{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 uforglemmelige russeturer dere ikke kommer til å angre på

Russeturer med KILROY

Russetur til utlandet

Planlegger dere å dra på fylletur til Kos, havne i slåsskamp og ligge på legevakta i et fremmed land med alkoholforgiftning? Da må dere spørre noen andre. Vi kan derimot hjelpe dere med å arrangere en legendarisk russetur med uforglemmelige opplevelser - litt utenom det vanlige.

Enten dere skal på tur før russetiden eller om dere skal på reunion for å mimre tilbake har vi den ultimate turen for dere! Her er fem ulike turer som alle gir dere muligheten til å tilbringe tid sammen, oppleve nye ting og bli kjent med nye mennesker. Glem overfylte bargater og skitne hotellrom i syden, les videre for å sjekke ut tidenes russeturer i 2019!

Bestill et uforpliktende tilbud

Øyhopping i Kroatia

På denne fantastiske seilturen som tar dere fra den koselige havnebyen Split, til Dubrovniks vakre gamleby og tilbake en annen rute, kan dere nyte syv solfylte dager på dekk. Båten tar dere med på øyhopping fra den ene heftige øya til den andre og i mellomtiden blir det nok tid til bading, snorkling og soling på dekk. På kvelden blir det duket for herlige måltider og topp stemning. 

Pris: Fra 11.550 kr per person

Reiserute: Split - Hvar - Mljet - Dubrovnik - Korčula - Makarska - Pučišća - Split

Inkludert i prisen:

 • Flybilletter t/r Norge - Kroatia
 • 7-dagers seiltur fra Split med overnatting

Spør oss om russetur til Kroatia

Russetur til Kroatia med seiltur

Helgetur til Amsterdam

Kunst, kultur og konge stemning! Utforsk byens mange kanaler via båt, dra på sykkeltur gjennom de koselige gatene, oppdag de spennende markedene og dykk inn i det elleville nattelivet i denne byen som aldri sover! Amsterdam har noe for enhver smak, og en tur hit med vennegjengen byr på en opplevelse dere sent vil glemme. Den perfekte oppvarmingen til russetiden!

Pris: Fra 2.252 kr per person

Inkludert i prisen:

 • Flybilletter t/r Oslo - Amsterdam
 • 4 netter på hostel

Spør oss om russetur til Amsterdam

Reis til Amsterdam med KILROY

Surfecamp i Portugal

Å dra på surfecamp er noe alle burde gjøre minst en gang i livet, så hvorfor ikke gjøre det sammen med russegjengen? På vår surf camp i Portugal kombinerer dere surfekurs med yoga og sosialt samvær i campen. 

Pris: Fra 4.700 kr per person

Inkludert i prisen:

 • Flybilletter t/r Oslo - Portugal
 • 4 netter på campen med frokost
 • 4 surfetimer med instruktør

Spør oss om russetur til Portugal

Russetur til Portugal med surfing

Oktoberfest i Tyskland

Opplev verdens største årlige fest! Iført oktoberfestkostyme og med en øl i den ene hånda og en bratwurst i den andre kan gjengen oppleve alt München har å by på, fra shopping, til kultur og mat. Dere kommer til å bo på et hostel sentralt i byen, slik at dere aldri er langt fra der det skjer. I pakken følger det også med en tour av byen og frokost.

Pris: Fra 2.037 kr per person

Pakken inneholder:

 • Flybilletter t/r Oslo - München
 • 4 netter på hostel med frokost
 • 1 middag

Spør oss om russetur til Tyskland

Bestill gruppereise med KILROY

Dykkerkurs på Malta

Reis til Malta på vårt 8-dagers dykkerkurs og opplev noe helt nytt sammen! Opplevelsen av å dykke for aller første gang er noe man kommer til å huske resten av livet, så hvorfor ikke dele opplevelsen med russegjengen? Malta har et varmt og deilig middelhavsklima, så dere kommer garantert til å kose dere! Dykkerkurset inkluderer en teoridel, testdykk i basseng og fire dykk i havet. 

Pris: Fra 11.745 kr per person

Pakken inneholder:

 • Flybilletter tur retur
 • 8 netter overnatting
 • 8-dagers PADI dykkerkurs

Spør oss om russetur til Malta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...