{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Havana

Studietur til Havana | Gruppereise til Havana

Habaneros (innbyggerne i Habana) elsker byen sin, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Midt i det varme og krystallklare karibiske hav har over 500 år med turbulent historie skapt en av Latinamerikas mest livlige og kulturelt unike samfunn.

Få et gratis tilbud

Utenfor byen finner man palmer, det karibiske hav og kilometervis av hvite sandstrender, hvor dere kan nyte livet. Det nydelige tropeklimaet sørger for behagelige temperaturer og badevannet er alltid over 25 grader. I Havana kan du lære om landets kultur og historie på de mange museene eller besøke domkirken Cathedral de San Cristobal, hvor de jordiske restene av Christoffer Columbus sies å være begravd. Men ellers er det bare å inhalere den Cubanske atmosfæren og innstille seg på deres ”manana-mentalitet”.

 

Studietur til Havana | Gruppereise til Havana

Studietur til Havana

Havana, eller "La Habana", er en av Karibias mest livlige og største byer, og dens romantiske atmosfære og smitsomme energi er legendarisk. Hvor ellers finner man amerikanske vintage biler med russiske Lada motorer, skinnende kolonipalasser og spontane gatefester til fengende salsarytmer? Kun et sted - Havana. Havana er kjent for kommunisme, sigarer og gamle biler.

Vi kan hjelpe dere med å skreddersy en studietur til Havana, basert på deres ønsker og behov. Ta kontakt med oss og få et gratis og uforpliktende tilbud!

Forslag til aktiviteter og opplevelser i Havana

  • Utflukt til Pinar del Rio, med besøk på en rom- og sigarfabrikk
  • Opplev en av verdens mest berømte kabaret- Tropicana
  • Besøk en bananplantasje
  • Besøk en sukkerplantasje
  • Møte med "Young Communist Union"
  • Universitets- og skolebesøk
  • Bytur i Havana

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...