{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Strasbourg


Studietur til Strasbourg | Klassetur til Strasbourg

Strasbourg er Alsace-regionens hovedstad, en vakker middelalderby med en stor elvehavn. Her snakkes det både tysk og fransk, og en studietur til Strasbourg kan by på både kulturelle opplevelser og faglig relevante studiebesøk.

Spør oss om studietur til Strasbourg

Strasbourg er kanskje mest kjent for sin tilknytning til EU, og som hjemby for den europeiske menneskerettighetsdomstolen, men regionen har også mye mer å by på! Ved foten av Vogesene-fjellene ligger det som regionen er aller mest kjent for, de utallige (små) vingårdene, som ligger tett i tett. En populær utflukt på klassetur i Strasbourg er å dra på tur langs "vinveien", som løper østover langs med fjellene, forbi den ene pittoreske landsbyen etter den andre.

Studietur til Strasbourg - Vingårder og middelalderbygg

Midt i Europa, mellom Nord-Frankrikes høye fjell og idylliske Rhinen, i den vakre Alsace-regionen, ligger Strasbourg. Dette idylliske grenseområdet preges av koselige hus, EU, flott natur og blomsterprydede balkonger som danner de fine rammene for studieturen i Strasbourg. Her er det mye å oppleve på klassetur, med både faglige og sosiale aktiviteter. Besøk en av de mange EU-institusjonene, museene eller slottene i området.

Vi kan hjelpe dere med å skreddersy en studietur eller klassetur til Strasbourg basert på deres ønsker og behov.

Snakk med oss om klassetur til Strasbourg

 

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist som hjelper dere både før og under reisen
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Strasbourg
 • 4 overnattinger
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

Forslag til aktiviteter på klassetur i Strasbourg

 • Katedralen
 • La Petite France
 • Musee historique
 • Le Palais Rohan
 • Kammerzell-huset
 • Volerie des Aigles
 • EU-institusjonene


Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Aktiviteter i Strasbourg

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...