{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 gode grunner til å dra på klassetur

Shawnn Tan Ps3y2nixa3o Unsplash

Det er mange fordeler med å dra på studietur til utlandet! Klassen kan blant annet se frem til opplevelser som styrker det sosiale samholdet, i tillegg til faglig utvikling. Er dere klare for å ta steget over landegrensen? Her er 10 gode grunner til å dra på klassetur til utlandet!

Få et uforpliktende tilbud

1. Bedre klassemiljø

Skap et godt samhold i klassen gjennom felles opplevelser. Elever som kjenner hverandre vil være flinkere på å hjelpe og støtte hverandre, holde sammen og lære av hverandre.

2. Opplev spennende destinasjoner

Gå i dybden og lær mer om kulturen og historien til spennende destinasjoner i Europa og resten av verden. Vi tilbyr gruppereiser og studieturer til mer enn 30 populære reisemål verden over med faglig og sosialt opplegg, så mulighetene er mange! 

Opplev spennende destinasjoner på klassetur

3. Kule aktiviteter bygger samhold

I tillegg til et faglig program på studieturen kan gruppen prøve kule aktiviteter som surfing, trekking, språkkurs, frivillig arbeid og mer. 

4. En komplett reise

Få en skreddersydd tur med et komplett faglig program, ved å la oss ta hånd om det praktiske. Vi har samarbeidspartnere over hele verden og kan dermed tilby et bredt spekter av faglig relevante turer som er moro for elevene. 

Få ny motivasjon på klassetur

5. Ny motivasjon

Når dagene blir litt for lange og interessen daler, kan studieturen være akkurat det avbrekket elevene trenger. Kom tilbake fra studietur med interesserte elever fulle av motivasjon! 

6. Se historien med egne øyne

Å lese historiene i pensum er én ting – å se de med sine egne øyne er noe helt annet! Opplev kjente steder, bygninger og landemerker der viktige hendelser har funnet sted, med egne øyne.

Hva med å lære om krigshistorie og jødeforfølgelse i Krakow, arkitektur og antikken i Roma eller se verkene til kjente scenekunstnere i London?

Klassetur med KILROY til Berlin

7. Spar tid og penger med fly

Studieturen trenger ikke å gå utover vanlig skoletid og ferier. Det er faktisk mulig å oppleve mye på en kort, men godt organisert tur.

8. Få med hele klassen gjennom dugnadsarbeid

Det er faktisk mulig å finansiere studieturen uten å kreve inn penger fra elever og foreldre. Med dugnader kan hele klassen bli med på tur.

Sammen med Dugnaden.no tilbyr vi en skreddersydd finansieringsplan for deres tur, slik at elevene selv kan tjene penger til klassekassa gjennom dugnadsarbeid!

Klassetur med KILROY

9. Bli kjent med andre kulturer og tradisjoner

En trenger ikke reise langt for å komme i møte med andre kulturer. Vis elevene at det finnes en spennende verden av ulikheter, variasjoner og nyanser der ute.

10. Venner og nettverk verden over

Med skolebesøk og andre spennende aktiviteter, kan elevene møte lokale på deres egen alder. Slike møter danner en perfekt grobunn for utvikling av språkferdigheter, kulturforståelse og et internasjonalt nettverk. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...