{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studietur til Malaga


malaga-spain-overview

Malaga er Picassos fødeby og er full av historiske bygninger og museer. Her kan man forvente utallige kulturelle opplevelser, livlige gater, lange og flotte strender og plasser og ikke minst spennende shoppingmuligheter. Hos oss er det alltid gratis og uforpliktende å få et skreddersydd tilbud på en studietur til Malaga.

Få et uforpliktende tilbud

4 grunner til å dra på klassetur til Malaga

 • Det behagelige klimaet gjør at Malaga er en by man kan besøke året rundt
 • Malaga byr på mange kulturelle opplevelser som passer perfekt til en studietur
 • I Malaga kan dere lære spansk på vår språkskole som en del av det faglige programmet
 • I Malaga er det aldri langt til en strand - og bystranden La Malagueta er kun 10 minutters gange fra sentrum

Hvilke opplevelser kan dere forvente på en studietur til Malaga?

Noe av det første du møter i byen er innbyggernes åpenhet og utadvendte livsstil, som man opplever i gatene, på de flotte plassene og på de mange tapasbarene som finnes rundt omkring i byen. Utforsk gatene i den historiske gamlebyen og føl den varme spanske atmosfæren. Malagas historie går tilbake mer enn 3000 år og inkluderer både grekerne og romerne. Men det var arabiske kalifer (Maurere) som kalte byen for et paradis på jord, og gjorde Malaga til en energisk handelsby. Det var også Maurerne som stod bak en av Malagas viktigste severdigheter: Alcazaba - en flott palassfestning i arabiskinspirert arkitektur, med flotte hager og en panoramautsikt over byen. 

Faglig program på klasseturen til Malaga

Malaga byr på et hav av spennende opplevelser og serverdigheter, og byen er derfor på mange måter et opplagt reisemål for en studie- eller klassetur. Våre erfarne reisespesialister hjelper dere med å sette sammen deres faglige program til skoleturen. Vi kan hjelpe med å skreddersy deres faglige program og gi gode priser på f.eks:

 • Picassomuseet i huset hvor Picasso ble født
 • Teatro Cervantes
 • La Manquita-katedralen
 • Los Larios – gågater med flott arkitektur og mange designerbutikker og lekre cafeer
 • Plaza de la Constitución
 • Playa de la Caleta
 • Botanisk hage (Jardines de la Concepción)
 • Grønne parker i sentrum (Paseo del Parque, La Alameda, La Alcazaba, Puerta Oscura, Gibralfaro)
 • Gibralfaro

Spanskkurs på studieturen til Malaga

Vi tilbyr spanskkurs i Malaga i samarbeid med den anerkjente språkskolen Debla. Skolen ble grunnlagt i 1979 og ligger vakkert til ved foten av Gibralfaro-fjellet. Dette er et av de grønneste områdene i Malaga og kan friste med en helt vidunderlig utsikt over Middelhavet. Skolen ligger 10 minutters gange fra gamlebyen og kun 2 minutter fra nærmeste strand. Beliggenheten er virkelig upåklagelig!

Debla er en ambisiøs språkskole som har som mål om å gi elevene undervisning av høy kvalitet, samtidig som de gir elevene et innblikk i den spanske kulturen. Oppholdet skal være en opplevelse - ikke kun noen enkeltstående spansktimer.  

Språkskolen er sertifisert av “El Instituto Cervantes”, noe som sikrer høy kvalitet på undervisningen. Alle skolens lærere har universitetsutdanning og spansk som morsmål. Skolen tilbyr undervisning tilpasset alle de 6 forskjellige språknivåene: A1, A2, B1, B2, C1, C2. 

Hva er inkludert i pristilbudet?

 • Personlig veiledning
 • Flybilletter t/r Oslo-Malaga
 • 4 netter overnatting med frokost
 • Spanskundervisning
 • Flamenco-kurs

Det er alltid mulig å legge til flere overnattinger i Berlin. Sjekk med våre reisespesialister hvis du har spørsmål knyttet til tilbudet.

Spør en reisespesialist

 

Hva er aktivitetene i tilbudet?

Spansk undervisning
Vi tilbyr spanskkurs i Malaga i samarbeid med den anerkjente språkskolen Debla. Språkskolen er sertifisert av “El Instituto Cervantes”, noe som sikrer høy kvalitet på undervisningen. Alle skolens lærere har universitetsutdanning og spansk som morsmål. Skolen tilbyr undervisning tilpasset alle de 6 forskjellige språknivåene: A1, A2, B1, B2, C1, C2. 

Flamenco-kurs
 Leksjonen starter på en hyggelig og autentisk "tablao"; et sted hvor det oppføres store flamencoforestillinger, og her underviser en ekte "bailaor" (flamencodanser) i flamenco i halvannen time.

Få info om aktiviteter

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Aktiviteter i Malaga

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...