{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tjen penger til klasseturen

Charles Postiaux Efksreixqaw Unsplash

Finansier klasseturen til London med sokker eller få en spennende studietur til Berlin med faglig opplegg noen bokser med deilige kaker! Sammen med Dugnaden.no og Nordkak gjør vi det enkelt og mindre tidkrevende å organisere klasseturen. 

Siden 1988 har vi på Nordkak tilbudt skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire. Dere gjør en salgsdugnad gjennom å selge våre populære kaker, knekkebrød og godteri.

Dere kan også finansiere deres aktiviteter gjennom å selge lettsolgte produkter fra dugnaden.no som er Nordkaks søsterselskap. Dere selger praktiske produkter som papir, tennposer, førstehjelpsskrin, brannteppe og sokker, og produktene holder høy kvalitet.

Til hjelp ved salget tilbyr både Nordkak og dugnaden.no egne Mine sider der dere enkelt kan administrere salget og der dere også har tilgang til deres egen webshop. Behøver dere å finansiere en aktivitet er dere velkomne å kontakte dem begge!

Nordkak Dugnaden

Tjen penger til klasseturen med dugnadsarbeid

For mange er økonomien et hinder for klasseturen og gratisprinsippet i skolen kan gjøre organisering av klasseturen komplisert. Reglene er derimot ikke til hinder for at elever og foreldre selv kan samle inn penger. Dette skriver Regjeringen på sine sider:

"Finansiering fra andre enn skolen

... Opplæringsloven hindrer ikke at andre enn skoleeier finansierer skoleturer, så lenge retten til gratis opplæring ikke brytes. Elever og foreldre kan gå sammen om å finansiere turer ved f.eks. frivillige gaver, dugnader og loddsalg. Dersom elevene eller foreldrene gir penger bør dette skje anonymt."

Tjen penger til klasseturen med dugnadsarbeid

Nordkak og Dugnaden.no er to aktører som tilrettelegger slik at elevene selv kan tjene penger til klassekassa gjennom dugnadsarbeid. På denne måten lærer elevene om ansvar og viktigheten av å selv bidra for at klasseturen skal bli mulig å gjennomføre. Det skaper engasjement blant elevene og samhold gjennom at alle jobber mot et felles mål. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...