{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Marokko


Studietur til Marokko | Gruppereise til Marokko

Marokko er et land fullt av kontraster. Her kan dere oppleve spennende markeder, endeløse strender, frodige oaser, knusktørre ørkener og mektige fjell. En studietur til Marokko blir garantert en minnerik opplevelse!

4 grunner til å dra på studietur til Marokko

  • Eksotisk og eksklusivt, samtidig tilgjengelig og rimelig
  • Store fjell, gylne strender, travle markeder og øde ørken
  • Spekket med historie, severdigheter og opplevelser
  • Lær om arabisk språk og kultur

Vi arrangerer studieturer til flere byer i Marokko, deriblant Studietur til Marrakech

Spør oss om studietur til Marokko

Studietur til Marokko

Mange velger å legge studieturen til de klassiske europeiske destinasjonene som Paris, London og København. Men hvorfor ikke prøve noe litt annerledes? På en studietur til Marokko får man oppleve alt fra pulserende storbymetropoler til sjarmerende, uberørte landsbyer der det virker som det aldri har vært turister før.

I Marokko blir man kjent med en annen kultur og et annet levesett enn det vi er vant til her hjemme i Norge. I byene kan man teste pruteferdighetene på markedet, lære om arabisk språk og kultur og prøve deilige marokkanske matretter. Dere vil også ha muligheten til å dra ut på landsbygda og oppleve kontrastene mellom livet i byen og livet på landet. Når dere vil ha et avbrekk fra folkemassene kan dere reise ut for å oppdage Marokkos imponerende natur. Gjør dere klare for en opplevelsesrik studietur til Marokko!

Forslag til aktiviteter i Marokko

  • Djema el Fna
  • Landsbyen Essouira
  • Strandlinjen i Agadir
  • Surfebyen Casablanca
  • Kjøretur til Atlasfjellene
  • Landsbyene Ait Benhaddou, Skoura og Todra Gorge

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Aktiviteter i Marokko

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...