{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Amsterdam


Studietur til Amsterdam | Klassetur til Amsterdam

Amsterdam har mange spennende opplevelser og aktiviteter å tilby. Her kan dere få kulturelle opplevelser i verdensklasse, besøke historiske attraksjoner, oppleve personlige historier fra andre verdenskrig og nyte en avslappende dag ombord i en kanalbåt. Hos oss er det alltid gratis og uforpliktende å få et skreddersydd tilbud på en klassetur til Amsterdam.

Få et gratis tilbud

5 gode grunner til å dra på klassetur til Amsterdam

  • Amsterdam er muligens den mest laid-back storbyen i Europa
  • Alle snakker godt engelsk
  • Man kan bruke sykkel fremfor offentlig transport for å bevege seg rundt på klasseturen i Amsterdam
  • De hyggelige kanalene
  • Kunstmuseene, landemerkene og historien. 

5 dagers klassetur med program

 

Opplevelser på studietur til Amsterdam 

Amsterdam er en aktiv og moderne kulturby der gamle kirker har blitt gjort om til kunstgallerier og en ungdommelig atmosfære hviler over byen. Amsterdam har en veldig karakteristisk arkitektur og det er mange inntrykk å ta inn over seg, så det å rusle langs de sjarmerende kanalene er en opplevelse i seg selv. Blir dere slitne av å vandre kan Amsterdam også fint oppleves med trikk, eller gjøre som lokalbefolkningen - sykle!

Vi anbefaler også å besøke noen av Amsterdams mange museer. Spesielt Van Gogh-museet og Rijksmusem, der man må se Rembrandts berømte «Nattevakten». Rijksmuseum er et av fire museer som ligger ut mot Museumsplein, plassen som i 1999 ble designet den dansk-svenske landskapsarkitekten Sven-Ingvar Andersson. På den flotte plassen ligger Café Cobra hvor man kan nyte en god lunsj omgitt av Cobra-kunst.

Besøk til Anne Franks hus på klasseturen til Amsterdam

Fordi vi aldri kan tillate oss å glemme, bør en klassetur til Amsterdam også inkludere et besøk til Anne Franks Hus. Dette er huset hvor den jødiske tenåringsjenta Anne Frank gjemte seg med sin familie og skrev sin (nå verdensberømte) dagbok i to år fra 1942 til 1944, inntil deres skjulested ble avslørt. Kun Annes far, Otto Frank, overlevde møtet med konsentrasjonsleirene, og det var han som sørget for å få utgitt datterens dagbok, som senere gjorde Anne Frank til et av de mest berømte ofre for jødeforfølgelsen under 2. verdenskrig.

Overnatting på klasseturen til Amsterdam

Vi har nøye valgt ut de beste hotellene og vandrehjem ideelle for studie- og klasseturer til Amsterdam. Vi hjelper dere gjerne med å fine det overnattingsalternativet som passer best for dere basert på deres budsjett, aktivitetsplan og preferanser. Skriv til oss hvis dere har spørsmål eller vil høre mer om hvilken type overnattingsalternativ som vil passe best for deres studietur til Amsterdam. Våre reisespesialister sitter klare til å hjelpe.

Kjekt å vite før studieturen til Amsterdam

Amsterdam er en spennende storby som på en helt egen måte kombinerer det provinsielle med det kosmopolitiske. Amsterdam tar varmt imot sine gjester og med sin ungdommelig atmosfære har byen masser av spennende opplevelser og aktiviteter å tilby.

Amsterdam, og nederlenderne, er opptatt av toleranse og frihet, og vindu-prostitusjon er faktisk lovlig på bestemte områder i Nederland. Dette betyr at i eksempelvis Amsterdams Red light-district, de Wallen, kan man se prostituerte sitte i bak opplyste butikksvinduer og by seg frem. 

Det mange knytter til det klassiske Amsterdam er først og fremst de mange lave og smale husene fra 1700- og 1800-tallet, som danner rammen langs byens utallige kanaler. Blomstermarkedene hvor det selges tulipaner i alskens farger er også en av Amsterdams klassiske særegenheter. Hvis dere er spesielt glad i blomster kan derimot et tur sørvest for byen anbefales, til den enorme blomsterparken Keukenhof. Alternativt er Amsterdams botaniske have, som er en av verdens eldste av sitt slag, også verdt et besøk.

Vil du vite mer om studieturer til Amsterdam?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål knyttet til en skoletur til Amsterdam? Våre reisespesialister har lang erfaring med å sende små og store grupper på tur til Amsterdam, og de kan svare på alle dine spørsmål, samt gi gode råd og tips.

Send oss dine spørsmål

Hva er inkludert i pristilbudet?

  • Personlig reisespesialist og all hjelp og veiledning
  • Flybilletter tur/retur Oslo - Amsterdam
  • 4 overnattinger inkl. frokost
  • Digitalt ISIC-kort til alle studentene
  • Alle skatter og avgifter

Det er alltid mulig å legge til flere overnattinger i Amsterdam. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

Info om aktivitetene i pristilbudet

Anne Franks Hus
Besøk huset hvor Anne Frank levede i skjul for tyskerne sammen med sin familie under 2. verdenskrig og hvor hun skrev sin verdensberømte dagbok. 

Kanalcruise 
Nederland er kanalenes land, så når dere er i Amsterdam er en kanalcruise et must. Turen tar 1 time og dere seiler forbi mange av Amsterdams eldste og mest berømte hus, mange av husbåtene. Audioguide er inkludert i prisen.

Disse aktivitetene er kun et forslag, og vi kan selvfølgelig tilpasse aktivitetene til deres ønsker og behov. Vi kan også legge til flere aktiviteter til deres studietur hvis det er ønskelig. Spør våre reisespesialister om aktiviteter på klasseturen til Amsterdam. 

Få info om aktiviteter i Amsterdam

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Aktiviteter i Amsterdam

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...