{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Denne turen tar for seg området nord for Dublin. Her besøker dere både Hill of Tara og Drogheda (navn kjent fra "Tatt av vinden" og "Tornfuglene").

Hil of Tara: Hill of Tara var det kulturelle og religiøse samlingspunkt i oldtidens Irland. Helt frem til 1500-tallet var Tara det dominerende kongeriket i Irland, men innflytelsen avtok ettersom kristendommen vant frem. I dag er Hill of Tara fortsatt et mektig symbol på Irlands enhet. Øverst på bakken finnes en moderne statue av St. Patrick samt en søyleformet stein, som etter sagnet ble anvendt ved kroningen av tidligere tiders konger.

Drogheda: Drogheda er en havneby som stammer helt tilbake til viking- og normannertiden. Den engelske militærlederen Oliver Cromwell forbannes fortsatt her. Han kom til Irland i 1649 og inntok Drogheda, hvor han drepte ca. 2.000 av byens innbyggere. I Drogheda finner man bl.a. St. Lawerance Gate (en av de best bevarte byportene i Irland) og flere ruiner av middelalderkirker.

Dere kjører kystveien tilbake til Dublin. Merk at det er viktig at dere bestiller inngang til f.eks. Newgrange og Knowth hjemmefra, ellers kan vi ikke garantere at dere kan besøke stedet på ønsket dag. Det er kun adgang gjennom deres Visitor Centre.
Prisen er basert på bussleie, inkl. guide, til Boyne Valley for en gruppe på min 20 personer.

Det er mulig å sette sammen deres egen tur. I tillegg til Hill of Tara og Drogheda, kan dere også besøke Newgrange og Knowth. Vi anbefaler at dere besøker maks 2 av disse 3 stedene for at dere skal få mest utav besøkene.

Newgrange og Knowth:
Newgrange og Knowth ligger på nordsiden av elven Boyne og er et av Europas mest bemerkelsesverdige forhistoriske landemerker. Blant annet vil dere her finne en 73 meter bred og 13 meter dyp grav som er fra ca. 3000 år f.Kr. Graven er omringet av sorte og hvite stener, og dekket med jord og gress. Via Bru Na Boinne turistsenter kan dere få komme inn i graven og se de dekorative stenene. Vennligst merk at Newgrange og Knowth er svært populære attraksjoner og det er nødvendig å reservere guidet tur opptil 6 måneder i forveien.

Pris for inngang ved Hill of Tara besøkssenter: 50,00 NOK per person.
Ved bestilling skal det betales et reservasjonsgebyr.

Pris for inngang ved Newgrange og Knowth + Bru Na Boinne: 150,00 NOK per person.
Ved bestilling skal det betales et reservasjonsgebyr.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...