{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Island


Studietur til Island | Gruppereise til Island

Norge og Island pleide å være ett og samme land, men nå til dags vet nordmenn overraske lite om vår nabo i nord. Nettopp derfor er Island en perfekt destinasjon for deres neste studietur! Naturen er vill og vakker og du får observere naturens indre krefter på nært hold med varme kilder og geysirer.

4 grunner til å dra på studietur til Island

 • Store naturopplevelser
 • Et relativt lite land med store muligheter for å utforske nord-sør
 • Ta et bad i de varme kildene
 • Oppdag Island fra hesteryggen for en litt annerledes opplevelse

Vi arrangerer studieturer til hele Island, deriblant:

Spør oss om studietur til Island

Studietur til Island

Naturen på Island er veldig flott og spesiell med vulkanutbrudd, geysirer og varme kilder som konstant minner oss på naturens krefter. Her kan dere også oppleve storslagne isbreer, elver og fossefall, som alle effektivt utnyttes til energi. Store naturopplevelser og spennende kunstneriske uttrykk venter dere på en studietur til Island!

Island er et relativt lite land med en liten og sentralisert befolkning. Det bor bare i overkant av 300 000 mennesker på Island, og ca. halvparten av disse bor i Reykjavik og området rundt. Det vil si at resten av landet hovedsakelig består av uberørt natur som venter på å bli oppdaget. Gjør dere klar for et eventyr og legg neste studietur til Island!

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Den blå lagune
 • Golden Circle
 • Hvalsafari
 • Isbretur
 • Jeep-safari
 • Ridetur på islandshest
 • Elverafting
 • Rundtur i Reykjavik

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Aktiviteter på Island

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...