{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Napoli


Studietur til Napoli | Klassetur til Napoli

Napoli er sentrum for  det sørlige Italia og straks man kommer hit merker man tydelig forskjellen fra det nordlige Italia. Napoli er på mange måter ekstremenes by og her dyrkes ikke bare én religion, men to: katolisme og fotball (såklart). Katolismens innflytelse er synlig overalt i Napoli, men like viktig for byens befolkning er fotballen. Ironisk nok skal Pave John Paul II engang ha uttalt at "Blant alle uviktige ting i verden, er fotball det viktigste".

Musikk spiller også en stor rolle for Napolis identitet og en tur gjennom Centro Storico beviser dette. De mange små, hyggelige gatene i dette området våkner til liv på kveldstid hvor det spilles musikk av lokale trubadurer, og gatekunstnere gjør det de kan for å overbevise turister om å legge igjen noen mynter. Opplev det sørlige Italia og velg Napoli som destinasjon for deres neste studietur eller klassetur.

Spør oss om klassetur til Napoli

5 grunner til å reise på studietur til Napoli

 • Napoli byr på mange spennende og historiske severdigheter.
 • Napoli har et behagelig middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre (våren er den mest behagelige perioden å besøke byen på, med gennomsnittstemperaturer på ca. 20 grader)
 • Napoli har en vakker kystlinje om man vil ha en liten pause i programmet 
 • Maten. Den italienske maten er grunn nok til å dra på studietur til Napoli.

...Og mange andre spennende opplevelser på studietur til Napoli!

Hvorfor reise på studietur til Napoli?

For matelskeren er Napoli et mekka. Byen er kjent som pizzaens fødested, og napolitanerne tar denne tittelen meget alvorlig. Prøv å si til en napolitaner at Roma har bedre pizza - om du kommer deg helskinnet utav den diskusjonen er du heldig. Videre er napolitanerne også opptatt av å bruke de beste og friskeste råvarer fra de omkringliggende jordene som næres av den mineralirike jorden fra vulkanen Vesuv som ligger i Napolis bakhage.

Det var den samme vulkanen som forårsaket et av verdens mest kjente utbrudd, og som begravde den romerske byen Pompeii i år 79 e.Kr. Pompeii ble gjenoppdaget på midten av 1700-tallet, og et systematisk utgravningsarbeid ble igangsatt. I dag er ca. 2/3 av Pompeii gravd ut, og stedet er en meget populær turistattraksjon. Kanskje ikke så rart med tanke på at her kan man se gater og hus, og vandre gjennom en by som kan dateres mer enn 2000 år tilbake i tid!

Spør oss om studietur til Napoli

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist som hjelper dere både før og under reisen
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Napoli
 • 4 overnattinger
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

Vi kan legge til aktiviteter eller overnattinger til deres studietur hvis det er ønskelig. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Få et prisforslag på klassetur til Napoli

Forslag til aktiviteter på klassetur i Napoli

 • Centro Storico
 • Castel de Nuevo
 • Galleria Umberto
 • Arkeologiske museum
 • Palazzo Reale
 • S. Gennaro katakombene
 • Akvariet 

Har du egne ønsker og idèer til klassturen til Napoli eller vil ha hjelp til å planlegge et program for klasseturen?

Snakk med en reisespesialist

 

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Napoli

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...