{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Milano


Italy Milan Eye Of Milan Roof Wide

Milano har masse å by på - enten dere vil oppleve kultur, sport, shopping eller Italias gode mat og velsmakende viner. Her finner man alt! Det er alltid gratis og uforpliktende å motta et skreddersydd tilbud på studieturen eller klasseturen til Milano.

5 grunner til å reise på klassetur til Milano

 • Verdenskjent design - Milano er kjent som en av Italias ledende handelsbyer, og folk fra hele verden kommer hit for å delta på byens møbel- og motemesser.
 • Imponerende arkitektur - Ikke gå glipp av de fantastiske bygningene som domkirken Duomo og operahuset La Scala
 • Fargerikt folkeliv - Når dere ikke utforsker byens mange bygninger og arkitektur må dere sette av tid til å nyte Milanos fargerike folkeliv
 • Kjente kunstverk - I Santa Maria delle Grazie-klosteret kan dere se Leonardo da Vincis berømte kunstverk, ”Nattverden”

Spør oss om klassetur til Milano

Opplevelser på klasseturen til Milano

Milano er kjent som en av Italias ledende handelsbyer, og folk fra hele verden kommer hit for å delta på byens møbel- og motemesser. Milano er ideelt for studieturer og klasseturer og vi kan hjelpe dere med å sette sammen et faglig og sosialt program for å få mest mulig ut av studieturen. Noen av byens største attraksjoner er den imponerende domkirken Duomo, operahuset La Scala og Leonardo da Vincis berømte kunstverk, ”Nattverden”, som man kan se i Santa Maria delle Grazie-klosteret. ​

milan-italy-church

Studietur til Milano - enda flere opplevelser 

Milanos historie har vært lang og turbulent, og forskjellige riker og herskere har vært underlagt Milano over tid, noe som tydelig har preget byen. Ser man på byens nylige historie, var Milano det industrielle senteret i Italia frem til andre verdenskrig. Det endte i en serie voldelige bombeangrep på slutten av krigen. Under hele 70-, 80- og 90-tallet har derimot mote-, møbel- og designindustrien vært ansiktet til Milan utad.

Milano er også klassisk kunst og kultur. Byens operahus, den verdensberømte Teatro alla Scala fra 1778, er en klassisk bygning dere bare må besøke på studietur til Milano. Teatro alla Scala har plass til 2000 tilskuere og dere kan også ta turen innom Scala-museet som forteller historien om operaen.

Det vrimler altså av historiske bygninger i Milano, og dere kan umulig få med dere alle. Velg derfor de dere synes er viktigst, og bruk resten av tiden på å nyte Milanos fargerike folkeliv. Hvis dere er i byen på en lørdag vil dere ikke gå glipp av et av de mange markedene, f.eks. Fiera de Senigallia.

Milano er et paradis for shoppingentusiaster. Byens massive tilstedeværelse av store mote- og designhus i sentrum er slående, og her finner dere det ene eksklusive motehuset etter det andre, liggende side om side. Hvis kredittkortet blir rødglødende av overbelastning, kan dere søke dekning i nabolaget rundt katedralen, hvor utvalget av butikker er mer variert.

Byens to fotballklubber, Inter Milano og AC Milan er erkerivaler, men benytter likevel den samme stadien, som er vel verdt et besøk om man er glad i fotball.

Sightseeing på studieturen til Milano

Hvis dere skal utforske Milano, sørg for å ikke gå glipp av følgende høydepunkter:

 • Duomo di Milano
 • La Scala
 • Cimitero Monumentale
 • Fotballkamp på San Siro
 • Den kunstige innsjøen Idroscalo
 • Galleria Vittorio Emanuele II
 • Castello Sforzesco

Overnatting på studieturen til London

Vi har nøye valgt ut de beste hotellene og vandrehjem for klasse- og studieturer til Milano. Vi hjelper dere gjerne med å fine det overnattingsalternativet som passer best for dere basert på deres budsjett, aktivitetsplan og preferanser.

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Faglige aktiviteter i Milano

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...