{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Mallorca


Studietur til Mallorca | Klassetur til Mallorca

Mange forbinder Mallorca med ferie og sol, men den største øya i øygruppen Balearene har mye mer å by på, og er derfor en spennende destinasjon for studieturer og gruppereiser. En studietur til Mallorca byr på vakker natur og spennende historie. Her er det mange muligheter for spennende faglige og sosiale aktiviteter.

Få et uforpliktende tilbud

Mallorca er en liten og spennende øy med høye fjell, enorme grotter, lange strender og solrike turistområder. Den lokale regjeringen har de siste årene prøvd å bremse turistflommene som kommer hvert år, fordi den stigende turismen utgjør en miljømessig trussel mot øya.

Studietur til Mallorca | Skoletur til Mallorca

Studietur til Mallorca

På øyas «hovedstad», Palma de Mallorca, finner man det meste av øyas kulturelle og historiske monumenter, og de fleste bedriftene ligger i nærheten av Palma. Et annet høydepunkt på en studietur til Mallorca er en av de store, fascinerende grottene. Det finnes faktisk over 300 grotter av ulik størrelse på øya. En av de mest kjente grottene heter Coves del Drach, eller Dragegrottene, og her finner du europas største underjordiske innsjø. Mange av grottene er vakkert lyssatt, og ofte foregår det forskjellige arrangementer her. 

Mellom utflukter og faglige aktiviteter kan dere slappe av og nyte solen på en av øyas mange flotte strender, eller utforske storbyen Palma. Vi kan hjelpe dere med å skreddersy en studietur til Mallorca med både faglige og sosiale aktiviteter. Ta kontakt med oss for et gratis og uforpliktende tilbud.

Forslag til faglige og sosiale aktiviteter

 • Bellver - borg og fengsel
 • Palma Aquarium
 • La Seu; gotisk katedral
 • Es Baluard - museum for moderne kunst
 • Gruop Serra; Avis og TV
 • Parlamentet i Palma
 • Universitetet
 • Palma flyplass
 • Ham's grotter
 • Vinproduksjon
 • Caimari – olivenolje
 • Den vakre naturen

Hvorfor KILROY?

ikon for spar tid og penger på studietur til utlandet
Spar tid og penger
Vi har god kompetanse på organisering av komplekse gruppeturer verden over, så vi tar oss enkelt og greit av det praktiske etter at ønsker og forventninger lagt på bordet.
Ikon for styrk det faglige innholdet på studietur til utlandet
Styrk det faglige innholdet
For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur, er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!
Ikon for trygghet og støtte hele veien på studietur til utlandet
Trygghet og støtte hele veien
Hos oss er dere i trygge hender. Dere har personlig kontakt med en reisespesialist gjennom hele planleggingsfasen, som også er tilgjengelig om problemer skulle oppstå underveis på turen.

Faglige aktiviteter i Mallorca

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...