Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Malta


Studietur til Malta | Klassetur til Malta
{{ data.SplashText }}

{{ data.PriceOverviewHeader }}

Vis mer Vis mindre

Malta er et lite land med mange store opplevelser. Hos oss er det alltid gratis og uforpliktende å få et skreddersydd tilbud på en studietur til Malta.

Maltas historie er ikke bare lang (mer enn 7000 år gammel), men også turbulent. Øyas strategiske posisjon, midt mellom Europa og Afrika, har på mange måter vært både Maltas velsignelse og forbandelse, da øyen utallige ganger har blitt okkupert av forskjellige krigsførende nasjoner og folkeslag. Dette har samtidig bidratt til en spennende kulturell miks på øyen, noe som blant annet kommer til syne både gjennom øyens arkitektur og språk. 

Spør oss om studieturer til Malta

4 grunner til å reise på studietur til Malta

 • Maltas plassering mellom Europa og Afrika er årsak til flere spennende historiefortellinger om festninger, katedraler, riddere og kolonimakter.
 • Maltas deilige klima og azurblåe hav
 • Comino og dens Blue Lagoon
 • I tillegg til at engelsk er et av øyens offisielle språk, kan dere øve på italiensk og arabisk her også - og kanskje lære et par setninger på maltesisk?

 

 

Opplevelser på studietur til Malta

Noen av de største historiske attraksjonene på Malta inkluderer Mørkets Hule - Ghar Dalam, hvor man har funnet ca 170.000 år gamle forsteininger, Steinaldertempelet Hagar Qim og tempelet Tarxien fra bronsealderen. Mnajdram, Ghar Lapsi (den blå grotte), Birzebbuga/Marsaxlokk, samt Nasjonalarkeologisk museum er alle verdt et besøk. Vi kan naturligvis hjelpe med å arrangere utflukter til  disse severdighetene. 

På studieturen til Malta er St. Johns Co-Cathedral (Ridderkirken) et must. Katedralen ser ganske enkel ut fra utsiden, men er helt fantastisk innvendig. Her henger også Caravaggios fantastiske maleri av halshuggingen av Johannes Døperen. Det gamle Fort St. Elmo har en blodig fortid, og i et gammel riddersykehus kan man se hvordan ridderne passet og pleide syke pilgrimmer. Man kan også se tunnelene der malteserne gjemte seg da tyskerne bombet øya under 2. verdenskrig.

Maltas kystlinje med de mange klipper er som et paradis for både badeelskere og turgåere. Små boder med de fineste kunsthåndverk kan sees mange steder. Utover dette har også Malta mange spennende steder som bør oppleves. Vi anbefaler spesielt hovedstaden Valletta og middelalderbyen Mdina. I tillegg er naboøyen Gozo verdt et besøk. 

På studietur til Maltas hovedstad Valletta

Hovedstaden Valletta er en veldig vakker by, av den typen som hører hjemme i en eventyrfilm om riddere og jomfruer. Og det er faktisk ikke helt feil heller, for byen ble grunnlagt av Johanitterordenen i 1566 på Scebarras-halvøyen med de enorme naturhavnene Marsamsett og Grand Harbour, fordi ordenen ville styrke sin posisjon på øyen. Johanitterne, som var korsriddere, hadde blitt fordrevet fra Rhodos i 1522 av tyrkerne og valgte derfor å slå seg ned på Malta. Ridderne forlot øyen igjen i 1798 etter at stormester de Hompesch hadde overgitt seg til Napoleon og hans styrker. 

I dag er barokkarkitektur spesielt synlig i Valletta, men byen har også en del nyklassisistiske og moderne bygninger. Byen er så spekket med historiske bygninger, festninger og palasser av byen er på UNESCOs verdensarvliste. For arkitektstudenter eller historiestudenter vil Valletta og Malta være et opplagt valg som destinasjon for en studietur. 

Dessverre ble byen svært bombeskadet under andre verdenskrig, men fotsatt kan man besøke noen av de historiske kafeene, restauranterne, bankene, og hotellene som eksisterte før andre verdenskrig. Den engelske dikteren Lord Byron uttalte en gang at Valletta er "en by bygget av gentlemen for gentlemen".

Overnatting på studieturen til Malta

Vi har flere forskellige typer overnatningsalternativer for grupper på Malta. Vi kan tilby pene hoteller og samt mer budsjettvennlige vandrehjem som alle har en god beliggenhet på Malta, og som er ideelle for en klasse- og studietur. Dersom dere ønsker mer informasjon om de forskjellige overnattingsalternativene er dere velkomne til å kontakte oss. Vi kan også sende et samlet tilbud på flybilletter og forskjellige typer overnatting, slik at dere har mulighet til å sammenligne prisene. 

Kjekt å vite før studieturen til Malta

På Malta skinner solen mesteparten av tiden, og klimaet er behagelig. Det kan derimot bli ganske varm i sommermånedene, så en studietur til Malta er best på våren eller høsten.

Les mer

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig reisespesialist som hjelper dere både før og under reisen
 • Flybilletter tur/retur Oslo - Malta
 • 4 overnattinger
 • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
 • Alle skatter og avgifter

I pristilbudet med 2 aktiviteter er følgende også inkludert:

 • Guidet sykkeltur (1/2 dag)
 • Kajakktur (3 timer)

Hva er aktivitetene i pristilbudet?

Guidet sykkeltur (halv dag)
Opplev Malta på en annerledes måte og dra på en mountainbike-tur gjennom landskap som ikke så ofte besøkes av turister. Dere vil bli hentet på hotellet og starter mountainbike-turen i landsbyen Dingli, som ligger 250 meter over havets og er et av de høyeste punktene på Malta. Byen har en fantastisk havutsikt og er et godt utkikkspunkt over Malta. Dere fortsetter til landsbyene Mtahleb, Bahrija, og Mgarr, og avslutter turen ved Golden Bay som er en av de få sandstrendene som finnes på Maltas nordlige vestkyst. Dere vil under hele turen bli ledsaget av to gruppeledere, og en person som kan førstehjelp vil følge dere i en Jeep med tre reservesykler.

Kajakktur (ca. 3 timer)

Få en morsom opplevelse, samtidig som dere får testet deres balanse med kajakkpadling på Malta. En kajakk er en liten båt med ingenting mer enn et sete og en åre. Den største utfordringen er å holde balansen samtidig som man skal bruke armer og ben for å bevege seg fremover. Denne aktiviteten tar plass på den sørlige delen av Malta i vakre omgivelser. Aktiviteten ledes av en engelsktalende og sertifisert instruktør.

Disse aktivitetene er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter, og eller overnattinger til deres studietur hvis det er ønskelig. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventningerer lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter på Malta

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Skal du arrangere en studietur eller en klassetur, men er usikker på hvor og hvordan? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål så hjelper vi deg finne riktig tur. Legger du igjen telefonnummeret ditt så ringer vi deg gjerne for en kort prat. En telefonsamtale vil gjøre det enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til den perfekte turen ut fra deres behov og budsjett.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Så hyggelig å høre fra deg!

Mailen din er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig. Vi har for tiden stor pågang og streber å ta kontakt innen 5 arbeidsdager/virkedager.

Du kan også ringe oss, dersom du har spørsmål som haster.

Åpningstider: 10:00-16:00 (mandag-fredag)
Telefon: (+47) 2310 2310

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

Hilsen alle oss i KILROY Groups

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Få et tilbud

Vil du ha et gratis tilbud? Fyll ut dine opplysninger

Fyll inn informasjon om gruppereisen

10000+
0
Dette feltet må fylles ut

Kontaktperson

Gruppeinformasjon

Dette feltet må fylles ut

Hei,

Så hyggelig å høre fra deg!

Mailen din er mottatt og vi vil kontakte deg så snart som mulig. Vi har for tiden stor pågang og streber å ta kontakt innen 5 arbeidsdager/virkedager.

Hilsen alle oss i KILROY Groups

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss...

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...