{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Sarajevo


Gruppereiser og studieturer til Sarajevo

La neste studietur eller gruppereise gå til spennende Sarajevo. Det er ingen tvil om at man får mye ut av en reise til Sarajevo. Her kan man oppleve mye og lære om historie, religion og samfunnsfag.

En studietur til Sarajevo er et innblikk i flere religioner på samme sted. Her møter man muslimer, ortodokse, katolikker og jøder, og det er nettopp denne kulturelle smeltedigelen som gjør at Sarajevo er så rik på historie og kultur.

5 grunner til å dra på studietur til Sarajevo

  • Byens brutale historie
  • Det er enkelt å komme seg rundt i byen
  • Utforsk gamlebyen fra den ottomanske perioden
  • Det er forholdsvis billig sammenliknet med andre steder i Europa
  • Sarajevo bobler over av film, kreativitet, musikk og natteliv

Spør oss om studietur til Sarajevo

Hvilke opplevelser kan du forvente på en studietur til Sarajevo?

Levekostnadene i Sarajevo er forholdsvis billig sammenliknet med andre steder i Europa. Derfor er Sarajevo et godt valg for skoler og organisasjoner som ønsker et stort faglig innhold på et rimelig budsjett. Sarajevo har mange museer og kulturinstitusjoner man kan besøke og som kan undervise hele gruppen om landets historie, innbyggere og forferdelige krig. 

Borgerkrigen fra 1992 – 1995, som kostet over 100.000 mennesker livet, kommer til å fylle mye på gruppereisen til Sarajevo. Man kan lære om landets grusomme krigshistorie. Vi kan blant annet foreslå en dagsutflukt til Srebenica, der tusenvis av muslimske menn og gutter ble drept. Der finnes mange minnesmerker fra krigen og en minnelund. Til tross for byens krigshistorie, er Sarajevo er en spennende og hyggelig by hvor flere og flere snakker engelsk. Man kommer seg lett rundt i byen og man føler seg ikke utrygg. Det er ikke så mange skolegrupper som drar til Sarajevo enda, så hvis dere vil være noen av de første, er det bare å komme seg av gårde.

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

  • Sarajevo museum
  • Historisk museum for Bosnia og Hercegovina
  • Nasjonalmuseet for Bosnia og Hercegovina
  • Senter for Sarajevokultur
  • Bosniak-instituttet

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Faglige aktiviteter i Sarajevo

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...