etter deres budsjett. Sjekk ut disse 5 destinasjonene som passer perfekt for vennegjengen. 

Bestill et uforpliktende tilbud

Surfetur til Sri Lanka

Surfing på Sri Lanka med vennegjengen

Har dere noen gang hatt en drøm om å dra på surfecamp? Portugal og Bali har lenge vært populære destinasjoner for surfing, men Sri Lanka har de seneste årene virkelig seilet opp som den nye hotte surfedestinasjonen. Her venter det god stemning, herlige bølger og topp klima. Mellom surfetimene kan dere prøve yoga, dra safari, shoppe på lokale markeder eller utforske vakre templer. 

Topptur til Kilimanjaro

Topptur til Kilimanjaro med vennegjengen

Ser dere etter en skikkelig utfordring, er en topptur til Kilimanjaro i Tanzania den ultimate venneturen. Det kommer til å bli tøft, men alt av svette og tårer er glemt når dere når toppen og får se solen stige opp over Afrikas tak. Det er en ubeskrivelig opplevelse som vanskelig kan sammenlignes med noe annet!

Øyhopping i Hellas

Seiltur i Hellas

Glem overfylte bargater og meningsløse boksekamper mellom fientlige russebusser. På øyhopping i Hellas kan dere besøke koselige havnebyer og nyte solfylte dager på dekk. Båten tar dere med på øyhopping fra den ene fantastiske øyen til den andre og i mellomtiden blir det nok tid til bading, snorkling og soling på dekk. Topp stemning. 

Actionfylt eventyr i Australia

Vennetur til Australia

Australia er en opplevelse for livet for alle som er med. Vi snakker surfing, snorkling, dykking, fallskjermhopping og en rekke andre spennende aktiviteter Down Under. Det er bare å begynne å glede seg, for her skal dere ta Australia med storm!

Trekking til Machu Picchu

Trekking til Machu Picchu med vennegjengen

La en av verdens høystliggende byer ønske deg velkommen med sin mystikk, sjarm og vakre beliggenhet mellom mektige Andesfjell. Opplev fantastiske Peru med både Cuzco, Ollantaytambo og trekking på Inkastien til Machu Picchu. En spennende reise fylt med natur- og kulturopplevelser.

Spørsmål om venneturer?

Spør oss om det dere lurer på eller fortell oss hva dere ønsker, så kommer vi tilbake til dere innen kort tid. 

Få hjelp av en reisespesialist

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...