{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Vilnius


studietur til vilnius | gruppereise til vilnius

Vilnius har i de senere årene gjennomgått en drastisk utvikling og byen bugner nå av utsøkte matopplevelser og spennende museer. Dette er Baltikums best bevarte middelalderby og en studietur til Vilnius kan by på noen virkelig minneverdige opplevelser.

Som seg hør og bør i en middelalderby er de fleste av Vilnius' gater brosteinsbelagte, noe som er med på å gi byen sjarm, men som også gjør det til en god idé å ta med seg et par gode sko. Det blir gjerne mye gåing i Vilnius, da fleste av byens mange attraksjoner enkelt kan nås til fots, noe som er praktisk når man er en stor gruppe på studietur eller gruppereiser. 

studietur til vilnius | gruppereise til vilnius

Studietur til Vilnius

Midt i bykjernen finner dere Vilnius-katedralen, som med sitt høye klokketårn danner et naturlig sentrum i denne flotte middelalderbyen. Etter å ha besøkt katedralen kan dere ta turen opp til toppen av Gediminastårnet, det dere kan nyte den flotte utsikten over byen. Dere kan også ta turen innom presidentpalasset, der selveste Napoleon i sin tid har bodd, men som i dag disponeres av Litauens president.

I Vilnius' gamle bydeler finner dere både hyggelige kafeer og koselige restauranter, samt aktivt natteliv. En studietur eller gruppereise til Vilnius vil overraske dere med byens store utvalg av faglige relevante besøk og brede utvalg av sosiale aktiviteter. 

Forslag til aktiviteter i Vilnius

  • Vilnius-katedralen med klokketårnet
  • Utsikt fra Gediminastårnet
  • Presidentpalasset
  • Užupis
  • St. Anne-kirken
  • Morgengryets port
  • Byvandring
  • Escape room
  • Lukiškių Square
  • KGB museet

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Vilnius

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...