{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Cape Town


Studietur til Cape Town | Gruppereise til Cape Town

På en studietur til Cape Town kan man jobbe som frivillig. Å delta i et frivillighetsprosjekt i Cape Town vil ikke bare gi studentene en unik erfaring og kunnskap om Sør-Afrika, men det vil også bidra til å gjøre en stor forskjell. Ved å delta i et frivillighetsprosjekt i Cape Town, får dere annerledes opplevelser og inntrykk enn på en mer tradisjonell studietur.

Som gruppe får dere mulighet til å jobbe på bygge- og renovasjonsprosjekter i utsatte område i Cape Town. Det gjelder primært bygninger og fasiliteter som gagner lokalområdets barn, som for eksempel skoler. Ved å delta i disse prosjektene, kan dere bli med på utviklingen og se hvilken forskjell jobben faktisk gjør for lokalområdet. Dere får også et innblikk i landets og byens kultur. En studietur til Cape Town med frivillighetsarbeid vil være en opplevelse for livet.

Studietur til Cape Town | Gruppereise til Cape Town

Studietur til Cape Town

Utover frivillig arbeid, kan Cape Town by på mange andre spennende opplevelser. Lær om landets historie på lærerike foredrag. Dra på guidede turer med fokus på Apartheid-tiden. Besøk en av de mange museene i byen. Kanskje dere vil ha noen naturopplevelser eller prøve ekstremsport, så kan dere hoppe i fallskjerm, dra på hvalsafari, eller hva med å svømme med haier? En studietur til Cape Town kommer til å bli en opplevelse for livet.

Vi kan skreddersy en studietur til Cape Town basert på deres ønsker og faglige behov. Vi tilbyr unike studieturer og gruppereiser til Cape Town med faglige aktiviteter, sosiale opplevelser og frivillig arbeid. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Forslag til aktiviteter i Cape Town

 • Sør-Afrikas parlament
 • District Six
 • Dubanville vingård
 • Stellenbosch vingård
 • Tur til Robben Island
 • Tur til Cape of Good Hope
 • Museumer
 • Penguin Sanctuary
 • Hvalsafari
 • Surfekurs
 • Safari

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Overnatting

Faglige aktiviteter i Cape Town

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...