{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Mumbai

Studietur til Mumbai | Gruppetur til Mumbai

Mumbai, tidligere kjent som Bombay, er Indias største by med mer enn 20 millioner innbyggere. Byen er dermed den 6. største byen i verden. Likevel strekker Mumbai seg over et relativt lite område, noe som gjør det enkelt å orientere seg og reise rundt i byen, selv for de som aldri har vært her før.

Mumbai er en av verdens mest globaliserte metropoler og er en sann smeltedigel. Byen er kjent for den store indiske filmindustrien, også kjent som Bollywood, og regnes for å være Indias underholdningssentrum. Videre regnes byen også som Indias finansielle hovedstad og huser i tillegg landet største havn. På en studietur til Mumbai kommer dere til å oppleve en av Indias tydeligste kontraster, kontrasten mellom de ekstremt rike og de ekstremt fattige.

Spør oss om studietur til Mumbai

Hva er inkludert i prisen?

  • Personlig reisespesialist som hjelper dere både før og under reisen
  • Flybilletter tur/retur Oslo - Mumbai
  • 4 overnattinger
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter
Studietur til Mumbai | Gruppetur til Mumbai

Studietur til Mumbai

Mumbai er en blanding av alle slags kulturer og samfunn, noe som gjør byen til en spennende destinasjon, uavhengig av hvilke aktiviteter dere er på jakt etter. Vi kan hjelpe dere med å skreddersy en studietur til Mumbai basert på deres ønsker og faglige behov. Mumbai byr på noen helt unike og spesielle kulturopplevelser, og dere kommer garantert til å få en opplevelse for livet.

Noen av aktivitetene dere kan glede dere til på en studietur til Mumbai, er blant annet en rundtur i storbyen Mumbai, besøke et firma som har hovedkvarter i byen, besøke et slumområde eller for eksempel oppleve livet på et tekstilverksted.

Forslag til aktiviteter og opplevelser i Mumbai

  • Guidet rundtur i Mumbai
  • Nariman Point - det sentrale forretningskvarteret, med mange vestlige selskaper
  • Besøk til noen av Mumbais helligdommer og templer
  • Guidet tur gjennom slumområdene
  • Besøk til et tekstilverksted

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Aktiviteter i Mumbai

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...