{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Serbia


Studietur til Serbia | Gruppereise til Serbia

Dra på studietur eller gruppereise til Serbia! Serbia er et spennende lang med en lang og rik historie, vakker natur og koselige landsbyer.

4 grunner til å dra på studietur til Serbia

 • Som en del av det tidligere Jugoslavia, har Serbia en lang historie
 • Relevant for mange fag, men særlig historie og samfunnsfag
 • En fantastisk fjellrik natur og flere elver renner gjennom landet
 • Beograds rike kulturliv

En studietur til Serbia kan variere i pris, avhengig av sesong, tilgjengelighet på flybilletter og overnatting. Her er prisforslag på en studietur til Serbia. Vi kan også skreddersy en pakkereise basert på deres ønsker og faglige behov. Alt er mulig! Vi arrangerer studieturer til alle byer i Serbia, blant annet Studietur til Beograd.

Spør oss om studietur til Serbia

Studietur til Serbia

Som en del av det tidligere Jugoslavia, har Serbia en lang historie som omfatter både kultur og blod. Landet har blitt selvstendig to ganger. Først på 90-tallet da Jugoslavia ble oppløst, og i 2006 da de kuttet alle bånd med Montenegro. Serbia ligger i Sør-Europa omringet av naboer som bl.a. Bulgaria, Romania og Ungarn. Landet har en fantastisk fjellrik natur og flere elver renner gjennom landet. Den største av dem er Donau. Utenom hovedstaden Beograds rike kulturliv, er det særlig fjellområdene som tiltrekker seg turister, så vel som små landsbyer med spa-muligheter.

De spiser mye brød og kjøtt i Serbia, som vil si at de ikke er spesielt vegetarianer vennlige. I storbyene finner man mange ulike restauranter, og mange fast food-kjeder. Serberne elsker øl, og utvalget av forskjellige øl er stort med både serbiske og utenlandske merker.

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Kalemegdan park
 • Beograd festning
 • Domkirken Saint Sava
 • Handlegaten Knez Mihailova
 • Derdep nasjonalpark
 • Byen Novi Sad
 • Krigsgallerier

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Serbia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...