{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Riga


Studietur til Riga | Gruppereise til Riga

Den største attraksjonen på en studietur til Riga er gamlebyen. Bydelen ligger på UNESCOs verdensarvliste på grunn av dens vakre arkitektur. Hvis arkitektur og historie er en del av deres faglige innhold, er Riga er godt reisemål. Her kan man se gotiske og barokke bygninger, og domkirken fra 1211 har en flott kombinasjon av romansk stil, renessansestil, barokk og klassisk stil. Riga har også noen av Europas mest komplette bygninger i jugendstil.

Studietur til Riga

Riga ble offisielt grunnlagt i 1201 og hadde en sterk relasjon til Tyskland. På 1200-tallet ble Riga hovedstad i Livland (historisk landskap i Baltikum, som i dag er delt mellom Estland og Latvia). Livland tilhørte Den tyske orden, og i 1289 ble Riga en del av Hansaforbundet. Tysk var derfor Rigas offisielle språk helt fram til 1891.

Mellom 1621 og 1710 kom Riga under svensk kontroll og senere under russiske herredømme. Riga var en stor og betydningsfull by, og rundt år 1900 bodde det ca. 280.000 innbyggere i Riga, hvorav halvdelen var av tysk avstamning. I 1918 ble Latvia selvstendig og var det helt frem til 2. verdenskrig da Stalin erobret Latvia. I 1991 ble Latvia igjen selvstendig da Sovjetunionen falt.

Det er mange grunner til å dra på studietur til Riga. Vi kan hjelpe dere med å skreddersy et faglig og sosialt innhold på studieturen som handler om historie og kultur, arkitektur, mat, økonomi eller noe helt annet. Ta kontakt med oss og få et gratis og uforpliktende tilbud.

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

  • Arkitektur i jugendstil
  • Domkirken fra 1211
  • Det latviske kjøkken
  • Svenskeporten
  • Historie og kultur
  • Gamlebyen i Riga

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Riga

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...