{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Kroatia


Studietur til Kroatia | Klassetur til Kroatia

Kroatia er på mange måter det perfekte reisemålet for gruppereiser og studieturer. Befolkningen er imøtekommende, standarden er tilfredsstillende og det viktigste av alt er at man har alt man ønsker seg av strender, flotte byer og spennende kultur.

4 grunner til å dra på studietur til Kroatia

 • Den lange historien til landet og våpenhvilen i 1992
 • Øyhopping og fantastiske rullesteinsstrender
 • UNESCOs verdensarvliste: Gamlebyen i Dubrovnik, Plitvice nasjonalpark, Gamlebyen i Trogir, St. Euphrasius basilikaen og Stari Grad sletten m.m.
 • Det er relativt billig å spise og bo

Vi arrangerer studieturer til alle byer i Kroatia, deriblant: Studietur til Zagreb

Spør oss om studietur til Kroatia

Studietur til Kroatia

Kroatia strekker seg sørover langs Adriaterhavet. Landet grenser opp til Serbia og Montenegro i øst, Slovenia og Ungarn mot nord og Bosnia-Hercegovina mot sør. De fleste som drar hit setter nok kursen rett mot Adriaterhavets utrolig vakre blå vann og de mange kilometerlange strendene som grenser til. Kroatia har mange vakre byer, som hovedstaden Zagreb eller den historiske byen Dubrovnik. Byens sentrum er fra det 13. århundret og er veldig godt bevart.

Den selvstendige nasjonen Kroatia kan spores tilbake til rundt år 1000, hvor den oppstod som følge av innbyggernes konvertering til den romersk-katolske tro. I 1945 ble landet en del av Titos Jugoslavia. I 1990 ble Jugoslavia oppløst, og freden kom først da FN forhandlet et våpenhvile i 1992. I dag er Kroatia et fremadstormende land.

Den typiske kroatiske husmoren har alltid et lager av ost og olivenolje hjemme. Disse to ingrediensene utgjør grunnstammen i mange av de lokale rettene, som ofte er i form av pai. Langs kysten serverer restaurantene deilig fisk og skalldyr fra Adriaterhavet. Landet har også en stor vinproduksjon.

Forslag til aktiviteter i Kroatia

 • Hovedstaden Zagreb
 • Plitvice nasjonalpark
 • Murene i Dubrovnik
 • Dalmantinerkysten
 • Ban Jelacic-plassen i Zagreb
 • Mimara Museum
 • Seiltur langs kysten

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Aktiviteter i Kroatia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...