{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Firenze


Studietur til Firenze | Klassetur til Firenze

Utforsk renessansen! En studietur til Firenze i Toscana er en reise tilbake i tid. Tilbake til renessansen hvor kunst, arkitektur og stolthet preget det nordlige Italia. Firenze er et opplagt reisemål for de som ønsker å fordype seg i den helt unike arkitekturen, naturen og den flotte stemningen.

Navnet Firenze betyr 'den blomstrende', men byen kan i sitt ytre likevel virke litt mørk og robust. Byens virkelige skjønnhet ligger innenfor murene på de mest fantastiske kapeller, gallerier og museer. Her utstråler til det fulle Renessansens komplekse, oppstemmende og ofte udefinerbar ånd.

4 grunner til at reise på studietur til Firenze

 • Det er enkelt å reise til Firenze - det går mange direkte fly, og turen tar knappe 3 timer.
 • Firenze kan virkelig by på mange ikoniske og historiske severdigheter. 
 • Firenze har et behagelig middelhavsklima med meget varme, tørre somre og milde vintre (våren er den mest behagelige perioden å besøke byen på, med gennomsnittstemperaturer på ca. 20 grader)
 • Maten. Den italienske maten er grunn nok til å dra på studietur til Firenze!

5 dagers klassetur til Firenze med program

Hvorfor dra på studietur til Firenze?

Firenze har spilt en viktig rolle i Italias historie, og byen var faktisk landets hovedstad i en kort periode fra 1865 til 1870. Siden gjenfødselen av Renessansen i det 19. århundre har Firenze vært kjent som “a shrine to the cult of the beautiful”. De gamle bygningene i Firenze er godt bevart, og når man går over den forunderlige Ponte Vecchio er det på tide å stoppe opp og se seg rundt. Se opp på husene og bodene som er stablet oppå hverandre som kasser midt på broen.

En studietur til Firenze kommer til å handle om kunst. Kunsten kan oppleves i byens mange palazzoer, der kjente kunstverk fra Michelangelo, Rafael, Botticelli og Leonadro da Vinci henger. Men den flotte kunsten finnes ikke bare som malerier. Firenze er full av kirker og klostre hvor arkitekturen er et kunstverk i seg selv. Byen har også flere piazzaer (åpne plasser), hvor blant andre Michelangelos skulpturer pryder gatebildet.

Forslag til aktiviteter på klassetur til Firenze

 • Il Duomo
 • Palazzo Vecchio
 • Uffizi galleriene
 • Palazzo Pitti
 • Medici palasset
 • Boboli Gardens
 • Ponte Vecchio
 • Piazza della Signoria
 • Fotballkamp med Fiorentina

  ... Og mange andre interessante og vakre inntrykk på studietur til Firenze!

Vil du vite mer om klassetur til Firenze?

Spør oss om studieturer

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist som hjelper dere både før og under reisen
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Firenze
 • 4 overnattinger
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

I pristilbudet med 2 aktiviteter er følgende også inkludert:

 • Guidet gåtur i Firenze (3 timer)
 • Inngangsbillett til Uffizi kunstmuseum

Disse aktivitetene på studieturen i Firenze er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter, og eller overnattinger til deres studietur hvis det er ønskelig. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Hva er aktivitetene i pristilbudet?

Guidet besøk på  kunstmuseet Uffizi
Besøk kunstmuseet Uffizi og opplev noen av tidenes største mesterverk med en engelsktalende guide!
Prisen er for 1 guide til en gruppe på maks 14 studenter + lærer. : EUR 6,45 per person + EUR 2,90 per person for hodetelefoner (obligatorisk).

En egen guide i Firenze i 3 timer
Opplev Firenze med en som er lommekjent! Dere kan også gi beskjed når du bestiller hvis du har spesifikke ønsker / temaer som skal fokuseres på under turen eller ønsker å besøke spesifikke severdigheter.

Disse aktivitetene er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter til deres studietur hvis det er ønskelig. Spør våre reisespesialister om aktiviteter på klasseturen til Firenze.

Få info om aktiviteter i Firenze

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Firenze

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...