{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Pakkeliste til studieturen

Spain Barcelona Teens View

NB! Husk dette

Hva er det viktig å huske på når du skal pakke bagasjen til for å dra på studietur? Vi har ikke satt sammen listen helt ned til antall sokkepar, men vi har samlet noen av de viktigste tingene du bør huske på.

Planning Pass

1. Pass

Ikke alle destinasjoner krever pass, men veldig mange steder tar kun imot pass som gyldig legitimasjon. Finn et lurt sted å ha passet ditt! Om du tar det med deg rundt der du er, så husk å alltid sjekk at det fortsatt ligger trygt og godt der du valgte å plassere det. Sjekk alltid utløpsdatoen på passet ditt i god tid før reisen (det kan ta opptil 14 dager å bestille nytt pass). Hvis dere skal på studietur til USA, skal f.eks. passet være gyldig i minst 6 måneder eller hjemreise (reglene kan variere, så sjekk hva som gjelder dit du skal reise).

Planning Good Shoes

2. Gode sko

Man gå ganske mye på studietur, spesielt om man er i en storby! Læreren deres kommer til å dra dere rundt for å se alle de viktige stedene og opplevelsene som er verdt å se på destinasjonen. Studieturen din blir MY bedre om du ikke får vannblemmer og vondt i beina underveis.

Planning Card Game

3. Kortspill

Det sosiale på studieturen er superviktig! Det kan være ganske deilig å sette seg ned på kvelden og spille noen runder kort etter en utrolig opplevelsesrik dag. Koble fra litt og kos deg med dine klassekamerater.

california-usa-half-moon-bay-iphone-photo-cover

4. Adapter

Sjekk om du trenger adapter dit du skal reise! De fleste steder i Europa trenger man ikke adapter, men i f.eks. England bør du ta med en. Du får kjøpt billige adaptere flere steder hjemme. Det ville vært utrolig kjipt å ikke kunne ta bilder med telefonen av de kule opplevelsene du er på! Begynner du å lete etter en adapter først på flyplassen, da kan det fort bli dyrt.

group-trip-toiletries

5. Toalettsaker og medisin

Det er ikke sikkert at du alltid finner nøyaktige samme produkter i utlandet som du gjør hjemme. Det kan være gøy å prøve noe annet også, men ofte så liker man den ansiktkremen eller sjampoen man bruker til vanlig. Det kan være lurt å ta med noen hodepinetabletter hvis du skulle bli syk mens du er på tur. Kanskje slipper du en kjedelig dag i sengen mens alle de andre er ute og opplever.

group-trip-insurance

6. Reiseforsikring

Det er alltid lurt å ha reiseforsikring, uansett hvor du skal.  Lar du være å kjøpe reiseforsikring står du selv med det økonomiske ansvaret dersom noe skulle gå galt, og det kan komme til å koste deg dyrt. Med reiseforsikring fra Europeiske er du i de beste hender om du blir syk, robbet eller kommer utfor en ulykke.

group-travel-friends-talking

7. Godt humør og en positiv innstilling

En studietur til utlandet er en opplevelse man alltid vil huske. Det er ofte den første eller en av de første, store reisene utenlands UTEN foreldre – så det er selvfølgelig kult! Man får det beste ut av en studietur om man har en positiv innstilling og møter det nye landet med et smil. Husk, at det kan være en forskjellig kultur enn hva du er vant med fra Norge, noe som er veldig sunt å lære seg. Ta imot alle opplevelsene og menneskene med et smil!

group-travel-three-women

8. Klær du er komfortabel i

Dere skal gå ganske mye rundt og mest sannsynlig være mye utendørs. Sjekk været på destinasjonen kort tid før avreise. Pakk heller en varm genser for mye, enn en for lite. Uansett om dere skal fly, kjøre buss eller annet så er det ofte kalt på grunn av aircondition på ulike transportmidler. Det kan fort bli kaldt, selv om dere reiser til solrike Barcelona!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...