{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Har du ansvar for studieturen?

Luke Porter Neqec7qa9fm Unsplash

Har du fått ansvaret for planleggingen av årets studietur? Sammen kan vi utforme en skreddersydd totalpakke som passer innholdet, kvaliteten og prisen dere ser etter!

Få et uforpliktende tilbud

Det er mange faktorer som spiller inn for en vellykket studietur. Ved å ta stilling til disse på forhånd, kan det være enklere for deg med ansvar å løse utfordringene på en god og ryddig måte:

 • Store pengebeløp skal administreres.
 • Tid til planlegging og logistikk er essensielt for gjennomføringen av turen.
 • Krav om en studietur med solid faglig innhold.
 • Jakten på rimelige billetter og aktiviteter for større grupper.
 • Mange personer skal transporteres og innkvarteres samtidig.
 • Det kan oppstå uventede problemer på reisen som krever hurtige avgjørelser og endring av planer, noe som kan være utfordrende i en fremmed by.

Vår lange erfaring gjør at vi kjenner godt til hele prosessen bak det å planlegge en studietur. For det er mange ønsker som skal lyttes til, krav som skal tilfredsstilles og muligheter som skal vurderes før endelig avreise. Vi sitter klare til å bistå med:

 • Konkurransedyktige priser
 • Rådgivning fra våre erfarne reisespesialister
 • Spart tid – Slapp av, vi tar oss av logistikken og det praktiske
 • Et faglig relevant program for turen
 • Sikkerhet og trygghet på reisen
 • Et rimelig alternativ for studieturer verden over

1. Spar tid og penger i planleggingsfasen

Når du kontakter oss, starter dialogen med en reisespesialist fra vår gruppeavdeling. Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker, forventninger og planer er lagt på bordet.

Våre samarbeidspartnere sikrer konkurransedyktige priser på både flybilletter og overnatting over hele verden, og produkter av høy kvalitet. Vi sørger også for at dere får en tydelig totalpris uten skjulte kostnader og overflødige tillegg. Dermed unngår dere ubehagelige overraskelser underveis.

2. Styrk det faglige innholdet på studieturen

For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!

Vi satser stort på opplæring av reisespesialistene våre, blant annet gjennom studieturer. Det gir oss god kjennskap og personlige erfaringer fra de ulike destinasjonene, så hos oss får du gode råd. Gjennom våre partnere kan vi tilby et bredt utvalg av faglig relevante besøk på studieturen.

3. Trygghet og support hele veien

Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen. I tillegg er KILROY medlem av Reisegarantifondet, som en ekstra sikkerhet for dere i tilfelle et flyselskap for eksempel skulle gå konkurs.

Verdens beste klasserom

Vi tilbyr gruppereiser og studieturer til mer enn 30 populære reisemål verden over. Om dere ønsker å reise til et av de mange klassiske reisemålene eller går for et mer eksotisk alternativ, sikrer vi i KILROY god kvalitet og relevant faglig innhold hele veien!

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...